07 / 05 / 2024

iyi bir mutfak nasıl olamlı

iyi bir mutfak nasıl olamlı

Son teknoloji makineler, kusursuz işçilik ve deneyimli kadrosuyla Demsaş Mutfak’ta; ergonomisi, fonksiyonelliği ve yüksek kalitesiyle evinizde sadece size özel bir mekân yaratabilirsiniz.

Konut sektörü nereye gidiyor? Ev almak için iyi bir dönem mi?

Konut satışları ülke genelinde düşüşe geçti. Mart ayında bir önceki yılın aynı ayına göre binde bir oranında geriledi. Peki konut sektörü nereye gidiyor? Ev almak için iyi dönem mi?

'İşler iyi bir yere gitmiyor' diyen İslam Memiş altın için sil baştan rakam verdi! Birikimlerinize sahip çıkın!

'Birikimlerinize sahip çıkın, işler iyi bir yere gitmiyor' diyen İslam Memiş, yatırımcıları uyararak altın için sil baştan rakam verdi. Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Altın fiyatları ne olur? İşte altının geleceği seviye...

Bu şartlarda evini kiraya vermek iyi bir yatırım mı? Ev sahiplerinin kiracı isyanı tam gaz!

Ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan tartışmalar sosyal medyada da sık sık gündem oluyor. Hukukbil isimli kullanıcı, X sosyal medya hesabından "Ülkemizde maalesef en kötü yatırım aracı, evini kiraya vermek oldu" dedi ve bir paylaşım yaptı. İşte o paylaşım ve yorumlar...

BİST 100'de tüm zamanların en iyi getiri sağlayan hisseleri belli oldu!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, bu hafta tüm zamanların en yüksek kapanışını gerçekleştirdi. Buna göre, şubat ayına iyi bir giriş yapan BIST 100 endeksi, son 10 yılın şubat aylarında ise karışık bir performans kaydetti.

Borsa sevdalılarına bir iyi bir de kötü haber!

Günün ilk yarısında yükselen borsa yatırımcıların gündemindeki yerini korurken Mescomedia Genel Müdürü ve borsacı Mehmet Mescioğlu, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda borsa sevdalılarına bir iyi bir de kötü haber verdi. İşte Mescioğlu'nun o paylaşımı...

Ziraat Bankası rekor bir para verecek. Alışverişe çıkmadan hemen bakın. O ürünlerde geçerli

Ziraat Bankası'ndan vatandaşlara alışveriş konusunda iyi bir miktarda para verilecek. Ancak sadece o ürünlerde geçerli olacak. Alışveriş yapmadan önce mutlaka bakın.

Aygaz'dan muhteşem kampanya! 'Boş Tüpleriniz Yardıma Dönüşsün' projesiyle deprem bölgesine yardım!

Evinde boş mutfak tüpü olan tüm vatandaşlar için Aygaz çok iyi bir kampanya duyurusu yaptı. Boş tüp ile Aygaz’a giderek, bu tüplere LPG dolduruluyor ve depremde zarar gören bölgelere ulaştırılıyor. 

Daha iyi bir bina yönetmeliği Maraş'taki depremin etkisini azaltır mıydı? Washington Post'tan deprem analizi!

Dünyanın onlarca ülkesinden Türkiye'ye yardım ekipleri ve erzak yollanırken; ABD'nin önde gelen gazetelerinden Washington Post tarafından yapılan geniş çaplı analizde depremin neden bu kadar ölümcül olduğu bir bir sıralandı. İşte ayrıntılar...

Gümüş fiyatları ne olur? Altın Kahini İslam Memiş bir çırpıda açıkladı! Bu rakamı görenlerin etekleri zil çaldı!

Gümüş fiyatları 2023 yılına iyi bir başlangıç yaparken yatırımcılar ''gümüş fiyatları ne olur? sorusunun yanıtını araştırıyor. Altın Kahini İslam Memiş, bir çırpıda gümüşün ne kadar olacağını açıkladı. Bu rakamı görenlerin etekleri zil çaldı!

Yastık altındaki altınlarımızı bozduralım mı, bekletelim mi? İslam Memiş bir iyi bir de kötü haber verdi! Bunu yapmayın!

Altın fiyatları yılın son günlerinde yükselmeye devam ederken, ''Yastık altındaki altınlarımızı bozduralım mı, bekletelim mi?'' sorusunun yanıtını merak edenler için Altın Kahini İslam Memiş bir iyi bir de kötü haber verdi! Bunu yapmayın!

Rahat bir uyku isteyenler kaçırmasın! İşbir Yatak’ta indirim fırsatı…

Uyku sağlığının olmazsa olmazı yatak, hem sağlık sorunu olanlar için iyi bir uykuyu garantiliyor hem de güne zinde başlamanızı garantiliyor.  İşbir Yatak’ta yılbaşına özel indirimler, yeni bir yatak almayı isteyenleri mutlu edecek.

Akaryakıt fiyatlarına bir iyi bir kötü haber! Benzin, motorin ve LPG'ye zam var mı? Opet 10 Kasım 2022 fiyat listesi

Akaryakıt piyasasıyla ilgili bir iyi, bir kötü haber peş peşe gündeme geldi. Peki akaryakıt fiyatları düşecek mi? İşte Opet, Petrol Ofisi, Total, BP, Shell 10 Kasım 2022 fiyat listesi

Herkesin sofrasında var, Türk mutfağının vazgeçilmezi! Çok iyi bir haber geldi, üreticiler sevindi

Ülkemizde en çok tüketilen gıda ürünlerin başında gelen bir ürün hakkında önemli gelişmeler yaşandı. Gelin birlikte detaylara göz atalım...

iyi bir mutfak nasıl olamlı Haberi

iyi bir mutfak nasıl olamlı

Mutfak her evin kalbidir, hem keyifle yemek yaptığımız hem de ailemizle bir araya gelip yemek yediğimiz, sohbet ettiğimiz evimizin en sıcak mekanıdır. Kullanılan donanım ve malzemelerle kişinin hayat kalitesini yansıtmalıdır. Son teknoloji makineler, kusursuz işçilik ve deneyimli kadrosuyla Demsaş Mutfak’ta; ergonomisi, fonksiyonelliği ve yüksek kalitesiyle evinizde sadece size özel bir mekân yaratabilirsiniz.


Özgün tasarımlarımızla mutfak banyo üretiminde güvenilir bir çözüm ortağıyız diyerek ürün ve hizmet kalitesini vurgulayan Demsaş İş Geliştirme Müdürü Efe Ayçenk; “Artık kullanıcılar çok bilinçli, piyasada ürün ve hizmet kalitesinin farkını görebiliyor ve kararlarını buna göre verebiliyorlar; kalite, tasarım ve fonksiyonellik gibi kavramların her biri göz ardı edilemez bir değer taşıyor.”dedi.


Demsaş’ın vizyonuna ve kalitesine dair bilgiler veren Efe Ayçenk, “Müşteri ihtiyaçlarını devamlı sorgulayarak, kaliteyi arttırmaya yönelik araştırmalarla, müşteri...