02 / 05 / 2024

İtalya Milano İSaloni Fuarı

İtalya Milano İSaloni Fuarı

Mobilya pazarının köklü oyuncularından Alfemo, 14-19 Nisan arasında İtalya'nın Milano kentinde düzenlenen İSaloni Fuarı'nda yeniliklerini sergiledi.İhracat Müdürü Serkan Duman,fuarda bir dünya markası sıfatıyla yer aldıklarını bildirdi.

Divan Talya Oteli'nde son dakika gelişmesi: İnşaat ruhsatının iptali için dava açıldı! 

Divan Talya Oteli'nin yeniden inşası ve ve Konferans Merkezi'nin yenilenmesi projesi çerçevesinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte ayrıntılar...

Milano'da ortaya çıktı! PEUGEOT 9X8 Hypercar’ı görenler dönüp bir daha baktı! Gözlerinize inanamayacaksınız

PEUGEOT 9X8 Hypercar’ın sanatçı J. Demsky ile iş ortaklığı sonucunda ortaya çıkan yeni görsel tasarımı, ilk kez Milano Tasarım Haftası’nda insanların beğenisine sunuldu. Görenler otomobilden gözlerini alamazken bir bakan dönüp bir daha baktı. İşte detaylar..

Er Milano Yapı İnşaat Otomotiv Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Milano Yapı İnşaat Otomotiv Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Faruk Çiçek tarafından kuruldu.

Milano Grup İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Milano Grup İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bedirhan Özer tarafından kuruldu.

Kuntay Tarık Evren, Fulya Zenginer'e Milano'dan ev aldı!

Kuntay Tarık Evren, beş aylık hamile eşi Fulya Zenginer'e bebek hediyesi olarak İtalya Milano' da ev aldı.İkili yaz tatillerini Milano'da yeni aldıkları evde yapacak.

Divan Talya Otel 50 milyon dolara yeniden yapılacak!

Divan Talya Oteli'nin yeniden yapımı için resmi makamlardan alınması gerekli yıkım ve inşaat izinleri ile birlikte diğer tüm idari ve tüzel kişiler ile ilgili süreçlerin tamamlanmasına yönelik çalışmalar başlatıldı. Bu kapsamda Divan Talya Otel 50 milyon dolara yeniden yapılacak.

Divan Talya için 50 milyon dolarlık yatırım kararı!

Marmaris Altınyunus, yaklaşık 8 yıl önce faaliyetine ara verilen Divan Talya Oteli'nin yeniden yapımı için 50 milyon dolarlık yatırım kararı alındığını duyurdu.

Arjantili yıldız Messi Milano'dan ev aldı!

Bayern Münih'e elenen Barcelona'da taşlar yerinden oynayacak. Bir süredir kulüp yönetiminden duyduğu memnuniyetsizlik basına yansıyan Lionel Messi ayrılmayı düşünüyor. Arjantili yıldız Messi'nin Milano'dan ev aldığı da öne sürüldü!

Divan Antalya Talya Oteli'nde yeni gelişme!

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisleri A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Divan Antalya Talya Oteli ile ilgili bilgilendirme yayınladı.

Divan Antalya Talya Otel için karar verildi!

Antalya’da, 1970’li yıllarda inşa edilen ve 1987’de yapılan son 2 katına yıkım kararı verilen Divan Antalya Talya Otel için yeni karar verildi. 

Eminönü'ne Milano çarşısı geliyor!

İTO Başkanı İbrahim Çağlar, Eminönü'nde Milano çarşısı gibi bir yapılanma olduğunu açıkladı.

Antalya Divan Talya Otel'e inşaat izni çıktı!

Muratpaşa Belediyesi'nin Eylül ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. ANTALYA'nın ilk 5 yıldızlı oteli Divan Talya Otel, 5 kat olarak yeniden yapılabilecek.

Şükran Ovalı, Caner Erkin'in evini dekore edecek!

Fenerbahçe'den İtalya'nın İnter takımına transfer olan Caner Ekin, 2 ay önce de kendinden 3 yaş büyük oyuncu Şükran Ovalı ile aşk yaşamaya başlamıştı. Erkin'in Milano'daki yeni evinin dekorasyonuna A'dan Z'ye Şükran Ovalı imza atacak.

İtalya Milano İSaloni Fuarı Haberi

İtalya Milano İSaloni Fuarı

Mobilya pazarının köklü oyuncularından Alfemo, 14-19 Nisan arasında İtalya'nın Milano kentinde düzenlenen İSaloni Fuarı'nda yeniliklerini sergiledi.İhracat Müdürü Serkan Duman, bu fuarda, dünyaca ünlü markaların arasında bir dünya markası sıfatıyla yer aldıklarını bildirdi. İhracat Müdürü Serkan Duman, şöyle devam etti:

"İSaloni Milano, dünyanın en büyük ve prestijli mobilya ve tasarım fuarıdır. Finansal güç ve marka değeri açısından kapsamlı, uzun değerlendirmeler sonrasında özenle seçilen markalar...