30 / 04 / 2024

İTK etkinlik merkezi

İTK etkinlik merkezi

İTK çocukların ve annelerin özel interaktif programlar ve ekipmanlar ile bir arada vakit geçirebilecekleri İzmir'deki ilk ve tek Gymboree Play & Music Etkinlik Merkezi'ni açtı.

Gaziosmanpaşa'ya yeni sosyal tesis!

İstanbul’un yeni cazibe merkezi olan Gaziosmanpaşa’da tesisleşme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. İlçede birçok büyük organizasyonun yapılmasına imkân sağlayacak olan Gaziosmanpaşa Davet Salonu ve Etkinlik Merkezi’nde sona yaklaşıldı.

Aydınlıkevler Erkek Kültür Merkezi açıldı!

Aydınlıkevler Mahallesi’nde hayata geçirilen Aydınlıkevler Erkek Kültür Merkezi vatandaşların hizmetine açıldı. Erkeklere özel olan kültür merkezinde çok sayıda etkinlik ve kurs Altındağlı beylerle buluşacak.

Belediyelere verilen sosyal etkinlik merkezi açma yetkisi TBMM'de!

687 sayılı KHK ile öğrenci etüt merkezlerinin kapatılmasına ve belediyelere sosyal etkinlik merkezi açma yetkisinin verilmesi hususu meclis gündemine taşındı..

Mimari ve Tasarım Zirvesi 14-15 Nisan'da!

Mimari Etkinlik Merkezi tarafından düzenlenecek Mimari ve Tasarım Zirvesi, 14 – 15 Nisan 2017 tarihinde Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Eski Büyükdere İskelesi restore edildi!

36 yıllığına Atikler Turizm tarafından kiralanan, 30 yıldır kaderine terk edilen Eski Büyükdere İskelesi 10 milyon dolar masraf edilerek restore edildi. İskele küllerinden doğarak muhteşem bir etkinlik merkezi haline getirildi.

TK Invest Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

TK Invest Yapı Anonim Şirketi, Adem Dinçtürk Yönetim Kurulu Üyeliğinde 250 bin TL sermaye ile 21 Ocak'ta Bağcılar, Göztepe Mahallesi, İstoç 1.Caddesi, Oto Ticaret Merkezi'nde kuruldu.

Alp Alkaş Gayrimenkul Merkezi'nden yeni eğitim programı!

Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi, Swissotel Mimosa salonunda bir etkinlik düzenleyerek gayrimenkul sektörü profesyonellerini, iş dünyasının duayen isimlerini ve Özyeğin Üniversitesi öğretim görevlilerini buluşturdu..

Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi 18 Mart'ta etkinlik düzenliyor!

JLL Türkiye’nin Ülke Başkanı Avi Alkaş'ın genç yaşta vefat eden oğlu Alp Alkaş anısına, oluşturulan Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi’nin düzenlediği etkinlik için sektörün önde gelen isimleri 18 Mart Çarşamba günü biraraya geliyor.

Şile Kültür Merkezi ne zaman tamamlanacak?

Konser etkinlik alanı ve sinema salonu bulunmayan Şile'nin heyecanla beklediği Şile Kültür Merkezi'nde sona gelindi. Bahar ayları içinde açılacak olan Şile Kültür Merkezi'nde 500 kişilik konser salonu bulunacak.

Gayrimenkul sektöründe etkinlik ayı!

Türkiye gayrimenkul sektörüne yön veren kuruluşlardan Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) ve Yapı-Endüstri Merkezi (YEM)’in katkıları ile son bir aylık dönemde iki önemli etkinlik gerçekleştirildi.

Kırtepe Yalı İş Merkezi'nde 8.5 milyon TL'ye satılık 20 dükkan, düğün salonu ve çok amaçlı salon!

Bartın Kırtepe'de yer alan Yalı İş Merkezi'ndeki 20 adet dükkan, 1 adet çok amaçlı salon ve etkinlik alanı ve 1 adet düğün salonu 8 milyon 519 bin 524 TL bedelle 12 Kasım 2014 tarihinde ihale ediliyor...

Kayseri Anadolu Harikalar Diyarı'na Bilim Merkezi kuruluyor!

TÜBİTAK ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin işbirliği ile 55 bin metrekare alanda kurulmakta olan Bilim Merkezi, Anadolu Harikalar Diyarı'nın en ilgi çekici etkinlik alanlarından biri haline gelecek.

İTK'dan anne babalara yeni etkinlik merkezi!

İTK çocukların ve annelerin özel interaktif programlar ve ekipmanlar ile bir arada vakit geçirebilecekleri İzmir'deki ilk ve tek Gymboree Play & Music Etkinlik Merkezi'ni açtı.

İTK etkinlik merkezi Haberi

İTK etkinlik merkezi


İTK çocukların ve annelerin özel interaktif programlar ve ekipmanlar ile bir arada vakit geçirebilecekleri İzmir'deki ilk ve tek Gymboree Play & Music Etkinlik Merkezi'ni açtı. 1976 yılında Joan Barnes tarafından; çocukların kendi yaşlarına uygun oyunları, anneleri ile birlikte oynayabilmeleri için kurulan ve tüm dünyada 30'dan fazla ülkede 700'den fazla merkezi ile hizmet veren Gymboree Play& Music Etkinlik Merkezi İzmir'in modem ve gelişen yeni yerleşim bölgesi Park Yaşam ve Soyak arasında merkezi bir noktada bulunan ÎTK Mavişehir Anaokulu yerleşkesinde 26 Eylül talihinde açıldı. 

Çocukların sosyal, bilişsel, fiAçılış, Anne Çocuk Paylaşım Etkinliği teması ile gerçekleştirildi. 

ziksel yeteneklerini oynayarak geüştirmelerini sağlayan ana programlan; oyun, müzik ve sanat aktivitelerinin ağırlıklı olarak işlendiği "Gymboree Play&Learn", "Gymboree Music" ve "Gymboree Ait" olan merkezin açılışı, "Anne Çocuk Paylaşım...