05 / 05 / 2024

İtalya kaza

İtalya kaza

İtalya'nın Napoli kentinin Torre Annunziata kasabasında 5 katlı bir bina çöktü. Yetkililer, bina yıkıntıları arasından 6 ya da 7 kişinin kurtulabileceğini söylüyor.

Kiralık araçlarla kaza yapılırsa neler yapmak gerekiyor? Uzmanından tek tek tavsiyeler geldi!

Enuygun.com Araç Kiralama İş Geliştirme Müdürü Zafer Sağlam, kiralık araçla kazan yapılması halinde yapılması gerekenleri açıkladı. Sağlam, "Kiralık araç ile seyahat eden kişiler de tüm diğer sürücüler gibi kaza anında sakin kalmalılar" dedi.

Divan Talya Oteli'nde son dakika gelişmesi: İnşaat ruhsatının iptali için dava açıldı! 

Divan Talya Oteli'nin yeniden inşası ve ve Konferans Merkezi'nin yenilenmesi projesi çerçevesinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte ayrıntılar...

Trafikte çok sık kaza yapan kötü sürücüler yandı? Trafik sigorta primleri yüzde 200 zamlanacak!

Trafikte araç kullanırken kurallara uymayan veya çok sık kaza yapan sürücüler bundan sonra yandı. Zorunlu Trafik Sigortası yönetmeliğinde yapılan değişikliğe göre kaza sayısı fazla olan sürücüler yüzde 200’e varan oranla sigorta primlerini zamlı ödeyecek.

Divan Talya Otel 50 milyon dolara yeniden yapılacak!

Divan Talya Oteli'nin yeniden yapımı için resmi makamlardan alınması gerekli yıkım ve inşaat izinleri ile birlikte diğer tüm idari ve tüzel kişiler ile ilgili süreçlerin tamamlanmasına yönelik çalışmalar başlatıldı. Bu kapsamda Divan Talya Otel 50 milyon dolara yeniden yapılacak.

Divan Talya için 50 milyon dolarlık yatırım kararı!

Marmaris Altınyunus, yaklaşık 8 yıl önce faaliyetine ara verilen Divan Talya Oteli'nin yeniden yapımı için 50 milyon dolarlık yatırım kararı alındığını duyurdu.

Kanal İstanbul'da Boğaz’dan daha sık mı kaza olacak?

Kanal İstanbul projesi'nin İşletme Risk Değerlendirme Raporu’na ulaşıldı. Rapora göre, Kanal İstanbul'da yaşanabilecek kaza sıklığı riski İstanbul Boğazı'ndan daha fazla...

Divan Antalya Talya Oteli'nde yeni gelişme!

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisleri A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Divan Antalya Talya Oteli ile ilgili bilgilendirme yayınladı.

Halkalı-Sirkeci Banliyö Hattı'nın deneme sürüşünde kaza!

İstanbul Florya’da, Halkalı - Sirkeci Banliyö hattında deneme seferi yapan Marmaray treni ile demiryolu yenileme aracı çarpıştı. Kaza sonucunda yaralıların olduğu öğrenildi.

İzmir-Çandarlı Otoyolu'nun inşaatında kaza! 1 ölü!

İzmir’in Aliağa ilçesinde inşaası süren İzmir-Çandarlı Otoyolu'nda kaza meydana geldi. Olay sonucu 1 işçi hayatını kaybetti.

Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu inşaatında kaza!

Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu'nun Karadeniz Mahallesi İstasyonunda kaza meydana geldi. Kaza sonucu 1 işçi öldü. 

Divan Antalya Talya Otel için karar verildi!

Antalya’da, 1970’li yıllarda inşa edilen ve 1987’de yapılan son 2 katına yıkım kararı verilen Divan Antalya Talya Otel için yeni karar verildi. 

Dudullu-Bostancı Metrosu'nun inşaatında kaza!

Kadıköy'de yapımı süren Dudullu-Bostancı metro inşaatında kaza meydana geldi. Ayşekadın metro istasyonundaki kazada 1 işçi hayatını kaybetti.

Fethiye Beşkaza'daki binalar yıkılıyor!

Fethiye'de Uğur Mumcu Parkı, Beşkaza Meydanı'nda bulunan binaların yıkımı tamamlanıyor. Binalar bölgede ciddi tehlike oluşturuyordu.

İtalya kaza Haberi

İtalya kaza

İtalya'nın Napoli kentinde 5 katlı bir bina çöktü. Yetkililer, çöken bina yıkıntıları içinde insanların olabileceğini düşünüyor. Napoli kentinin Torre Annunziata kasabasında meydana gelen yıkıntılar arasında 6 ya da 7 kişinin bulunabileceği düşünülerek, arama çalışmaları yapılıyor.