04 / 05 / 2024

İTÜ Mimarlık öğrencileri tekirdağ belediyesi ziyaret

İTÜ Mimarlık öğrencileri tekirdağ belediyesi ziyaret

İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık-Mühendislik Fakültesi Şehir Plancılığı Bölümü öğrencileri Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi, meclis Salonundaki toplantı karşılıklı görüş ve fikir alışverişinin ardından sona erdi.

Mac1 İnşaat Yapı Taahhüt Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Mac1 İnşaat Yapı Taahhüt Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Coşkun tarafından kuruldu.

F Çeçen İnşaat Taahhüt Mimarlık Özel Sağ.Hizm.Gıda Oto.Teks.Kırt. Turz.Yapı Malz.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. kuruldu! 

F Çeçen İnşaat Taahhüt Mimarlık Özel Sağ.Hizm.Gıda Oto.Teks.Kırt. Turz.Yapı Malz.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. bugün Sultanbeyli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çeçen tarafından kuruldu.

Jmo Yapı İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Planlama Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jmo Yapı İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Planlama Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Ertakuş, Orhan Balıkçı ve Ziya Kartal ortaklığında kuruldu.

Oğuz Bayazıt Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Oğuz Bayazıt Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başiktaş’ta 250.00,00 TL sermaye bedeli ile Mahmut Bayazıt tarafından kuruldu.

Aren Ae İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aren Ae İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile TalhaBilal Geniş tarafından kuruldu.

Tures İnşaat Taahhüt Mimarlık Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Tures İnşaat Taahhüt Mimarlık Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Bayrampaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Sera Balık ve Yunus Emre Balık ortaklığında kuruldu.

Ekşioğlu Taahhüt Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Taahhüt Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da ŞÜkrü Ekşi tarafından kuruldu.

Sywatec İnşaat Taahhüt Mimarlık Gayrimenkul İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sywatec İnşaat Taahhüt Mimarlık Gayrimenkul İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Mustafa Durmazalp tarafından kuruldu.

Teknik Ekip İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Teknik Ekip İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Hacı Bekir Akyol tarafından kuruldu!

Nobel Taahhüt Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Nobel Taahhüt Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi bugün Avcılar'da Yeter Doğan tarafından kuruldu.

Rebak İnşaat Taahhüt Mimarlık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Rebak İnşaat Taahhüt Mimarlık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Silivri'de Buse Kapucu ve Efe Batuhan Koryürek ortaklığında kuruldu.

Delta Ekipman Yapı Taahhüt Mimarlık Kimya Reklam Ve Ambalaj Malz.Paz.San.Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Delta Ekipman Yapı Taahhüt Mimarlık Kimya Reklam Ve Ambalaj Malz.Paz.San.Tic.Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Erbey tarafından kuruldu.

Üsküdar İnvest İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üsküdar İnvest İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İrfan Ayyıldız ve Mustafa Aktaş tarafından kuruldu.

İTÜ Mimarlık öğrencileri tekirdağ belediyesi ziyaret Haberi

İTÜ Mimarlık öğrencileri tekirdağ belediyesi ziyaret


İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık-Mühendislik Fakültesi Şehir Plancılığı Bölümü öğrencileri Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.


İTÜ Öğretim Üyeleri ile makamda bir görüşme yapan ve Şarköy İlçesi’nde gerçekleştirilecek olan proje çalışmaları ile ilgili bilgi alan Başkan Albayrak, daha sonra Meclis Salonu’nda mimarlık öğrencileri ile bir araya geldi. Öğrencilere, Tekirdağ ile ilgili bilgiler veren ve kendilerini Tekirdağ’da görmekten mutluluk duyduklarını ifade eden Başkan Albayrak, “Tekirdağ ülkemizin en fazla göç alan ve nüfus artışında en üst sıralarda yer alan kentlerinden bir tanesi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak oldukça geniş bir alanda hizmet veriyoruz. Geniş alana geniş hizmet yelpazemizle hitap ediyoruz. Özellikle kentleşme, geçmişten dersler alarak geleceğe güvenle yürüme ve kentsel mirasımızı gelecek nesillere aktarma konusunda önemli proje çalışmalarımız var. Bunlardan bir tanesinin merkezinde de...