09 / 05 / 2024

İsviçreli Viatrans-Meydanbey

İsviçreli Viatrans-Meydanbey

Mecidiyeköy'deki eski Likör Fabrikası, İsviçreli Viatrans-Meydanbey ortaklığının 200 milyon dolarlık yatırımıyla yenileniyor. Projede 400 konut, otel, ofis ve sanat merkezi olacak

Dünyaca ünlü bankadan müşterilerine uyarı: ‘Seçim öncesi TL pozisyonlarını kapatın’

Türkiye'de 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlere sayılı günler kala, İsviçreli Swisquote Bankası risklerini azaltmaları için müşterilerine seçin öncesi Türk Lirası pozisyonlarını kapatma uyarısında bulundu.

Dev banka zor günler geçiriyor! Herkes parasını çekmeye başladı

Zor durumda olan ve son dönemde sık sık Lehman Brothers benzetmesi yapılan İsviçreli banka Credit Suisse'de büyük özel bankacılık müşterilerinin bir kısmının bankadan paralarını çektikleri öğrenildi. Öte yandan bankanın kredi notu yine indirildi.

Dev bankada tam 9 şiddetinde deprem! Herkes çatır çatır parasını çekmeye koşuyor! Hemen bakın!

Zor durumda olan ve son dönemde sık sık Lehman Brothers benzetmesi yapılan İsviçreli banka Credit Suisse'de büyük özel bankacılık müşterilerinin bir bölümünün bankadan paralarını çektikleri ortaya çıktı.

O bankadan herkes parasını çekmeye başladı! Batıyor…

Dünyanın en büyüklerinden biri olan İsviçreli dev banka Credit Suisse, bugünlerde zor bir durum içerisinde. Son zamanlarda iflas söylentileri peş peşe gelmeye başladı…  

Küreli Turizm Ve Otel İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küreli Turizm Ve Otel İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  1 milyon TL  sermaye bedeli ile Ahmet Muhammed Küreli tarafından kuruldu.

İsviçre'de ilk kripto para fonuna onay verildi!

İsviçreli Finansal Piyasa Denetim Otoritesi (FINMA) son zamanlarda sık sık gündeme gelen ülke yasalarına uygun ilk kripto para fonu için onay verdi.

Türker Proje Gayrimenkul 2021 yılı için Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ile anlaştı!

Türker Proje Gayrimenkul Ve Yatırım Geliştirme 2021 yılı için bağımsız denetim faaliyetini yürütmek üzere Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş. ile anlaştı...

Martı GYO 2021 yılı için Güreli Bağımsız Denetim Şirketi ile anlaştı!

Martı GYO'nun 1 Nisan 2020 ile 31 Mart 2021 dönemi bağımsız denetim kuruluşu olarak seçilen Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş. İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü'nce tescil edildi. 

ABD ekonomisi tarihin en uzun süreli ekonomik kriziyle karşı karşıya!

Danimarka’da yayın yapan Berlingske gazetesi, her zaman hızlı toparlanan ABD ekonomisinin tarihin en uzun süreli kriziyle karşı karşıya olduğunu yazdı.

Servet GYO, Güreli Bağımsız Denetim Şirketi ile anlaştı!

Servet GYO'nun bağımsız denetiminin "Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş' ne yaptırılmasının Genel Kurul' un onayına sunulmasına karar verildi.

Geberit'ten yüksek binalarda yer tasarrufu için SuperTube! 

İsviçreli sıhhi tesisat devi Geberit, yüksek binalarda yer tasarrufu sağlayan SuperTube sistemi ile binalarda hem yatayda hem de dikeyde daha fazla yaşam alanı sunuyor...

İsviçreli Banque Syz, İstanbul'da ofis açacak!

Avrupa’nın en önemli butik bankalarından biri olan Banque Syz’nin Türkiye’ye ilişkin önemli bir karar aldı. 39 milyar doları yöneten İsviçreli Banque Syz, İstanbul'da ofis açmaya hazırlanıyor.

Martı GYO Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ile anlaştı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 01.04.2019 - 31.03.2020 dönemi için Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş. ile anlaştı...

İsviçreli Viatrans-Meydanbey Haberi

İsviçreli Viatrans-Meydanbey

Geçtiğimiz hafta GYODER'in düzenlemiş olduğu 12. Gayrimenkul Zirvesi'nde, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar 2B Yasası ve yabancılara mülk satışında mütekabiliyet şartını ortadan kaldıran yasaların ardından kentsel dönüşüm yasasının da büyük bir olasılıkla Meclis genel kurulundan bu hafta geçeceğini söyledi.


Bakan Bayraktar'ın adeta manifesto niteliği taşıyan sözlerine yeniden göz atalım: 


Zenginliğin en temel unsuru gayrimenkuldür Kentsel dönüşümde vatandaşın desteğini alacağız Kaçak yapıyı Türkiye'den silip atacağız Yoğunluk artışına izin vermeyeceğiz Binalarda enerji tasarrufunda ve yapı denetimi kontrolleri daha fazla yapılacak Yerinde kentsel dönüşümü gerçekleştirmek en büyük amacımız. Kentsel Dönüşüm Yasası'nın diğer iki yasanın yanına eklenmesiyle birlikte Türkiye'de yeni bir dönem başlayacak.Bunu hep söylüyoruz. Ama yine de zirveye katılan sektör temsilcilerinin kafasında, özellikle kentsel dönüşüm yasası tasarısının uygulamasıyla ilgili pek çok soru işareti...