06 / 05 / 2024

İTÜ Teknokent ofis

İTÜ Teknokent ofis

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Arı Teknokent dünyanın teknoloji merkezlerinden Chicago’da ofis açtı. İTÜ Arı Teknokent Genel Müdürü Kenan Çolpan konu ile ilgili açıklama yaptı..

Emlak piyasasındaki duyarlılık kötüleşiyor! Küresel bankalar daha fazla ofis kredisi kaybına hazırlanıyor!

Gündemden düşmeyen emlak piyasasındaki duyarlılık daha da kötüleşirken, küresel bankalar daha fazla ofis kredisi kaybına hazırlanıyor. İşte konu ile ilgili detaylar...

Türkiye genelinde satılık ofis stok oranı yüzde 124 arttı!

Endeksa verileri kapsamında 2020 senesinden bugüne kadar İstanbul’da satılık ofis stok oranı yüzde 112, Türkiye genelinde ise yüzde 124 arttı. 

Dolarla kiraya verenlerin sayısı arttı, İstanbul’da ofis kiraları metrekare başına 20 doları aştı!

Türkiye’nin en büyük kenti ve iş dünyasının kalbi sayılan İstanbul’da ofis kiralarının metrekare başına 20 doları geçtiği ortaya çıktı.

İstanbul’da ofis açan Dubaili emlak şirketinden Türklere çağrı

Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) arasında son dönemlerde kurulan ilişki pek çok alanda olduğu gibi ticarete de olumlu yansıdı. Merkezi Dubai’de bulunan gayrimenkul şirketi Homebond Türkiye’de ofis açtığını duyurdu.

RE/MAX Türkiye Metaverse'te ofis açtı! 

Dünyanın gündemindeki yeni gerçeklik şeklinde dikkat çeken Metaverse, markaların da odağında. Çalışma hayatından eğlenceye, alışverişten sosyal etkinliklere pek çok gerçek hayat deneyiminin dijital benzerinin oluşturulduğu sanal evrende RE/MAX Türkiye de ofis açtı.

Zon Ofis Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Zon Ofis Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt Limited Şirketi Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Ustaalioğlu tarafından kuruldu.

Zon Ofis Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt  Limited Şirketi kuruldu!

Zon Ofis Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt  Limited Şirketi Bakırköy’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Kadir    Ustaalioğlu tarafından kuruldu.

İstanbul'da A sınıfı ofis arzı 5.13 milyon metrekareye ulaştı!

Pamir-Soyuer 2021 yılı 1. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, 2021 yılı 1. çeyrekte İstanbul ana ofis bölgelerindeki A sınıfı ofis arzı 5.13 milyon metrekareye yükseldi...

Enterprise Türkiye Şubat'ta 6 yeni ofis açtı! 

Şehir içi araç kiralama ofis Enterprise Türkiye 2021 Şubat ayı içerisinde İstanbul, Alanya, Muş ve Hatay'da toplam 6 yeni ofis açılışı gerçekleştirdi. 

Spotify Türkiye'de ofis açacak!

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nun yayın lisansı olmaması nedeniyle uyarıda bulunduğu Spotify, lisans almaya ve Türkiye'de ofis açmaya karar verdi.

Cumhurbaşkanlığı Katar’da ofis açtı!

Katar, Avrupa’daki İslami finans ihtiyacını karşılamak amacoyla İstanbul Finans Merkezi’ni kullanacak. Cumhurbaşkanlığı, altyapı çalışmaları için Katar Finans Merkezi’nde bir ofis açtı.

Oruçoğlu Termal Otel Spa ve Resort İstanbul'da ofis açtı!

fyon'daki Oruçoğlu Termal Otel Spa ve Resort, Anadolu'daki hedef kitlesini İstanbul'la zenginleştirmek için Bağdat Caddesi'nde bir ofis açtı.

GYODER'den sektöre koronavirüs tedbiri çağrısı!

Gayrimenkul sektörünün çatı örgütü GYODER, faaliyetlerin devam ettiği tüm ofis ve şantiyelerde, koronavirüs salgınına karşı gerekli önlemlerin alınması için üyelerine çağrı yaptı...

İTÜ Teknokent ofis Haberi

İTÜ Teknokent ofis

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Arı Teknokent dünyanın teknoloji merkezlerinden Chicago’da ofis açtı. İTÜ Arı Teknokent Genel Müdürü Kenan Çolpan’ın açıklamasına göre İTÜ Chicago’daki ofisi ile Türk girişimcilere Amerika’daki ofisi üzerinden destek sağlayacak. Bugüne kadar seçilen 20 girişimci firmadan 8’ini Chicago’nun girişimcilik ve ‘melek yatırım’ konusundaki bilgi birikimiyle buluşturan İTÜ Arı Teknokent, Amerika’daki yatırımcılarla Türkiye’den girişimciler arasında köprü kuruyor. Dünyanın en başarılı teknoloji kuluçka merkezlerinden Chicago’da ofis açan İTÜ Arı Teknokent, teknoloji üreten yenilikçi firmaları yurtdışına taşımak için sadece bu yıl 1,8 milyon lira harcayarak, girişimci firmaların yeni iş ortaklıkları kurmalarını destekleyecek. Böylece Türkiye’den çıkan girişimci teknoloji firmaları Amerika pazarının ve uluslararası yatırım almanın kapısını aralayacak.


Girişimciye destek olacak


İTÜ Arı Teknokent’in ofis açtığı Chicago 1871, 4 bin 700 metrekare üzerine kurulmuş...