03 / 05 / 2024

İzmir Ayrancılar konut fiyatı

İzmir Ayrancılar konut fiyatı

İzmir Ayrancılar'da konut fiyatları hızla artmaya devam ediyor. Ayrancılar'ın en cazip yaşam alanlarından olan Yeni Pancar Yolu'nda eski dairelerin fiyatı da artan talebi yükseldi.

Faiz artışları konut kredilerini nasıl etkiledi?

21 Mart'ta Para Politikası Kurulu, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranının yüzde 45’ten yüzde 50'ye çıkartılmasına karar verdi. Peki faiz artışları konut kredilerini nasıl etkiledi?

Konut satışlarında büyük düşüş! Paralar gayrimenkule değil faize gitti! 

Yaptığı açıklamada konut satışlarının son üç aydır düşük seviyelerde seyrettiğini dile getiren İzmir Emlakçılar Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, "Paralar emlaka değil faize gitti" dedi.

Konut alımında vatandaşların ilk önceliği depreme dayanıklılık oldu!

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş ve Hatay merkezli olarak meydana gelen depremlerden sonra vatandaşlar konut alırken göz önünde bulundurduğu kriterlerin sırasını da değiştirdi. Buna göre dayanıklılık 1. sırayı aldı.

Ekonomik sıkıntılar konut dolandırıcılığını artırıyor!

Federal Konut Kredisi Mortgage şirketi Freddie Mac yaptığı açıklamada son dönemlerde sık sık gündeme gelen ekonomik sıkıntıların konut dolandırıcılığını artırdığını açıkladı. İşte Federal Konut Kredisi Mortgage şirketi Freddie Mac'in konu ile ilgili yaptığı açıklamalar....

2023 TOKİ İzmir konut başvurusu başladı mı? Başvuru şartları neler?

İzmir’de ikamet eden vatandaşlar, TOKİ’nin İzmir’de yapacağı konut projesinin detaylarını merak ediyor. Peki, 2023 TOKİ İzmir konut başvurusu ne zaman? Başvuru şartları neler? TOKİ İzmir konut başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar...

Karabağlar Belediyesi 3 konut satacak! İzmir'in göbeğinde 1.5 milyon TL'ye konut fırsatı!

Karabağlar Belediye Başkanlığı, İzmir Karabağlar'da yer alan 3 adet konutu satışa çıkardı. Konutların satış fiyatları 1 milyon 500 bin TL'den başlıyor. 

İzmir Karabağlar'da 36 adet konut satılıyor! Ev almak isteyenler bu tarihi aman kaçırmayın! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir ili, Karabağlar ilçesi, Yaşar Kemal Mahallesi'nde yer alan 36 adet konutu satıyor. Peki İzmir Karabağlar'da yer alan konutların fiyatları kaç TL? 

TMB Başkanı Eren: Asgari ücret artışı üretim maliyetlerini artıracak, bu artışlar konut satış fiyatlarına da yansıyacak!

Asgari ücrete yapılan yüzde 34 zam çalışanları memnun ederken, işverenler üretim maliyetlerinin artacağından şikayetçi. TMB Başkanı Eren son bir yılda inşaat sektöründeki maliyet artışlarının önemli bölümünün işçilikten kaynaklandığını belirterek bu artışın konut fiyatlarına yansıyacağını söyledi

İzmir Karabağlar'da 31 adet konut satılıyor! Ev sahibi olmak isteyenlere müjde! 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Karabağlar ilçesi, Yaşar Kemal Mahallesi'nde yer alan 31 adet konutu satıyor. Peki İzmir Karabağlar'da yer alan meskenlerin fiyatları ne kadar? 

Arsa ve tarlalara talep patladı! Konut dışı gayrimenkul satışları, konut satışlarını solladı! 

Arsa ve tarlaları kapsayan konut dışı gayrimenkul satışları, konut satışlarını resmen solladı. 

ABD'de müstakil konut başlangıçları 2020'den bu yana en düşük seviyede!

ABD'de Ekim'de yeni konut başlangıçları, konut arzında yaşanan sert daralmanın inşaat sektörü üzerinde baskı kurmasıyla düşüşünü sürdürdü. ABD’de Ekim ayında yeni konut başlangıçları, konut talebinde yaşanan sert daralma sebebiyle düşmeye devam etti.

Şeref Oğuz: Alım gücü düşüyor konut satışları artıyor!

Türkiye'de konut satışları konut fiyatlarındaki artışa rağmen devam ediyor. Dünya Gazetesi yazarı Şeref Oğuz artan konut fiyatları ve satış rekorlarını kaleme aldı.

Yabancılar konut alımı için bu 70 ile akın etti!

Yabancıların geçtiğimiz sene Türkiye'de 70 ilde konut yatırımı yaptı. Yabancıların en çok tercih ettiği şehir İstanbul olurken Antalya ikinci, Ankara ise üçüncü oldu.

İzmir Ayrancılar konut fiyatı Haberi

İzmir Ayrancılar konut fiyatı

İzmir Torbalı'nın gelişimine paralele olarak Ayrancılar da büyük bir gelişme gösteriyor. Nüfusu gittikçe artan hizmet sektöründe büyük bir ivme yakalayan Ayrancılar'da inşaat sektörü aldı başını gidiyor. 

Ayrancılar'ın son dönemdeki en önemli noktalarından birisi de Yeni Pancar Yolu. Yeni Pancar Yolu'nda son dönemde yapılan yatırımlar bölgenin cazibesini artırdı. Özellikle Triyanda Evleri ve diğer müteahhitlerin üstün çalışmaları sonucu bölge gelişirken mevcut bölgede daha önceden yapılan mevcut binalarda da bir değer artışı görüldü. 


YENİ PANCAR YOLU 


Torbalı'nın yükselen yıldızı Ayrancılar. hızlı bir şekilde gelişmeye devam ediyor. Son dönemlerde özellikle inşaat sektöründe büyük yatırımlar söz konusu oldu. Önceki yıllara nazaran uygun fiyata satılan evlerin fiyatları son dönemde iyiden iyiye arttı. Bir zamanlar Ayrancılar'da Torbalı'nın yarı fiyatına hatta üçte bir fiyatına evler bulunurken şimdi neredeyse evlerin fiyatı...