17 / 05 / 2024

izmir bilfen

izmir bilfen

4 lise, 10 ilköğretim okulu ve 20 anaokulu ile hizmet veren Bilfen, İzmir'deki ilk eğitim kurumunu Karşıyaka Atakent 'te yaşama geçirmeye hazırlanıyor... Bilfen Karşıyaka 2015-2016 yılında faaliyete geçecek...

Bilfen Okulları, Ankara Oran'da 3'üncü kampüsünü açacak!

33 yıldır eğitim sektöründe hizmet veren Bilfen Okulları, 2021 yılında kontrollü olarak büyüyor. Bilfen Okulları, Ankara'da bulunan üçüncü kampüsünü Oran'da hizmete açacak.

Bilfen Okulları'ndan 2021'de yeni şube atağı!

Kovid-19 salgını sürecinde birçok sektörde olduğu gibi eğitim sektöründe de dijitalleşme ön plana çıktı. Bilfen Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fatih Öztürk, sektöre ilişkin bilgi verirken; yeni yatırımlarını da anlattı...

Bilfen Şirketler Topluluğu 100 milyon TL'lik yatırım planlıyor!

Lokomotif markası Bilfen Okulları olan Bilfen Şirketler Topluluğu 100 milyona TL'lik yeni yatırım yapmayı planlıyor...

İsmail Zühtü Paşa Konağı'nın yeni sakini Bilfen oldu!

Bilfen Eğitim Kurumları Genel Müdürlüğü Üsküdar Altunizade Mahallesi'nde yer alan İsmail Zühtü Paşa Konağı'nda faaliyet gösterecek.

Bilfen, Maslak'ta ilköğretim okulu açacak!

Türkiye'nin farklı bölgelerinde ve şehirlerinde öğretim faaliyetlerini sürdüren ve 32 yıllık başarılarıyla büyümeye devam eden Bilfen Okulları, 2019'u 1,6 milyar TL ciroyla kapattı. Bilfen Şirketler Topluluğu, 2020-2021 öğretim döneminde Istanbul Maslak'ta yeni bir ilköğretim okulu açmayı hedefliyor

Bilfen, Türkiye’de toplam 142 okul açtı!

Bilfen geçen yıl doluluk oranı yüzünden binlerce öğrenciyi geri çevirmek zorunda kaldı. Fatih Öztürk geçen yılı 1,6 milyar lira ciroyla kapatan Bilfen’i büyüme hedefi koymadan büyütüyor…

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? 

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? İstanbul izmir otoyolu Ağustos 2019 geçiş ücreti nedir? İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti kaç TL 2019? İşte tüm merak edilenler...

Bilfen İngiltere'de okul açacak!

Bilfen'in yurtdışında yatırım atağına başlayacağını söyleyen Fatih Öztürk, "İngiltere'den başlamak üzere dünyaya açılmayı planlıyoruz. Belki bu sefer de biz okulumuzda İngiliz çocukları yetiştirip, Türkiye'ye getireceğiz'' dedi.

Bilnet Okulları İzmir ve Ankara'da kampüs açacak!

Bilfen Şirketler Grubu’nun yeni okul markası Bilnet Okulları, ikisi İzmir’e biri Ankara’ya olmak üzere 3 yeni kampüs açmaya hazırlanıyor. 

Yenitepe İzmir daire fiyatları!

Yenitepe İzmir daire fiyatları 156 bin TL'den başlıyor. İzmir Karabağlar'da hayata geçirilen Yenitepe izmir projesi 20 bloktan oluşuyor...

Necip Nasır: Konutta en büyük talep İzmir'de olacak!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, önümüzdeki dönemde konut satışlarında Türkiye genelinde en hızlı yükselişin izmir'de yaşanmasını beklediklerini söyledi.

İzmir Doğanlar Stadı Temmuz'da açılacak!

İzmir yıkılan Alsancak Stadı ile yaşlı ve sorunlu Atatürk Stadı'nın yerine izmir Büyiıkşehir ve Bornova belediyeleri, Doğanlar Stadı'nı bitirdi.

Bilfen Küçükçamlıca'daki arazisine otel mi yapacak?

Küçükçamlıca'ya otel yapmak için İBB'den istediği imar değişikliğini alamayan Bilfen, bu kez Tabiat Varlıklarını Koruma Komisyonu'na başvurdu. Bilfen, uygulamadaki planlarda park alanı olarak ayrılmış kısmın otel alanına dönüştürülmesini istiyor.

izmir bilfen Haberi

izmir bilfen


Okulculuk hizmetlerine 1972 yılında Ortaköy'deki Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi ile başlayan Osman Öztürk eğitim-öğretim faaliyetlerini 1988 yılından bu yana Bilfen markası altında sürdürüyor.


2013-2014 sezonuna İstanbul Sancaktepe ve Ankara Çayyolu'nda yaptığı iki yeni okulla giren Bilfen rotasını İzmir 'e çevirdi.


Adını, "bilim" ve "fen"den alan Bilfen Ege'nin İncisi İzmir 'i Bilfen markasıyla tanıştırmaya hazırlanıyor. 2015-2016 yılında faaliyete geçecek olan Bilfen Karşıyaka 'da; anaokulu, ilköğretim okulu ve lise yer alacak.


Bilfen Karşıyaka nereye inşa...