05 / 05 / 2024

İTO ve TOBB binaları ihalesi

İTO ve TOBB binaları ihalesi

İTO ve TOBB’un sahip olduğu Eminönü’deki 3 ayrı alan için ihaleye çıkıldı. İTO otoparkı, 100 yıllık Liman Han ve Güneş Han’ın toplam 4 bin 529 metrekarelik arsa alanında Yap-İşlet- Devret modeliyle otel, iş merkezi, toplantı ve kültür merkezi yapılacak.

TOBB Tarafından Güncellenen Buğday ve Arpa Fiyatları Ne Kadar? Zam Gelen Hububat Ürünleri İşte Listede

TOBB tarafından buğday ve arpa fiyatları güncel olarak açıklandı. Buğday ve arpa fiyatları, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından belirlenmeye devam ediyor. Temmuz ayında zamlanan birçok gıda ürünün arasında arpa ve buğday da yer aldı. İşte güncel arpa ve buğday fiyatları…

Bankalar neden kredi vermek istemiyor işin uzmanı sırrını açıkladı Tüm piyasa bu haberi konuşuyor

Dolarla mücadele etmek adına bankalara getirilen bazı zorunlulukların ardından bankaların  kurumsal bazı kredileri artık veremeyecek duruma geldiği konuşuluyor.  Merkez Bankası ile İSO ve TOBB arasındaki son toplantıdaki gerginliğin nedeni de kredilere erişim ve maliyet konusu olmuştu.

Metaverse çılgınlığı tam gaz: Türkiye'de 30 bin, İstanbulda ise 15 bin parsel satıldı!

Metaverse’e olan rağbet devam ederken arsa ve arazi satışları da artmaya devam ediyor. IdeaSoft CEO’su ve TOBB E-ticaret Meclis Üyesi Seyhun Özkara, Metaverse’ün gelecekte nasıl olacağı hakkıda değerlendirme yaptı.

İTO ve Bağdat Ticaret Odası Irak'ta müteahhitlik projeleri hayata geçirecek!

İTO ve Bağdat Ticaret Odası'ndan Irak'ın 100 milyar dolarlık müteahhitlik projeleri için iş birliği gerçekleştirecek. Firmalar Irak'ın yeniden imar edilmesinde önemli paya sahip olacak. 

TOBB, TESK, TÜSİAD ve MÜSİAD'dan ortak açıklama: Türkiye’nin önceliği fiyat istikrarı!

TOBB, TESK, TÜSİAD ve MÜSİAD'dan yapılan ortak açıklamada, “Fiyat istikrarı sağlanmadan ekonomide başlayan canlanma kısa süreli olur” denildi.

On binlerce müteahhit meslekten men edilebilir!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Genel Başkanı ve TOBB Türkiye İnşaat Müteahhitleri Meclis Başkanı Tahir Tellioğlu, müteahhitlerin sınıflandırılmasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Way To Travel Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Way To Travel Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile J. Nozad Sedeeq Ameen tarafından kuruldu.

Düşük faizli konut kredisi 'fırsatçılığa' dönüştürülmesin talebi!

İMKON ve TOBB İnşaat Müteahhitleri Meclis Başkanı Tahir Tellioğlu, konut kredisi faizlerinin düşmesinin inşaat sektörüne can suyu olduğunu belirtti. Tellioğlu, faizi fırsatçılığa çevirenlere uyarılarda bulundu...

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Özbekistan'da şube açacak!

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (ETÜ) Özbekistan Taşkent'te şube açacak

Dr. Tamer Saka, TOBB Türkiye Çimento ve Çimento Ürünleri Başkanı oldu!

Dr. Tamer Saka, 26 Ağustos Pazartesi günü gerçekleşen TOBB Türkiye Çimento ve Çimento Ürünleri Meclis toplantısında Başkan olarak seçildi.

ÇTSO’da 'emlak danışmanı' sınavı!

ÇTSO ve TOBB MEYBEM tarafından 22-23 Ağustos 2019 Perşembe ve Cuma günü “Sorumlu Emlak Danışmanı ve Emlak Danışmanı” mesleki yeterlilik sınavları gerçekleşecek.

To İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

To İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Barış Torun ve Umut Ali Cerit ortaklığında kuruldu.

Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketi açıklandı!

TOBB ve TEPAV iş birliğinde belirlenen Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketi, Samsun'da Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ticaret Bakanı Pekcan ve TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'nun katılımıyla düzenlenen törenle açıklandı.

İTO ve TOBB binaları ihalesi Haberi

İTO ve TOBB binaları ihalesi

İhale şartnamelerini almak isteyenler için süre 8 Nisan’da sona erecek. İstanbul Ticaret Odası (İTO) ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Eminönü’de bulunan, İTO otoparkı, Güneş Han ve Liman Han’ın dönüştürülmesi için ihaleye çıkıyor. Yap-işlet-devret modeliyle toplamda 4 bin 529 metrekare alana ulaşan arsalarda otel, iş merkezi, toplantı ve kültür merkezi yapılacak.


23 Şubat’ta başlayan ihale şartnamelerinin temin süresi 8 Nisan’a kadar devam edecek ve teklif vermek isteyenler dosyalarını 13 Nisan’a kadar teslim edebilecek. İstekliler 2 bin 500 lira bedelle ihale şartnamelerini İTO’dan temin edebilecek. İTO ve TOBB’un binalarının yerine yapılması planlanan yeni binalarla bölgenin iş merkezi haline getirilmesi hedeflenirken, projeyle sürekli dillendirilen tarihi yarımadanın dönüştürülmesi yolunda ilk adım da atılmış olacak. 5 milyon lira geçici, 10 milyon lira ise...