10 / 05 / 2024

İzmir başkente stat yapılacak

İzmir başkente stat yapılacak

İzmirli futbolseverler derbide “Stadımızı istiyoruz” protestosu yapmayı önerdi. KSK Başkanı Diniz başkentten stat müjdesi getirdi. Peki İzmir'e stat ne zaman yapılacak?

AK Parti Ankara adayı Turgut Altınok'tan başkente yeni metro müjdesi!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) başkan adayı Turgut Altınok, sanayi ve ticarette hak ettiği yerde olmayan başkent Ankara için dev projesini duyurdu. İşte havalimanı için yeni bir metro müjdesi veren Turgut Altınok'un o açıklamaları...

Konut sektörü durgunlaştı! İstanbul, Ankara ve İzmir'de hem ilan hem satılan konut sayısı düştü! 

Konut sektöründeki canlılık göstergesi olarak takip edilen satılan konutların satılık ilan sayısına oranı İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere ülke genelinde düşüşe geçti.

Esen Life University projesi resmen başlıyor! Başkente 310 konutluk yeni proje geliyor!

Ankara'da hayata geçirilecek olan Esen Life University projesi resmen başlıyor. Esen Life University projesinde 310 konut yer alıyor.

Emekliye çifte maaş müjdesi! O kriter önemli

Emeklilerle ilgili flaş gelişme. Hem işçi hem de BAĞ-KUR statüsündeki yaşlılık aylığını, hem de memur statüsündeki emekli aylığı aynı anda alınabiliyor. Emeklilik şartlarını karşılayan ve hizmet bütünleşmesini sağlayan kanun hükmüne uygun olan herkes iki aylık alabilme imkanına kavuşuyor.

TOKİ'den başkente yeni millet bahçesi geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'daki yeni millet bahçesi projesi için düğmeye bastı. Merakla beklenen proje yarın ihaleye çıkacak.

Senkron Beytepe projesi resmen başlıyor! Başkente 428 yeni konut geliyor!

Senkron Beytepe projesi için start verildi. Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan Senkron Beytepe projesinde 428 konut yer alacak.

Akaryakıt fiyatları 26 Ağustos 2023 güncellemesi: Motorine zam var mı, benzine indirim mi geldi?

Son dakika akaryakıt fiyatları güncellemesi geldi. 26 Ağustos 2023 Cumartesi günü itibarıyla İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere Türkiye genelinde akaryakıt fiyatlarına ilişkin son durum belli oldu.

Evans Çayyolu'yla başkente 324 yeni konut geliyor! 288 milyon TL'lik proje!  

Neva Prestij Yapı İnşaat Taah. Oto. Tic. Ltd. Şti. Ve Evans İnşaat Taah. Turz. San. Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı, Ankara Çankaya'da 324 konutluk yeni proje inşa edecek. Evans Çayyolu projesi için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve ÇED süreci başladı.

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nden başkente 443 konutluk yeni proje geliyor!

Sınırlı Sorumlu Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi başkent Ankara'da 443 konutluk yeni proje inşa edecek. Söz konusu proje için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve ÇED süreci başladı.

Next Capital için geri sayım başladı! Başkente 491 konut ve 91 ticari ünitelik yeni proje geliyor!

Zeray İnşaat başkent Ankara'daki Next Capital projesi için düğmeye bastı. 1 milyar 950 milyon 120 bin 329 TL'ye mal olacak Ankara Next Capital projesinde 491 konut ve 91 ticari ünite bulunuyor.

Daimi işçi statüsünde personel istihdam edilecek! Başvurular İŞKUR üzerinden alınacak! Geç kalmayın!

Daimi işçi statüsünde personel istihdam edileceği belirtildi. Başvuruların İŞKUR üzerinden alınacağı bildirildi. Geç kalmayın! İşte detaylar…

Akaryakıtta tabela yine değişti! İşte 11 Ocak akaryakıt fiyat listesi!

Akaryakıt fiyatları bugün bir kez daha değişti. Yurt dışı ürün fiyatlarındaki düşüşler benzin fiyatı için indirim haberlerini getirdi. İşte İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere 81 il için güncel akaryakıt fiyatları...

Sağlık Bakanlığı eski hükümlü statüsünde 1468 sürekli işçi alacak! Başvurular resmen başladı! Fırsatı sakın kaçırmayın!

Sağlık Bakanlığı, eski hükümlü/TMY statüsünde 1468 sürekli işçi alımı yapacağını açıkladı. Sağlık Bakanlığı'nın eski hükümlü statüsündeki 1468 sürekli işçi alımı için başvurular resmen başladı... Fırsatı sakın kaçırmayın...

İzmir başkente stat yapılacak Haberi

İzmir başkente stat yapılacak

Karşıyakalı taraftarlar, Karşıyaka ve Göztepe'ye yapılan statların, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan dava sonucu durdurulmasına tepki olarak, pazar günü Göztepe ile oynanacak derbi maçta, protesto eylemi yapma önerisinde bulunurken, KSK Başkanı Fatih Diniz, Ankara'dan gelen müjdeyi verdi. Diniz, stat konusunu yakından takip ettiklerini ve bu konuda gelinen son noktayı öğrenmek için kısa bir süre önce Ankara'ya gittiğini belirterek, Gençlik Spor Genel Müdürü Dursun Türk'ün sorunu en kısa zamanda çözeceklerini ve inşaatların yeniden başlayacağını bildirdiğini söyledi.


B PLANI DA HAZIR


Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Karşıyaka ve Göztepe statlarını yapmakta kararlı olduğunu ve bu nedenle Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nün B planının da hazır olduğunu ifade eden Diniz, "Dursun bey ile aynı stat alanı üzerine mevcut projenin benzerinin de hazırlandığını ve gerekirse zaman...