17 / 05 / 2024

İzmir Altınyol neden yeraltına alınmıyor

İzmir Altınyol neden yeraltına alınmıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu, Konak ve Karşıyaka arasında Bayraklı sahilinde ulaşımı sağlayan Altınyol'un yeraltına alınması önerilerine "Yapılabilir.Ancak, bu dönemde önümüzdeki 3,5 yıl için böyle bir söz veremem." dedi.

22 ayar gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın neden düşüyor? 1 Mayıs altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın alıp satmak isteyenler 22 ayar gram altın fiyatını araştırıyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs 2024 altın fiyatları kaç lira?

Altın neden düşüyor? Altın almak isteyen kuyumculara akın etti! 30 Nisan 2024 canlı altın fiyatları 

Altın fiyatları düşmeye devam ediyor. İki hafta öncesine kadar rekor üstüne rekor kıran altın, sert düşüş yaşadı. Ons altın 2321 dolara kadar geriledi. Peki altın neden düşüyor? Altın almak isteyenler kuyumculara akın etti. Bugün altın fiyatları ne kadar? 30 Nisan 2024 altın fiyatları...

Altın neden düşüyor? 23 Nisan 2024 altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? Kapalıçarşı altın fiyatları

Altın fiyatları haftaya düşüşle başladı. Altının onsu 2 bin 308 dolara geriledi. Peki altın fiyatları neden düşüyor? 23 Nisan 2024 altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? Kapalıçarşı altın fiyatları.

Borsa İstanbul'da hesap açan altın ve dolar yatırımcısı neden zarar etti? İşte cevabı!

Son zamanlarda Borsa İstanbul'da milyonlarca hesap açıldı. Bunlar arasında çok sayıda altın ve dolar yatırımcıları bulunuyor ve büyük bölümü de kaybetti. Peki ya neden? Ekonomist ve eski bankacı Nejat Özonay sosyal medya hesabı X'ten açıkladı.

Altın fiyatları neden yükseldi? Yükselmeye devam edecek mi? Net yanıt geldi...

Altın fiyatlarının son zamanlarda aralıksız yükselemeye devam ediyor. Ons altın 2000 doları geçerken, gram altın 1859 lira ile rekor kırdı. Peki altın fiyatları neden yükseldi? Altın, yükselmeye devam edecek mi?

Uzmandan son dakika uyarısı: Alibeyköy tehdit altında! Baraj suları can ve mal kaybına neden olabilir!

Libya'da yaşanan sel felaketi, İstanbul'daki barajların dayanıklılığını gündeme getirdi. İSKİ Planlama ve Yatırım Dairesi Başkanı Yasemin Taşçı, Alibeyköy'ün tehdit altında olduğunu söyleyerek, baraj sularının can ve mal kaybına neden olabileceğini söyledi.

Gram altında şok eden gelişme! Satıştan kaldırılıyor mu? Yarım gram altın tedavülden kalktı mı?

Yarım gram altın ile ilgili son dakika kararı yatırımcıları şok etti. Yarım gram altının satıştan neden kaldırılacağı ise merak ediliyor. Yarım gram altın tedavülden kalktı mı? Yarım gram altın neden satıştan kaldırılıyor?

Altın neden yükselir, neden düşer? İşte altın fiyatlarının etkileyen etkenler!

Altın fiyatları, talep ve arz dengesi, para politikaları, jeopolitik riskler ve enflasyon beklentileri gibi faktörlerin etkisiyle sürekli olarak dalgalanıyor. Yatırımcılar ve piyasa uzmanları, altının değerini belirleyen bu faktörleri yakından takip ediyor. İşte altın fiyatlarındaki dalgalanmaların

Altın yatırımcıları soruyor: Altın fiyatları neden düştü? Nedeni ortaya çıktı! Hemen bakın!

14 Mayıs seçimi öncesinde Kapalıçarşı'da gram altın 1.500 TL oldu. Yatırımcılar altın fiyatlarındaki yükselişin devamını beklerken altın fiyatları düştü. Altın yatırımcıları soruyor: Altın fiyatları neden düştü? Nedeni ortaya çıktı! Hemen bakın!

İslam Memiş'ten tokat gibi açıklama geldi! Neden bugün? Koşa koşa altın almaya gidenler sonunuz böyle olacak!

Altının efendisi İslam Memiş'ten bugün altın almak isteyenler için tokat gibi bir açıklama geldi. Neden bugün? Koşa koşa altın almaya gidenler sonunuz böyle olacak!

Altın 2 bin doların altına geriledi! Altın fiyatları neden düşüyor? Düşüş daha ne kadar devam edecek?

Uluslararası borsalarda 2 bin 50 dolara kadar yükselen altın yeniden düşüş trendine girdi. Ons altın kar satışlarıyla 2 bin dolar sınırının altına gerilerken, gram altın fiyatları da düştü. Peki, altın fiyatları neden düşüyor? Düşüş devam edecek mi? İşte uzmanından bu soruların yanıtları…

Altında görülmemiş hareket! Analistler kilitlendi kaldı! Altın neden yükseliyor, yatırımcı ne yapmalı?

Son dönemde altın piyasasında yaşanan hareketlilik, yatırımcıların kafasını karıştırmış durumda. Birçok yatırımcı, altın konusunda ne yapacaklarını şaşırmış durumda. Altının son durumuyla ilgili en güncel bilgileri sizler için derledik. Ayrıntılar şöyle...

Altın birden pat diye çakıldı! Uzman isimler peş peşe açıkladı! Dikkat büyük tüyo geldi! Bunu yapan kazanacak!

Altın fiyatlarının birden düşmesi vatandaşların ve yatırımcıların paniklemesine neden oldu. Altın neden pat diye çakıldı? Uzman isimler peş peşe açıkladı! Dikkat büyük tüyo geldi! İşte uzman isimlerden dikkat çeken açıklamalar...

İzmir Altınyol neden yeraltına alınmıyor Haberi

İzmir Altınyol neden yeraltına alınmıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu, Konak ve Karşıyaka arasında Bayraklı sahilinde ulaşımı sağlayan Altınyol'un yeraltına alınması önerilerine "Yapılabilir. Ancak, bu dönemde önümüzdeki 3,5 yıl için böyle bir söz veremem... 2019'dan sonra bir gün mutlaka önem derecesine göre değerlendirilecektir" dedi.


Altınyol ve İZBAN hattının Bayraklı'da İzmirlilerin sahile inişini üstgeçitlerle sınırlaması nedeniyle alternatif öneriler zaman zaman gündeme geldi. Aliağa-Menderes banliyo hattının yapım sürecinde Bayraklı'da yeraltına alınması teknik ve maddi nedenlerle gerçekleşmedi. Altınyol'un bir kısmının yeraltına alınması konusnda Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ardından da AKP'li Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Çağlar Haspolat'ın önerileri gündeme geldi.


İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Altınyol'un yeraltına alınmasının yapılamayacak bir şey olmadığını, yapılabileceğini söyledi. Kocaoğlu "Ancak bu dönemde, önümüzdeki 3.5 yıl için böyle bir söz veremem. Diğer...