01 / 05 / 2024

isu yağmursuyu projeleri

isu yağmursuyu projeleri

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, İzmit şehir merkezinin yağmursuyu ve kanalizasyon hatlarını rahatlatmak için hazırladığı projeye başladı.

Ekrem İmamoğlu'ndan dikkat çeken Kanal İstanbul değerlendirmesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Unkapanı Yağmursuyu Tüneli çalışmalarını incelediği sırada gazetecilerin Kanal İstanbul Projesine dair yönelttiği sorularını cevapladı.

Yatay mimari tarzında ve mahalle kültürünü yaşatacak projeleri yapacağız!

Kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalar yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Yatay mimari tarzında ve mahalle kültürünü yaşatacak projeleri yapacağız" dedi.

Ordu Boztepe'de dönüşüm tam gaz!

Ordu Büyükşehir Belediyesi kentin en önemli seyir terasları arasında yer alan Boztepe’de değişim yaşatacak projeleri sürdürüyor.

Polatlı Ticaret OSB'de 26.9 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Polatlı Ticaret Odası Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, yol, içmesuyu, atıksu, yağmursuyu ve kamera sistemi inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini 26 milyon 969 bin 500 TL'ye ihale edecek.

Murat Kurum: Hiçbir projeye rant gözüyle bakmayacağız!

Bakan Murat Kurum, "Hiçbir zaman bakmadığımız gibi bundan sonra da hiçbir projeye rant gözüyle bakmayacağız. İnsanımızın sosyal kültürel yaşamını yukarıya çıkaracak projeleri hep birlikte yapıyor olacağız" dedi.

Mega Yapı'dan Karşıyaka ve Bornova'ya konut projeleri yolda!

Mega Yapı, İzmir Karşıyaka’da 73 dairelik butik bir projeye hazırlanıyor. Projede satışlar Şubat 2018’de başlayacak. Bornova’da 160 dairelik bir proje* için de hazırlanan şirket Çeşme’de de turizm yatırımı planlıyor.

Çerkezköy OSB'de baraj ve okul kurulacak!

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, istihdam ve eğitimde gelişme yaşatacak projeleri açıkladı. Çerkezköy OSB yönetimi, meslek lisesinden sonra bir de meslek yüksekokulu kurmaya hazırlanıyor.

Sakarya Kocaali'nin altyapı projeleri tamamlanıyor!

ASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada “Kocaali ilçemize 3,5 milyon liralık yatırım yaparak 5 kilometre uzunluğunda yağmursuyu hattı inşa ettik. Kocaalili hemşerilerimize hayırlı olsun” dedi.

Kocaeli İSU’ya yeni lojistik merkezi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU bünyesinde yeni kurulan Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Daire Başkanlığı binası tamamlandı.

Şanlıurfa Birecik OSB altyapı ihalesi 14 Mart'ta!

Şanlıurfa Birecik Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, OSB alanına ait yol, atıksu, yağmursuyu, içmesuyu, telekom, kamera sistemi ve menfez inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini ihale edecek.

Kadir Albayrak'tan TESKİ şantiyelerine ziyaret!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Muratlı Caddesindeki alt yapı, yağmursuyu ve kanalizasyon şantiyesi ile yine Muratlı Caddesindeki Kollektör Hattı Şantiyesini ziyaret etti.

Sakarya Karapürçek'e 33 milyon TL'lik altyapı yatırımı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Karapürçek için hayata geçirilecek yeni içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu hattı projesinde çalışmaların kısa süre içerisinde başlayacağını açıkladı.

Sakarya Kocaali'ye 100 milyonluk altyapı yatırımı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Kocaali’de devam eden yağmursuyu çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi.

isu yağmursuyu projeleri Haberi

isu yağmursuyu projeleri


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, İzmit şehir merkezinin yağmursuyu ve kanalizasyon hatlarını rahatlatmak için hazırladığı projeye başladı. Toplam 17 milyon liraya mal olacak proje kapsamında, yağmursuyu ve atıksu terfi merkezi ve hatları ile demiryolu ve D100 karayolu altından yatay sondaj yapılacak.



İZMİT’İN DOĞU TARAFI SU BASKINLARINDAN KURTULDU


İzmit şehir merkezi, geçtiğimiz yıllarda yüksek kotlardan gelen aşırı yağışlardan oluşan yüzey sularından dolayı mevcut hatların yetersiz kalması ile yer yer su baskınlarına neden oluyordu. İSU Genel Müdürlüğü, yaşanan problemlere karşı Atatürk Bulvarı ve Karabaş Mahallesi’nde inşa ettiği yağmursuyu kollektör hattı ve terfi merkezleri ile şehir merkezinin doğu tarafını su baskınlarından kurtarmıştı.




ESKİ JANDARMA LOJMANLARINDA


Altyapıda öncü kurum olan İSU, İzmit Cumhuriyet Parkı, Alemdar Caddesi, Yürüyüş Yolları’na gelen aşırı yağmursularını uzaklaştırmak ve mevcut yağmursuyu ile...