27 / 04 / 2024

ISVEA smartPlus özelliği

ISVEA smartPlus özelliği

ISVEA, birçok teknolojik özelliği bir arada sunan Akıllı Klozet Kapağı smartPlus teknolojisi sayesinde konforu, kişisel hijyenle buluşturarak daha sağlıklı banyo ve tuvaletleri hayatımıza kazandırıyor.

Citroen Berlingo yenilendi! İşte yeni Berlingo...

Citroen, hafif ticari araç modeli Berlingo’yu en güncel teknoloji ile yenilendiği açıklandı. Koltuk, eğlence sistemi, ön cephe tasarımı ve bagaj hacmindeki yenilikler, 6 ileri manuel ve 8 ileri tam otomatik vites seçeneği ile sunulan Berlingo, 4 silindir 130 HP dizel motor özelliği mevcut.

WhatsApp uygulamasına alışveriş yapma özelliği geliyor!

Dünya genelinde oldukça yaygın olan WhatsApp yeni uygulaması için çalışmalarına başladı. Bu kapsamda WhatsApp alışveriş deneyimini iyileştirecek yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. İşte detaylar...

8 çeşit kahve yapma özelliği bulunan Philips EP4346/70 tam otomatik espresso makinesinin fiyatı belli oldu!

Philips, 8 çeşit kahve yapma özelliğiyle sınıfının en iyi espresso makinelerinden biri olan EP4346/70 tam otomatik espresso makinesini ürettiğini duyurdu. Kahve tiryakilerini çok sevindirecek bu haberin ardından bu ürünün teknik özellikleri ve fiyatı araştırılmaya başlandı.

Twitter'a sesli ve görüntülü arama özelliği geliyor!

X CEO’su Linda Yaccarino, kullanıcıların telefon numaralarını paylaşmadan görüntülü sohbet aramalarına katılacaklarını açıkladı. Yaccarino, gelirleri artırmak için de şirketin reklam verenlerle olan ilişkisini onaracaklarını belirtti.

YouTube 2 yeni özelliği test ediyor!

YouTube yeni özelliği olan sabit ses ve 2x hız özellikleri için test süreci başladı. Peki, sabit ses ve 2x hız nedir ne işe yarar? İşte detaylar...

Twitter'ın yeni özelliğiyle beğeniler gizlenebilecek!

Twitter, Blue abonelerinin faydalanabileceği yeni bir özelliği test ediyor. Bu kapsamda, kullanıcılar isterse beğendiği gönderileri gizleyebilecek. İşte detaylar...

Ağrı kesici ve idrar söktürücü özelliği var. Bu yüzden rağbet çok yüksek. Eken çiftçi boş dönmüyor parasını kazanıyır

Tarımdan daha fazla para kazanmak isteyen çiftçiler tarafından ekilen bazı ürünler var. İşte o ürünlerden biri de nevruzotu. Bu bitki idrar söktürücü ve ağrı kesici özelliği olması nedeniyle çok rağbet görüyor.

Uzaktan kontrol etme özelliğiyle Samsung DW60A8050FS 8 Programlı Solo Bulaşık Makinesi çıktı!

Samsung, uzaktan kolay izleme ve kontrol etme (Wi-Fi) özelliği ile sınıfındaki diğer bulaşık makinelerine karşı adeta büyük fark yaratan DW60A8050FS 8 Programlı Solo Bulaşık Makinesi’ni satışa çıkardı.

WhatsApp yepyeni özelliğini duyurdu! Canlı müşteri hizmetleri geliyor!

Dünyada ve Türkiye'de büyük bir kullanıcı kitlesi bulunan WhatsApp yepyeni özelliği canlı destek programını duyurdu. İşte uygulamanın yeni özelliğinin detayları...

Hyundai Ioniq 5 Haziran'da ne kadar oldu? İşte 13 Haziran 2023 fiyat listesi

Hyundai Ioniq 5, genellikle iyi bir elektrikli araba olarak kabul edilmektedir. IONIQ 5, birçok olumlu özelliği ve yenilikçi tasarımıyla dikkat çekmektedir. Peki 13 Haziran 2023 fiyat listesi nedir?

Ventoso Fön Makinesi Hepsi Burada'da çok ucuza! İşte 10 Haziran 2023 fiyat listesi

Banyo sonrası özellikleri kış mevsiminde saçlarımızı kurutmamıza yardımcı olan saç kurutma makineleri uygun fiyata Hepsi Burada'da Ventoso V5 2500 W Profesyonel Fön Makinesi fiyatı ve özelliği için haberimizi okumaya devam edin.

WhatsApp'ın yeni özelliği çok konuşulacak

WhatsApp'ın şimdiye kadar yaptığı en tutulacak özelliklerinden olacak olan ''Kanallar özelliği'' şimdiden sabırsızlıkla beklenmeye başladı. Yeni güncelleme ile telefonlara yüklenecek olan özelliği detayları haberimizde.

İOS 17'nin en merak edilen özelliği canlı sesli mesaj nedir?

Yanlışlıkla sızdırıldığı iddia edilen İOS 17 ile gelen ''canlı sesli mesaj'' özellikleri ve nasıl kullanıldığı herkes tarafından merak ediliyordu. Bu haberimizde heyecanla kullanıma sunulması beklenen fonksiyonun özelliklerini sizler için araştırdık. 

ISVEA smartPlus özelliği Haberi

ISVEA smartPlus özelliği

Vitrifiye seramik, banyo ürünlerinde lider marka İtalyan ISVEA, banyolarda devrim yaratacak yepyeni teknolojilere imza atmaya devam ediyor. ISVEA, birçok teknolojik özelliği bir arada sunan Akıllı Klozet Kapağı smartPlus teknolojisi sayesinde konforu, kişisel hijyenle buluşturarak daha sağlıklı banyo ve tuvaletleri hayatımıza kazandırıyor.


Yarım asırlık İtalyan markası ISVEA, Akıllı Klozet Kapağı smartPlus sayesinde banyolarda hem hijyenik hem de konforlu kişisel temizlik ortamı sunuyor.


El değmeden temizlik


Teknolojik özelliklerin yanı sıra şık tasarımıyla da dikkat çeken smartPlus, kişisel hijyen konusunda banyolarda yepyeni bir devri başlatıyor. Özel kumanda sistemiyle tüm fonksiyonların kolayca kullanılabildiği smartPlus, el değmeden temizlik yapılmasına olanak sağlıyor.


Suyun sıcaklığını ve basıncını ayarlıyor

Alışılmış klozet kavramına yeni bir soluk getiren smartPlus, sıcak su bağlantısı olmaksızın suyu ısıtıyor ve su sıcaklığını istenen dereceye ayarlayabiliyor. 

Ayarlanabilir su sıcaklığı, su...