07 / 05 / 2024

İtalya 1 euro satılık

İtalya 1 euro satılık

İtalya'nın Sicilya Adası'nda bulunan Gangi kasabasında nüfusun azalmasıyla boşalan evlere turist çekmek için yeni bir karar alındı. Karara göre kasabada 20 ev, 1 euroya satışa çıkarıldı.

Fransa'da 1 Euro'ya satılık ev! Sadece iki şart aranıyor!

Fransa’nın Saint-Amand-Montrond kasabasında yer alan iki katlı bir ev 1 sadece 1 Euro'ya satılıyor. Fakat söz konusu evi satın alan kişinin 136 bin dolarlık tadilat masrafının yanı sıra kasabada yaşamayı da kabul etmesi gerekiyor.

Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası! 1 Euro'dan başlayan fırsatlar!

Pegasus çok sayıda sefer için kampanya düzenlediğini açıkladı. 1 Euro'dan başlayan bilet fiyatları için sadece 100 bin yolculuk için kontenjan ayrıldığı kaydedildi. 

AJet'ten Mart 2024 kampanyası! 1 euro-1 dolara yurt dışı bileti satacak!

Türk Hava Yolları'nın yeni markası AJet Mart 2024 kampanyası için düğmeye bastı.  Başlatılan kampanya kapsamında 1 euro-1 dolara yurt dışı bileti satılacak.

Ne altın, ne dolar! Euro tarihi rekorunu kırdı! Elinde 1 eurosu bile olan köşeyi döndü! Son dakika euro/TL kuru

Döviz kurlarında yükseliş devam ediyor. Bugün ne altın, ne de dolar; euro tarihi rekorunu kırdı. Bugün euro/TL ne kadar oldu? 1 euro kaç lira? Güncel euro/TL ne kadar? 8 Mart 2024 euro/TL kuru...

1 euro ne kadar? 16 Eylül Cumartesi euro/TL alış satış fiyatı kaç lira? 

Dün 28,68 liradan kapanış yapan euro/TL kuru bugün de döviz almak isteyenler tarafından araştırılıyor. Peki 1 euro ne kadar? 16 Eylül Cumartesi euro/TL alış satış fiyatı kaç lira? 

Enflasyon rakamları sonrası euro ne kadar oldu? Bugün 1 euro kaç TL? 5 Eylül 2023 euro/TL kuru

TÜİK'in dün açıkladığı enflasyon rakamları sonrasında dolar ve euro da hareketlilik kaldığı yerden devame diyor. Yükselişe geçen dolar 26,81 TL ile güne başladı. Peki euro ne kadar oldu? Bugün 1 euro kaç TL? 5 eYLÜL 2023 euro/TL kuru...

1 euro 29 lira oldu! Elinde euro olanlar yaşadı! Euro yükselmeye devam edecek mi?

Euro/TL kuru bugün serbest piyasalarda 29 TL'ye ulaştı. Elinde euro olanların yüzü gülerken, euro kurunun yükselmeye devam edip etmeyeceği merak ediliyor. Peki euro ne olur? Euro ne kadar olacak? 

100 euro 1 çeyrek altından daha fazla! Euro bugün ne kadar oldu? 31 Ağustos 2023 euro/TL kuru 

Euro/TL kuru yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Yatırımcılar döviz kurları ile altın fiyatlarını kıyaslıyor. 100 euro 1 çeyrek altından daha fazla yapıyor. Peki 1 euro bugün ne kadar? Euro kuru bugün kaç lira? İşte 31 Ağustos 2023 euro/TL kuru...

1 euro ne kadar? 1 euro bugün kaç TL? Euro yatırımcıları dikkat! İşte güncel euro/TL kuru

Döviz kurları küresel ve yerel ekonomik gelişmelerin etkisiyle sürekli değişkenlik gösteriyor. Peki 1 euro ne kadar? 1 euro bugün kaç TL? Euro yatırımcıları dikkat! İşte güncel euro/TL kuru.

1 euro bugün ne kadar? Güncel euro alış satış fiyatı kaç TL? 7 Ağustos 2023 euro/TL kuru

Döviz kurları her gün yatırımcıların odağında  olmaya devam ediyor. 7 Ağustos Pazartesi günü euro ve dolar kuru araştırılıyor. Dolar güne 27,056 liradan başlarken euro ne kadar oldu? 1 Euro kaç lira?

1 euro ne kadar? Elinde euro olanlar hemen baksın! Euro/TL bugün kaç lira oldu? 3 Ağustos 2023 euro/TL kuru

Euro/TL kurunda son durum merak edilyor. Yatırımcılar ''1 euro bugün ne kadar? Euro kaç lira? Euro/TL kuru bugün kaç TL?'' sorularının yanutlarını araştırıyor. Elinde euro olanlar hemen baksın! 3 Ağustos 2023 euro/TL kuru.

Elinde 1 Euro'su bile olanlar hemen göz atın! 1 Euro bugün kaç TL oldu? Son dakika 25 Temmuz 2023 Euro kuru!

Son dakika euro/TL kuru alış-satış fiyatları sık sık merak konusu oluyor. 25 Temmuz 2023 Euro kuru ne kadar? İşte ayrıntılar...

Dolar ve Euro'da son durum ne? 1 dolar ve 1 Euro bugün kaç TL oldu? Rakamlar göreni buz kestirdi! 

Yatırımcılar ve milyonlarca vatandaş dolar ve Euro'nun son durumunu merak ediyor. Dolar ve Euro yükseldi mi? 1 dolar ve 1 Euro bugün kaç TL oldu? İşte 21 Temmuz 2023 dolar ve Euro kuru...

İtalya 1 euro satılık Haberi

İtalya 1 euro satılık

İtalya'da 1 euro verene 1 ev veriliyor. Karara göre kasabada 20 ev, 1 euroya satışa çıkarıldı. Tabi bir şartla. Gangi konseyinin kararına göre ev alacak kişiler konseye, evleri yenilemek için 5 bin euro harcayacaklarına dair garanti vermeleri gerekiyor. Restorasyonun ardından konsey bu parayı ev sahiplerine geri veriyor. Konutların oturulabilir ev statüsüne çıkması için ev sahiplerinin en az beş yıl evde oturmaları...