14 / 05 / 2024

İzmir Büyükşehirden Göztepe Stadı İçin Muvafakat

İzmir Büyükşehirden Göztepe Stadı İçin Muvafakat

İzmir Büyükşehir Belediyesi, mevcut stat yerine yapılacak yeni stadyum ve otopark tesisleri inşaatının bir an önce başlayabilmesi için muvafakat verme konusunu Belediye Meclisi gündemine taşıdı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi çok sayıda güvenlik görevlisi alacak! Son başvuru tarihi 26 Nisan!

Türkiye İş Kurumu’nun resmi internet sitesinde yayımlanan ilana göre, İzmir Büyükşehir Belediyesi güvenlik görevlisi alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Güvenlik görevlisi alımında başvuru yapacak adaylarda aranan başvuru koşulları ve başvuru süreci ile ilgili ayrıntılar paylaşıldı.

Üç büyük ilden göç trafiği hızlandı! İstanbullular hangi şehre akın ediyor? Ankaralı, İzmirli nereye göç etti?

Hem hayat şartları hem de daha sakin ve gürültüsüz yaşama özlem nedeniyle İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerde yaşayanlar akın akın daha düşük nüfuslu şehirlere ve beldelere göç ediyor.

Memurlara 2 bin TL kira yardımının kapısı aralandı! Büyükşehirlerde görev yapan memurlar dikkat! 

Büyükşehirlerde görev yapan kamu çalışanlarına kira yardımı verilmesi için düğmeye basıldı. Memurlara 2 bin TL kira yardımı için kanun teklifi verildi. İşte ayrıntılar...

Samsung Büyük Tv Günleri başladı! Samsung televizyon alana 2 bin TL hediye çeki! Samsung 25 Eylül 2022 fiyat listesi..

Samsung online mağazalarında 30 Eylül’e kadar sürecek olan kampanya kapsamında, seçili Samsung Akıllı Tv alımlarında 2 bin TL hediye çeki kazanabilirsiniz. Kampanyada OLED Tv’ler, 4K Tv’ler, UHD’ler ve daha birçok ürün yer alıyor. İşte, Samsung Büyük Tv Günleri 25 Eylül 2022 fiyat listesi..

Fahiş kiralar zorunlu göçe sebep oldu! Memurlar tek tek büyükşehirden tayin istiyor!

Artan konut kiraları memurların büyükşehirden tayin istemesine sebep oluyor. Son zamanlarda büyükşehirde görev alan memurların tayin talebi sayısı önceki yıllara göre 3 kat arttı.

Ayçiçek yağı 40 lira altına düştü! Market indirimi vatandaştan büyük ilgi gördü

Ayçieçk yağında yapılan indirimler vatandaştan büyük ilgi görüyor. Marketlerde 5 litre ayçiçek yağları 200 liraya dayandı. Bazı marketlerse belirli günlerde ayçiçek yağı, şeker, un gibi ürünlerde indirim yaparak cüzdanları kısmen de olsa rahatlatıyor.

Ankara Büyükşehir, Güneypark 1 ve Güneypark 2'deki 46 konut ile 1 dükkanı satıyor! 2+1, 3+1 ev almak isteyenlere müjde!

Ankara Büyükşehir Belediyesi,  Çankaya'daki Güneypark 1 ve Güneypark 2 Sitesi'nde yer alan 46 konut ile 1 dükkanı 950 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. 

İzmir Büyükşehir'den Buca metrosu açıklaması!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, gündemden düşmeyen Buca metrosu ihalesi ile ilgili açıklama yaptı. İşte İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan o açıklama..

İzmir Büyükşehir Belediye binası yıkım ihalesi Nisan'da!

İzmir Büyükşehir Belediyesinin 2020 yılında gerçekleştirilen depremde hasar gören ana hizmet binasının yıkım ihalesi önümüzdeki ay gerçekleştirilecek.

Samsung ‘Büyük TV Günleri’ kampanyasını açıkladı! İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Samsung ‘Büyük TV Günleri’ kampanyasını başlattı. 18-31 Mart 2022 tarihleri arasında seçili model televizyonlardan birini satın alanlara 16 bin TL’ye varan kart hediye ediliyor. İşte Mart 2022 fiyat listesi...

İzmir Karşıyaka'nın imar planlarına Büyükşehir vetosu!

İzmir Karşıyaka'da kentsel dönüşüm çalışmalarının merkezi haline gelmesi beklenen Cumhuriyet ve İnönü Mahallelerinin planları İzmir Büyükşehir Belediyesi’nİn gündeminde görüşüldü.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası yıkılacak mı?

30 Ekim tarihinde Yunanistan’ın Sisam Adası’nda meydana gelen 6,9 büyüklüğündeki depremde hasar gören İzmir Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası'na ilişkin güçlendirme ve yıkım tartışmaları devam ediyor. Mimarlar Odası İzmir Şubesi, konuyla ilgili bir açıklama yayınladı.

İzmir Büyükşehir'den 10.4 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir ili, Balçova, Bornova, Buca ve Güzelbahçe ilçelerinde yer alan 5 arsayı 10 milyon 376 bin 350 TL'ye satıyor...

İzmir Büyükşehirden Göztepe Stadı İçin Muvafakat Haberi

İzmir Büyükşehirden Göztepe Stadı İçin Muvafakat

Göztepe Gürsel Aksel Stadı arazisi üzerinde 1406 metrekarelik hisseye sahip olan İzmir Büyükşehir Belediyesi, mevcut stat yerine yapılacak yeni stadyum ve otopark tesisleri inşaatının bir an önce başlayabilmesi için muvafakat verme konusunu Meclis gündemine taşıdı.


Göztepe Gürsel Aksel Stadı arazisi üzerinde 1406 metrekarelik hisseye sahip olan İzmir Büyükşehir Belediyesi, mevcut stat yerine yapılacak yeni stadyum ve otopark tesisleri inşaatının bir an önce başlayabilmesi için muvafakat verme konusunu Meclis gündemine taşıdı. Başkan Aziz Kocaoğlu tarafından Büyükşehir Belediye Meclisi’ne sunulan önergede, kesinleşmiş bir imar planı ve proje olmadığından, diğer konuların uygulamaya esas ön plan ve projelerin belediyeye iletilmesinden sonra değerlendirileceği belirtildi.


İlgili komisyonlara gönderilen önerge şöyle: “Yürürlükteki 1/1000 ölçekli uygulama imar planında ‘Futbol Sahası ve Kapalı Spor Salonu’ olarak düzenlenmiş olan İzmir ili,...