24 / 07 / 2024

ISVEA yeni atamalar

ISVEA yeni atamalar

Yapı sektörünün lider kuruluşu ECE Holding’in bünyesinde bulunan ünlü İtalyan markası ISVEA’da sektörün deneyimli ismi Yakup Fırat Genel Müdür Yardımcısı olurken, Nazan Karabay Dinçer Pazarlama Müdürlüğüne getirildi...

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin duyurdu! Öğretmen atamalarında değişikliğe gidiliyor! İşte yeni sistem...

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, katıldığı canlı yayında gelen soruları tek tek yanıtlayarak öğretmen atamalarında değişikliğe gidileceğini açıkladı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'ndan 3 yeni atama!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan kararlara göre, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nda üç yeni atama gerçekleştirildi. İşte o atamalar...

Halk GYO Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Süleymanoğlu oldu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından dün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO Yönetim Kurulu Başkanı istifası ve yeni atamalar hakkında bildiri yayınladı. 

Sabancı Holding'te yeni atamalar gerçekleştirildi!

Sabancı Holding, Grup Başkanlığı organizasyonlarında yeni atamalar yapıldı.

ISVEA İzmir'de mağaza açtı!

ISVEA, yeni satış noktaları ile Türkiye’de büyümeye devam ediyor. İzmir’de 6 satış noktasıyla hizmet vermeye başlayan ISVEA, Türkiye genelinde toplam 36 satış noktasına ulaştı.

İsvea Lunna ile yaratıcılıkta yeni ufuk!

Özgün tasarımları ile yapı sektöründe adından sıkça söz ettiren İtalyan markası ISVEA, yaratıcılıkta sınırları zorlayan serisi “Lunna” ile banyolardaki tasarım anlayışına yepyeni bir bakış açısı kazandırıyor.

Eagle Residence'ın banyolarına ISVEA imzası!

Vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinin lider markası ISVEA, yeni konut projelerine adını yazdırmaya devam ediyor. Selimoğlu Group’un Kartal’da yükselen Eagle Residence projesinin banyolarında İtalyan ISVEA’nın imzası bulunuyor.

ISVEA, etkileyici yeni tasarımıyla banyolarda hayat buluyor!

Vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinin seçkin İtalyan markası ISVEA, etkileyici yeni tasarımıyla banyolarda hayat buluyor. Allegro, modern mimariyi tamamlayan yalın çizgisiyle banyolara değer katıyor.

İtalyan Isvea Gürcistan'da mağaza açtı!

ISVEA; yeni açtığı satış noktalarıyla gerek yurt içi gerek yurt dışındaki büyümesine devam ediyor. ISVEA, Gürcistan’ın en gözde şehirleri arasında yer alan Tiflis’te açtığı yeni satış noktasıyla yurt dışı atağını sürdürüyor.

Mesa Gayrimenkul yeni atamalarını gerçekleştirdi!

Gayrimenkulün ‘kalite’ ve ‘güven’ ile anılan köklü markası MESA, yapılan yeni atamalarla yönetimini daha da güçlü ve efektif hale getirdi.

ISVEA 35.şubesini Ankaraya açtı!

53 yıllık İtalyan markası ISVEA, yeni satış noktaları ile Türkiye’de büyümeye devam ediyor. ISVEA, Ankara’da ikinci mağazasını açtı ve Türkiye'de 35 satış noktasına ulaştı.

ISVEA Adana’ya 3. mağazasını açtı!

53 yıllık İtalyan markası ISVEA, yeni satış noktaları ile Türkiye’de büyümeye devam ediyor. ISVEA, stratejik konumuyla Akdeniz’in en önemli şehirlerinden Adana’da açtığı 3. mağazasıyla birlikte Türkiye’de 34. satış noktasına ulaştı.

İtalyan ISVEA Sivas’ta ilk mağazasını açtı!

53 yıllık İtalyan markası ISVEA, yeni satış noktaları ile Türkiye’de büyümeye devam ediyor. ISVEA, İç Anadolu’nun en büyük şehirlerinden Sivas’ta açtığı ilk mağazayla birlikte Türkiye’de 33 satış noktasına ulaştı.

ISVEA yeni atamalar Haberi

ISVEA yeni atamalar



Yapı sektörünün lider kuruluşu ECE Holding’in bünyesinde bulunan ünlü İtalyan markası ISVEA’da sektörün deneyimli ismi Yakup Fırat Genel Müdür Yardımcısı olurken, Nazan Karabay Dinçer Pazarlama Müdürlüğüne getirildi.


ECE Holding bünyesinde şimdiye kadar farklı görevlerde hizmet veren Yakup Fırat, Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde Ekonomi eğitimi aldı. Satış teşkilatında Bölge Satış Sorumlusu olarak başladığı iş hayatına; 16 yıl görev aldığı ECE’de sırasıyla Satış Yöneticisi, Satış Müdürü ardından Pazarlama ve Satış Koordinatörü olarak devam etti. Yakup Fırat, ECE Holding’in 2013 yılında İtalya’dan satın aldığı yeni markası ISVEA’dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapacak. 




İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi ve Newport Üniversitesi İşletme Yüksek Lisans mezunu olan Nazan Karabay Dinçer, profesyonel iş hayatına inşaat sektörü ile başladı. Silkar Madencilik ve...