05 / 05 / 2024

izmir Bakırçay Bölge Şantiyesi

izmir Bakırçay Bölge Şantiyesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentin güney bölgesine hizmet verecek Küçük Menderes Şantiyesi'nin ardından, kuzeydeki 6 ilçe, 289 köy ve mahalleye hizmet götürecek Bakırçay Bölge Şantiyesi'nde de üretime başladı.

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 54.Hukuk Dairesi’nin kira kararı yüzde 25 sınırına dokunmuyor!

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 54. Hukuk Dairesi’nin konut kiralarında uygulanan artış oranı üst sınırının "adil” olmadığı yönündeki karar ev sahiplerini sevindirirken kiracıları üzdü. Peki, Kiralarda yüzde 25 sınırı kalkıyor mu? İşte detaylar...

Bakır fiyatları, Fed beklentisi ile yükseldi

Endüstriyel emtialar, Fed'in faiz artırımlarının sona ereceğine dair yükselen iyimserlikten faydalanırken bakır temmuz ayından bu yana en büyük haftalık kazancını gerçekleştirdi. İşte haberin ayrıntıları...

GAP yatırımları bölge ihracatını 28'e katladı! Yapılan yatırımlar 14 milyar doları aştı

GAP kapsamında tarımdan sanayiye, ulaşımdan yenilenebilir enerjiye çeşitli sektörlerde 34 senedir bölgenin kalkınması için destek verilmekte. Bölge illerinin 2000 yılında 503,5 milyon dolar olan ihracatı, GAP kapsamında yapılan yatırımlar ile 14 milyar doları geçti. İşte haberin detayları...

Hurda fiyatları resmen fırladı! Hurdaya büyük zam! Bakır, demir ve alüminyum hurda fiyatları ne kadar?

Hurda fiyatlarına bugün zam geldi. Geri dönüşüm firmaları tarafından güncellenen fiyatlar görenleri şaşkına çevirdi. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Bakır, demir ve alüminyum hurda fiyatları ne kadar? 12 Ekim 2023 hurda fiyatları.

Hurda fiyatlarına büyük indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 25 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi

Dolar/TL kurunun 26 TL seviyelerine kadar gerilemesi ile bakır ve demir hurda fiyatları düşmeye başladı. Bugün hurda fiyatlarına büyük indirim geldi. Peki Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 25 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına büyük zam! Fiyatlar tavan yaptı! Bakır ve demir hurda fiyatı ne kadar oldu?

ABD enflasyon verilerinin açıklanması ile dolar/TL kuru yükselişe geçti. Dolardaki bu  hareketlilik piyasalar yansımaya başladı. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Hurda fiyatları tavan yaptı. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu?

Bakır ve demir hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Hurda fiyatları resmen fırladı! 14 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi

Bakır fiyatları 3 haftanın zirvesine çıkarken demir cevheri vadeli fiyatları Temmuzda en altın çağını yaşadı. Bu gelişmeler hurda fiyatlarını etkiledi ve hurdaya büyük zam geldi.  Hurda fiyatları resmen fırladı! 14 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! 13 Temmuz 2023 hurda fiyatları

Her geçen gün yeni zam haberleri gelmeye devam ediyor. Bir zam haberi de bugün hurdadan geldi. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! 13 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! 23 Haziran 2023 hurda fiyat listesi

Dolar/TL kurunun Merkez Bankası faiz kararının ardından rekor seviye olan 25 TL'ye yükselmesi piyasaları etkiledi. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi.  Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! 23 Haziran 2023 hurda fiyat listesi.

Demir ve bakır hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Hurda fiyatları resmen fırladı! 14 Haziran 2023 hurda fiyat listesi

Bakır fiyatları, Çin'in 10 ay sonra ilk kez faiz oranlarını düşürmesi ile yükselişe geçti. Bu durum bakır hurda fiyatlarını da yansıdı ve hurdaya büyük zam geldi. Hurda fiyatları ne kadar oldu? 14 Haziran 202, hurda fiyat listesi.

Türkiye mobil finans dolandırıcılığına en eğilimli 3 bölge arasında!

Rusya merkezli siber güvenlik firması Kaspersky, mobil finans uygulamalarına ilişkin siber tehditlerin sürdüğünü aktardı. Kaspersky; Orta Doğu, Türkiye ve Afrika (META) bölgesinin dolandırıcılığa eğilimli ilk 3 bölge olduğunu ifade etti.

Hurda fiyatlarına büyük indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen çakıldı! 24 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi 

Çin'de devam eden talep endişeleri demir cevheri vadeli fiyatlarının düşmesine nedne olurken yurt içi piyasalarda da hurda fiyatlarını etkiledi. Hurda fiyatlarına büyük indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen çakıldı! 24 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına büyük indirim geldi! Demir ve bakır hurda fiyatları dibe vurdu! 15 Mayıs 2023 hurda fiyatları

Bakır fiyatları, doların güçlenmesi ve Çin'deki talep endişesi sebebiyle geriledi. Bu durum, bakır hurda fiyatlarını da etkiledi ve hurda fiyatlarına büyük indirim geldi! Demir ve bakır hurda fiyatları dibe vurdu! 15 Mayıs 2023 hurda fiyatları.

izmir Bakırçay Bölge Şantiyesi Haberi

izmir Bakırçay Bölge Şantiyesi


İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentin güney bölgesine hizmet verecek Küçük Menderes Şantiyesi'nin ardından, kuzeydeki 6 ilçe, 289 köy ve mahalleye hizmet götürecek Bakırçay Bölge Şantiyesi'nde de üretime başladı. Yılda 240 bin ton asfalt ve 240 bin metrekare parke ve bordür üretecek tesisin açılış töreninde konuşan Başkan Aziz Kocaoğlu önemli mesajlar verdi:


"Ülkenin içine düştüğü bu durumdan akılla, bilimle çıkacağız. Yüce dinimizin bize emrettiği ahlak kuralarına uyarak, kul hakkı yemeyerek, hırsızlık yapmayarak çıkacağız."


"Dinimizin emirlerini, Peygamberimizin sünnetlerini bir kenara bırakıp işi tarikatlara, şahıslara indirdik. Onların menfaat şebekelerinin bu ülkenin kaynaklarını tarumar etmesinin sonuçlarını 15 Temmuz'da yaşadık. Bitti mi? Hayır! Daha birçoğu var."


Sınırlarının 30 ilçeye çıkmasının ardından yeni bağlanan ilçelerde önce "hizmet birimleri" kurarak idari yapılanmasını sağlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, şimdi de bu bölgelerdeki...