28 / 04 / 2024

Isvea iyi mi

Isvea iyi mi

1962’ den bu yana tasarımları ve işlevsel yaklaşımlarıyla İtalya pazarında vitrifiye seramik ve banyo mobilyaları alanında ilk 10 marka arasında faaliyet gösteren Isvea, artık Türkiye’de.

FED faizi indirirse bu piyasa için iyi mi olur kötü mü olur?

FED'in faiz kararı merakla beklenirken, Ekonomist Tunç Şatıroğlu da resmi sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı ve "Fed faizi indirirse bu piyasa için iyi mi olur kötü mü olur?" diyerek bu sorunun yanıtını verdi. İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

Türkiye'nin en iyi turizm köyleri seçildi...

Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü, tarafından yapılan açıklamada 2023 senesinde Türkiye'nin en iyi turizm köyleri seçildiği kaydedildi.

Evi kiraya vermek mi? yoksa vadeli hesaba yatırım mı? daha cazip...

Ev kiraya vermek iyi bir yatırım mı? Yoksa paranızı vadeye yatırıp faiz almak mı daha cazip! Ev kiraya vermek uzun dönemde kazandıran bir yöntemdir. Fakat son günlerde sosyal medya x üzerinden, uzmanlar ev mi? vadeli hesap mı? konusunu tartışmaya açıyor. İşte haberin detayları ve yorumlar...

İkinci el otomobil alıp satarken galericiler mi, kurumsallar mı iyi?

AutoClub Genel Müdürü Turgut Yüksekdağ, X sosyal medya hesabından 2. el otomobil alım satımı ve kurumsal 2. el otomobil firmaları ile ilgili bir paylaşım yaptı. Peki ikinci el otomobil alıp satarken galericiler mi, kurumsallar mı iyi? Vatandaşlar bu konu hakkında ne düşünüyor? 

ÖTV’siz telefon satış tarihi belli mi oldu? İşte Model model, marka marka 9500 TL altı vergisiz telefon ve bilgisayar...

Milyonlarca kişiyi kapsayan vergisiz telefon ve bilgisayar konusun gündemde sorgulanmaya devam ediyor. Peki, ÖTV’siz telefon satış tarihi belli mi oldu? İşte detaylar...

Tezsiz yüksek lisans yapmak isteyenler için ALES gerekli mi sorusu cevaplandı! İşte detaylar!

Lisans eğitimi tamamlandıktan sonra, akademik kariyerde ilerlemek ve not ortalaması iyi olan öğrenciler yüksek lisansa yönelmektedirler. Yüksek lisans, tezli yüksek lisans ve tezsiz yüksek lisans olarak ikiye ayrılmaktadır. Peki tezsiz yüksek lisans için ALES gerekli mi? İşte bu sorunun yanıtı…

Türkiye'nin en büyük depremi kaç şiddetinde? Depremde binanın sallanması iyi mi?

Deprem ülkemizin coğrafi kaderidir. Bundan dolayı da herkesin bu gerçeğe göre yaşaması gerekmektedir. Peki “Depremde binanın sallanması iyi mi, kötü mü? İşte detaylar!

Altın 26 gün sonra tam bu kadar olacak! İyi haberler geride mi kaldı? Elinde altını olanların etekleri tutuşacak

Altının ons fiyatı 2000 doların üzerine çıkarken, gram altın da 1225 TL oldu. Peki altın fiyatları ilerleyen günlerde nasıl olacak? Altın fiyatları düşecek mi? Uzmanlardan korkutan açıklama geldi. İyi haberler geride mi kaldı? Altını olanların etekleri tutuştu.

2023’ün en iyi akıllı telefonu belli oldu! 4 Mart 2023 fiyat listesi...

2023'ün en iyi akıllı telefonu hangisi, iPhone 14 mü yoksa Samsung Galaxy S23 ailesi mi daha başarılı? Daha fazlasını buradan öğrenin.

Xiaomi, Mi 11 serisine özel MIUI 14'ü duyurdu!

Çinli teknoloji devi Xiaomi, bir zamanlar Mi serisi ile oldukça iyi bir izlenim bırakmıştı. O dönemde amiral gemilerini geride bırakan modeller üreten şirket, artık "Mi" takılarını kullanmıyor ve bunun yerine farklı gözlerle bakan bu modelleri kullanıyor.  İşte ayrıntılar...

Kara listeye giren kredi çekebilir mi? Bankaların kara listesinden nasıl çıkılır?

Enflasyonun 2022 yılı başından bu yana hızlı yükselişi pek çok kişiyi borç sahibi ederken, bankalara borçlarını ödeyemeyip kara listeye girenler çifte mağduriyet yaşıyor. Peki kara listeye girmiş olan biri kredi çekebilir mi? Kara listedeki birinin kredi çekmesinin yolu var mı?

Yastık altındaki altınlarımızı bozduralım mı, bekletelim mi? İslam Memiş bir iyi bir de kötü haber verdi! Bunu yapmayın!

Altın fiyatları yılın son günlerinde yükselmeye devam ederken, ''Yastık altındaki altınlarımızı bozduralım mı, bekletelim mi?'' sorusunun yanıtını merak edenler için Altın Kahini İslam Memiş bir iyi bir de kötü haber verdi! Bunu yapmayın!

Siltaş Yapı yükselen en iyi marka ödülü aldı!

İş dünyasındaki 40 yılı aşkın köklü geçmişiyle insan odaklı ve kente değer katan projeler inşa eden Siltaş Yapı, yükselen en iyi marka ödülü aldı.

Isvea iyi mi Haberi

Isvea iyi mi

2013 yılı başında Ece Holding tarafından marka, tasarım, tüm entelektüel sermaye hakları ve İtalya’daki bayi ağıyla birlikte satın alınan Isvea, üst grup banyo segmentinde 5 yılda % 15 Pazar payı elde etmeyi hedefliyor. 

Ürün portföyündeki tüm klozetleri aquaplus su tasarrufu özelliğine sahip olan Isvea, çevreye saygıyı tüm tasarım ve teknolojilerinin merkezine oturtan bir marka Isvea İtalyan tasarım zevkini Türkiye pazarıyla buluşturmanın yanında Türkiye’de üretilen banyo ürünlerini AB ülkelerine ihraç etmeyi hedef olarak belirlemiş durumda.

İlk Tanışma UNICERA’da 

Türkiye tüketicisi ile ilk tanışmasını, 26 Şubat-2 Mart 2014 tarihleri arasında düzenlenen 26. Uluslararası Seramik Banyo Fuarı Unicera'da, 300 m2'lik standındaki ürünleriyle gerçekleştiren Isvea  Türkiye’de ilk kez görücüye çıkan ürünleriyle fuarda; tasarım, teknoloji, trend ve tasarruf özellikleri ile öne çıktı.

Isvea’nın seramik banyo ürünleri, banyo mobilyaları...