06 / 05 / 2024

İzmir Ayrancılar spor merkezi inşaatı

İzmir Ayrancılar spor merkezi inşaatı

İZmir Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Ayrancılar Mahallesi için projelendirilen gençlik merkezi ve spor kompleksinin inşaat ruhsatını imzaladı.

Konut satışlarında büyük düşüş! Paralar gayrimenkule değil faize gitti! 

Yaptığı açıklamada konut satışlarının son üç aydır düşük seviyelerde seyrettiğini dile getiren İzmir Emlakçılar Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, "Paralar emlaka değil faize gitti" dedi.

İzmir Karabağlar'daki 106 hektarlık dönüşüme Bakanlıktan veto! 

İzmir Karabağlar Belediyesi'nin Osman Aksüner, Aşık Veysel ve kısmen Aydın mahallesini kapsayan 106 hektarlık dönüşüm bölgesi ile ilgili Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’ndan istediği tam yetki kabul edilmedi. Kentsel dönüşüm konusu Meclis'te masaya yatırıldı.  

Beton ve demir maliyetlerindeki artış o binaları da vurdu! Spor tesis binalarında prefabrik konteyner dönemi başladı! 

Beton ve çimento maliyetlerindeki artışlar, spor tesis binası yatırımlarını da değiştirdi.  Spor tesis binaları artık prefabrik konteyner olarak inşa edilecek.

Belediye 19 adet daireyi satıyor! İzmir Karabağlar'da ev sahibi olma fırsatı! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir ili, Karabağlar ilçesi, Yaşar Kemal Mahallesinde yer alan 19 adet daireyi satıyor. Peki İzmir Karabağlar'daki dairelerin fiyatları ne kadar? 

Karabağlar Belediyesi 3 konut satacak! İzmir'in göbeğinde 1.5 milyon TL'ye konut fırsatı!

Karabağlar Belediye Başkanlığı, İzmir Karabağlar'da yer alan 3 adet konutu satışa çıkardı. Konutların satış fiyatları 1 milyon 500 bin TL'den başlıyor. 

Torbalı Belediyesi İzmir'de ticaret imarlı arsa satacak!

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, İzmir Torbalı Ayrancılar'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa ticaret alanı imarlı.

İzmir Karabağlar'da 36 adet konut satılıyor! Ev almak isteyenler bu tarihi aman kaçırmayın! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir ili, Karabağlar ilçesi, Yaşar Kemal Mahallesi'nde yer alan 36 adet konutu satıyor. Peki İzmir Karabağlar'da yer alan konutların fiyatları kaç TL? 

İzmir Karabağlar'da 31 adet konut satılıyor! Ev sahibi olmak isteyenlere müjde! 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Karabağlar ilçesi, Yaşar Kemal Mahallesi'nde yer alan 31 adet konutu satıyor. Peki İzmir Karabağlar'da yer alan meskenlerin fiyatları ne kadar? 

İzmir Torbalı’da 49 hektarlık alan yapılaşmaya açılıyor!

İzmir Çevre Düzeni Planı'nda gerçekleştirilen imar revizyonu ile beraber Torbalı Ayrancılar'da bulunan ve ağaçlandırılacak alan statüsündeki 49 hektarlık alan yapılaşmaya açılmak isteniyor...

TOKİ'den İzmir Karabağlar'a 809 konutluk yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir Karabağlar'da 809 konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

İzmir Karabağlar'daki kentsel dönüşüme mahallelilerden tepki!

İzmir Karabağlar'da Cennetçeşme - Limontepe bölgesinde sürdürülen ve 100 binden fazla vatandaşı yakından ilgilendiren kentsel dönüşüm projesine mahalleliler tepki gösterdi.

TOKİ İzmir Karabağlar'daki 285 konutu bugün satışa sunuyor!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren TOKİ, İzmir Karabağlar'daki 285 konutu bugün satışa sunuyor. Açık artırma ihalesi saat 11:00'de gerçekleştirilecek. 

TOKİ İzmir Karabağlar'daki 285 konutu yarın satışa çıkarıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İzmir Karabağlar'daki 285 konutu yarın satışa çıkarıyor.

İzmir Ayrancılar spor merkezi inşaatı Haberi

İzmir Ayrancılar spor merkezi inşaatı


Torbalı'nın en büyük mahallesi Ayrancılar için projelendirilen gençlik merkezi ve spor kompleksinin inşaat ruhsatını imzalayan Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, "Önemli bir eksiklik giderilmiş olacak. Başbakanımız ve İzmir Milletvekilimiz Sayın Binali Yıldırım'a Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç'a ve İzmir Milletvekilimiz Sayın Mahmut Atilla Kaya'ya çok teşekkür ederiz" dedi. 


Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Ayrancılar Mahallesi için projelendirilen gençlik merkezi ve spor kompleksinin inşaat ruhsatını imzaladı. 


Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Torbalı Belediyesinin işbirliği sonucu projesi tamamlanan, ihalesi gerçekleşen Ayrancılar Gençlik Merkezi ve Spor Kompleksi'nin çok amaçlı olduğunu belirten Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, "Projelendirme, yer tahsisi süreci dahil olmak üzere her aşamasını yakından izlediğim bir çalışmaydı. 'Torbalı Ayrancılar'dan başlar' sloganımızla örtüşen bir merkez olacak. Bu...