04 / 05 / 2024

İzmir arsa üretimi

İzmir arsa üretimi

Ege Telgraf Gazetesi yazarlarından Yağmur Güllü, İzmir Emlak Komisyoncuları Odası (İZEKO) Başkanı Mesut Güleroğlu'nun İzmir hakkındaki değerlendirmesini köşesinde paylaştı.

2023 TOKİ İzmir müstakil arsa kura sonuçları isim listesi! Tek tek açıklandı!

''İlk Evim'' ve ''İlk Evim Arsa'' kura çekimleri kapsamında, 4 bin 900 müstakil arsa kurası İzmir'in Torbalı, Aliağa, Dikili, Karaburun, Karaburun, Bayındır, Bergama, Beydağ, Menemen, Ödemiş, Kemalpaşa, Menderes, Selçuk ve Tire ilçelerinde çekilecek. İşte, TOKİ İzmir arsa kura sonuçları isim listesi

Dar gelirlilerin ev alabilmesi için arsa üretimi şart!

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı, İnşaat Mühendisi Metin Çelik,"Dar gelirlilerin konut sahibi olması için arsa üretimi gerekir" dedi.

Sağlıklı yapı üretimi sağlanana kadar deprem unutulmayacak!

Marmara depreminin 17’nci yıldönümü nedeniyle yazılı açıklama yapan TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Gürkan Erdoğan, oda olarak güvenli ve sağlıklı yapı üretimi sağlanana kadar depremi unutmamaya ve unutturmamaya çaba göstereceklerini söyledi.

Bursa'da arsa fiyatları 3 kat arttı!

İstanbul'u İzmir'e bağlayacak olan otoyol projesi ile Bursa'da arsa fiyatları 3 kat arttı.Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası Başkanı Erdal Çelebi, Gemlik, Orhangazi sırtlarında arsa satışlarının yüksek olduğunu ifade etti.

Gebze-İzmir Otoyolu, Yalova’da arsa fiyatlarını artırdı!

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi, Yalova’da arsa fiyatlarını uçurdu. Yalova’nın tüm ilçe ve köylerine yatırım yapan gayrimenkul yatırımcıları kazançlı çıktı.

Torbalı Belediyesi TOKİ'yle arsa takası yaptı!

İzmir ilinin Torbalı ilçesinde bulunan Sağlık Meslek Lisesi'nin yer aldığı 21 bin 310 metrekarelik yer TOKİ tarafından Torbalı Belediyesi'ne arsa karşılığı takas edildi.

İzmir'de arsa üretilmemesi konut fiyatlarını uçuruyor!

İzmir İş Dünyası Derneği Başkanı, Emlak Kulübü Teşkilatlandırma Sekreteri, BESİAD Onur Kurulu Başkanı Feyyaz Sungur, İzmir'de yeterince konut yapacak arsa üretilmediğini belirterek, konut pahalılığını buna bağladı.

Balçova arsa mağdurları Aziz Kocaoğlu'na seslendi!

İzmir ve Balçova belediyelerinin yaptığı iddia edilen 4 milyar liralık rantı iptal ettiren ve pazartesi günü belediyeyi basan Balçova’daki arsa mağdurları, yine belediye önünde toplandı. vatandaşlar, “Arkamızdan konuşma, çık karşımıza” dedi.

Balçova Arsa Mağdurları belediye önünde eylem yaptı!

İzmir Büyükşehir ve Balçova belediyelerinin yaptığı imar düzenlemesiyle 2 milyar lira rant sağladığını iddia eden Balçova Arsa Mağdurları, Büyükşehir Belediyesi’nde eylem yaptı.

Hüseyin Aslan: İzmir'de arsa sorunu var!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "Şu anda İzmir'de arsa sorunu var. İzmir kentleşme konusunda maalesef her geçen gün kötüye gidiyor. Kentleşme sorunu bütüncül olarak çözülmezse ulaşım, çevre, altyapı sorunu da çözülmez" dedi

Kısıkköy Mobilya Şehri'nde kişiye özel mobilya üretimi yapılıyor!

İzmir’de mobilya denilince akla gelen Kısıkköy Mobilya Şehri, evlenecek çiftlerin akınına uğruyor. Her gelir grubuna uygun seçeneklerin bulunduğu Kısıkköy’de, özel mobilya üretimi de yapılıyor

İzmir Büyükşehir ve Balçova Belediyesi arsa speküslasyonuna imkan mı tanıyor?

Avukat Mustafa Kemal Turan, Üçkuyular Pazaryerine inşası planlanan AVM’ye ilişkin olarak İzmir Büyükşehir ve Balçova Belediyesi’ni “arsa spekülasyonuna imkan tanımakla” suçladı.

OSB'lerde arsa maliyetlerini azaltacak düzenlemeler geliyor!

1.8 milyon kişinin istihdam edildiği 297 OSB, yeni düzenlemelerle üretimi ve kalkınmayı hızlandıracak. Hükümetin Eylem Planı’nda OSB’lerde 21 Haziran’a kadar yapılmak üzere arsa maliyetlerini azaltacak yeni bir mekanizma kurulacak.

İzmir arsa üretimi Haberi

İzmir arsa üretimi

Bir yandan kentsel dönüşüm, diğer yandan büyüyüp gelişen şehir. İzmir Emlak Komisyoncuları Odası (İZEKO) Başkanı Mesut Güleroğlu, kentte imara açılacak arazi sıkıntısı çekildiğine dikkat çekti, "Gelişme için arsa lazım" dedi.


Eskiler bilir yayla gibi evlerin tadını... Her odadan biri çıkar, toplanır torun tombalak bir odada. Çaylar demlenir, koca evin kahkahası mahalleyi inletir. Şimdi ise, değişen koşullarla birlikte ne eski kalabalık aileler kaldı ne de yayla gibi evler. Günümüzde emlak sektörünü incelediğimizde artık şehir insanı hem kolaylığı hem de konforu sayesinde küçük ve modern evlerde yaşamak istiyor. Hal böyle olunca da emlak satışlarında 1 +1 ve 2 +1 evler tercih ediliyor. 


İzmir Emlak Komisyoncuları Odası (İZEKO) Başkanı Mesut Güleroğlu, ev alma konusunda merak edilenleri, şehirde emlak sektörünün durumunu ve günümüzde 3+1' den...