09 / 07 / 2024

izmir bakırçay havzası

izmir bakırçay havzası

Bergama ve Kınık’ta toplantılar yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, köy tüzel kişiliğine ait arazilerin köylünün kullanımında kalması gerektiğini söyledi...

Bakır fiyatları, Fed beklentisi ile yükseldi

Endüstriyel emtialar, Fed'in faiz artırımlarının sona ereceğine dair yükselen iyimserlikten faydalanırken bakır temmuz ayından bu yana en büyük haftalık kazancını gerçekleştirdi. İşte haberin ayrıntıları...

Hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları bugün kaç lira? 8 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarının güncel fiyat listesi merak ediliyor. Geçtiğimiz ayı oldukçta hareketli geçiren hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları bugün kaç lira? 8 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına bugün indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları düştü! 3 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi

Bakır fiyatları son 3 ayın en yüksek seviyesine yükselmesi ile zam gelen hurda fiyatları bugün düşüşe geçti. Hurda fiyatlarına indirim geldi. Bakır ve demir hurda fiyatları düştü! 3 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi

Demir ve bakır hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Hurda fiyatları resmen fırladı! 14 Haziran 2023 hurda fiyat listesi

Bakır fiyatları, Çin'in 10 ay sonra ilk kez faiz oranlarını düşürmesi ile yükselişe geçti. Bu durum bakır hurda fiyatlarını da yansıdı ve hurdaya büyük zam geldi. Hurda fiyatları ne kadar oldu? 14 Haziran 202, hurda fiyat listesi.

Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 18 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi

Son dönemlerde bakır fiyatları 5 ayın dip seviyesinden toparlanırken, demir cevheri vadeli işlemelerinde düşüş devam ediyor. Peki bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 18 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatları sert düştü! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 9 Mart 2023 hurda fiyat listesi

Demir ve bakır hurda fiyatları hurda işi yapan yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Uzun zamandır durağan şekilde işlem gören hurda fiyatlarına indirim geldi ve fiyatlar düştü. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 9 Mart 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları geriledi! 8 Mart 2023 hurda fiyat listesi

Sektör temsilcilerinin yakından takip ettiği hurda fiyatlarına bugün indirim geldi. Bakır ve demir fiyatları gelen indirimle geriledi. Peki hurda fiyatlarına ne kadar indirim geldi? Hurda fiyatları kaç lira oldu?

Hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç TL? 7 Mart 2023 hurda fiyat listesi

Bakır ve demir fiyatlarının son günlerde gerilemesi ile gözler demir ve bakır hurda fiyatlarına çevrildi. Peki bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurda fiyatları kaç TL? 7 Mart 2023 hurda fiyat listesi.

Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar? Hurda fiyatlarına zam geldi mi? İşte 6 Mart 2023 hurda fiyat listesi

Çin'in, 2023 yılında beklenenden daha zayıf bir GSYİH hedefi belirleyerek talepte güçlü bir toparlanma beklentilerini zayıflatmasıyla bakır fiyatları geriledi. Peki bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 6 Mart 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına bu hafta büyük zam geldi! Güncel bakır ve hurda fiyatları ne kadar? 5 Mart 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına bu hafta büyük zam geldi. Peş peşe gelen zamların ardından hurda fiyatları yükseldi. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 5 Mart 2023 hurda fiyat listesi.

Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurda fiyatları kaç TL? 3 Mart 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatları, yeni haftaya zamlarla başladı. Gelen zamların ardından yükselen hurda fiyat listesi binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurda fiyatları kaç TL? 3 Mart 2023 hurda fiyat listesi...

Hurda fiyatları ne kadar? Demir ve bakır hurda fiyatları kaç lira? 2 Mart 2023 hurda fiyat listesi

Haftanın başından itibaren zamn gelen hurdanın güncel fiyat listesi merak ediliyor. Dün gelen zamdan sonra yükselişe geçen hurda fiyatları ne kadar? Demir ve bakır hurda fiyatları kaç lira? 2 Mart 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına rekor zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! 1 Mart 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatları yeni haftaya hareketli başladı. Dün gelen zamdan sonra bugün de hurda fiyatlarına zam geldi. Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! Bugün hurda fiyatları ne kadar oldu? 1 Mart 2023 hurda fiyat listesi.

izmir bakırçay havzası Haberi

izmir bakırçay havzası


Başkan Kocaoğlu, “Köyde yaşamanın ne demek olduğunu, Ankara’nın çok iyi etüd etmesi gerekiyor. Kozak Yaylası’ndaki fıstık çamlarının köylüden alıp başkasına vermek, hayatın gerçeklerine aykırıdır. Ne Büyükşehir Belediyesi’nin ne de ilçe belediyesinin kırsaldaki vatandaşın geliriyle oynaması söz konusu olamaz” dedi.


İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, yeni yasayla Büyükşehir sınırlarına dahil olan ilçelerdeki temaslarına Dikili’den sonra Bergama ve Kınık ile devam etti. Belediye başkanları, meclis üyeleri ve muhtarları dinleyen Başkan Kocaoğlu, Bakırçay Havzası’nın sorunlarını kısa sürede çözebilmek için yasanın yürürlüğe gireceği 2014 Mart ayından önce tüm hazırlıkları tamamlamak istediklerini ve bu ziyaretlerde bölgenin genel bir “fotoğrafını” çektiğini söyledi.


Kınık Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen koordinasyon toplantısında Kınık Belediye Başkanı Süleyman Kaya, Poyracık Belediye Başkanı Ahsen Özçam, köy-mahalle muhtarları ve meclis üyeleri ile bir araya gelen...