29 / 04 / 2024

İZBAN tepeköy çalışamları

İZBAN tepeköy çalışamları

TCDD ile İzmir Büyükşehir Belediyesi ortaklığında gerçekleştirilen ve Cumhuriyet tarihinin en büyük toplu ulaşım projesi olan İZBAN hattının Torbalı (Tepeköy)’e kadar uzatılması projesinde son çalışmalar yapılıyor.

İzmir'de akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satılacak!

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, Torbalı Tepeköy'de yer alan akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın tahmini satış bedeli 69 milyon 986 bin TL olarak belirtildi.

Geleceği parlak 7 meslek: İş dünyasında büyük fırsatlar kapıyı çalıyor! Hemen öğrenmeye başlayın!

Yapay zeka, büyük veri analizi ve yeşil enerji gibi alanlardaki teknolojik gelişmeler, iş dünyasında yeni ve değerli iş alanları oluşturuyor. İşte geleceği parlak 7 meslek!

İzmir'de akaryakıt ve servis istasyonu alanı imarlı gayrimenkul satılacak!

İzmir İli Torbalı Belediyesi Başkanlığı, İzmir Torbalı Tepeköy'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 2 Mayıs'ta yapılacak.

Altınbaş'ta online alışverişlerde yüzde 15 indirim! İstediğiniz altın takıyı alın! Altınbaş 23 Aralık 2022 fiyat listesi

Altınbaş’ın internete özel sepette yüzde 15 indirim kampanyaları başladı. Geniş bir yelpazede sunulan internete özel altın takıları inceleyerek uygun fiyatlı ve avantajlı olanları tercih edebilirsiniz. İşte Altınbaş 23 Aralık 2022 fiyat listesi...

Alm Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Alm Emlak Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ala'a Masoud Y. Al-Agha ve Alaeldeen M. Yahya Al-Agha ortaklığında kuruldu.

CarrefourSA’ya gel 700 lira indirimle OPPO A96’yı al! 25 Eylül 2022 fiyat listesi

OPPO A96 için CarrefourSA’dan müjdeli bir haber var. Türkiye’nin dev marketi olan CarrefourSA, OPPO A96’yı 700 TL indirimli fiyat ile satışa çıkardı. İşte detaylar…

Go Tour Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Go Tour Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited  Şirketi Esenyurt’ta 200  bin TL sermaye bedeli ile Asaad A.Y. Al-Sammarraıe tarafından kuruldu.

Kocaeli Tepeköy Camisi'nin temeli atıldı!

Kocaeli Ambarlı Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan Tepeköy Camisi'nin temeli atıldı.

Cevahir Group İthalat İhracat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cevahir Group İthalat İhracat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Wisam Adnan Y. Al-Jokha Ji tarafından kuruldu.

Çanakkale'de fay hattı üzerine Termal Turizm Merkezi mi yapıldı?

2006'daTermal Turizm Merkezi statüsü verilen fakat 13 Eylül 2019 tarihinde iptal edilen Çanakkale-Çan-Etili-Tepeköy Termal Turizm Merkezi'nin statüsünün bölgedeki fay hattı sebebiyle iptal edildiği ortaya çıktı.

Black And White Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Black And White Turizm Ticaret Anonim Şirketi  bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Saleh H.Y. Al Mahdi tarafından kuruldu.

Taksim Camii minaresinin külah bölümü yerleştirildi!

Taksim Meydanı'nda inşaat çalışamları hızla devam eden Taksim Camii'nde her gün bitime bir adım daha yaklaşılıyor. Bugün ilk minarenin külah bölümü yerine yerleştirildi.

Global Sphere Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Sphere Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Saleh Ahmed Y. Alı Alsayegh ve Ahmed A.Ahmed Mullahuwash ortaklığında kuruldu.

İZBAN tepeköy çalışamları Haberi

İZBAN tepeköy çalışamları

TCDD ile İzmir Büyükşehir Belediyesi ortaklığında gerçekleştirilen ve Cumhuriyet tarihinin en büyük toplu ulaşım projesi olan İZBAN hattının Torbalı (Tepeköy)’e kadar uzatılması projesinde son çalışmalar yapılıyor. İlçede büyük tepkilere neden olan araç ve yaya üst geçidi projesi ise Torbalı Belediye Başkanının girişimiyle yer altına alındı.

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, projenin ilk etapta motorlu taşıtlar ve yayalar için üstgeçit olarak uygulanmak istendiğini, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile görüşerek sorunu olası sonuçlarıyla kendisine aktardıklarını belirterek şunları söyledi.

“Sayın Kocaoğlu davetimiz üzerine Torbalı’ya geldi. Daha önce yapılan motorlu taşıt ve yaya üst geçidinin ilçede yarattığı sorunu gördü ve projede değişiklik kararı alındı. Böylelikle çok büyük bir yanlıştan dönüldü. Şehircilik, kentleşme, ulaşım ciddi öngörü ve vizyon gerektiriyor. Uyarımızı dikkate alan Büyükşehir...