07 / 07 / 2024

İzmir Çeşme inşaat projeleri

İzmir Çeşme inşaat projeleri

İnşaat sektörünün gözde yerlerinden Çeşme'de yeni bir proje daha hayata geçiriliyor. Projenin tanıtımı Alaçatı Viento Hotel'de özel bir davetle yapıldı.

Biva Yatırım’dan hem denize sıfır hem tarım alanındaki Çeşme Gücücek Koyu için açıklama geldi: Halka ait kalacak! 

İzmir Çeşme Gücücek Koyu’nda denize sıfır parselde hayata geçirilecek olan rezidans projesi ile ilgili bir açıklama yapan Biva Yatırım, haberlerde bahsedildiği gibi plajı özelleştirme, kapatma gibi bir niyetleri olmadığını belirtti.

Çeşme'de Gücücek Koyu kiralama ihalesinde karar çıktı! 

İzmir Çeşme'de Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın, ücretsiz denize girilen yerlerden biri olan Gücücek Koyu için kiralama ihalesine çıkması ile başlatılan hukuki mücadele sonuçlandı. Buna göre, mevcut bölgeye beş yıldızlı halk plajı yapılacağı kaydedildi.

Clup Familia Çeşme, 236 milyon TL’ye icradan satılacak!

İzmir Çeşme’de bulunan 'Clup Familia Çeşme'nin icradan satılacağı öğrenildi. Muhafazakâr konsepte sahip otel için 236 milyon liralık fiyat biçildi. AK Parti eski Milletvekili Reşat Petek’in de ağabeyi olan Av. Şemseddin Petek’e ait otelin icradan satış ihalesi kasım ayının sonunda yapılacak.

Meşe 49 İnşaat Yazılım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meşe 49 İnşaat Yazılım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Umut Alper Meşe tarafından kuruldu.

Swissotel Residences Çeşme geliyor! Yeni proje!

İzmir Çeşme’de 500 milyon Türk Lirası tutarında yatırımla rezidans, otel ve villadan meydana gelecek olan Swissotel Residences Çeşme projesinin inşasına start verildi. Projede fiyatlar 563 bin avro ile 10 bin avro arasında değişiyor...

Siirt'te ilçe otogarı inşaatı başladı!

Siirt Belediyesi, 6 ilçe ve 5 beldeye hizmet verecek ilçe otogarında inşaat çalışmaları için düğmeye bastı.

Çeşme'de sit alanına inşa edilen taş bina yıkıldı!

İzmir Çeşme'de deniz kenarı ve sit alanına yapılan taş bina yıkıldı.

Quattordici Çeşme 2019 fiyatları!

İzmir Çeşme'de Ayasaranda Koyu'nda yer alan Quattordici projesi villa ve rezidanslardan oluşuyor. Veryeriler İnşaat tarafından hayata geçirilen projede Sakız Adası manzaralı dairelerde fiyatlar 950 bin dolardan başlıyor.

Şems İstanbul Danışmanlık Turizm Gayrimenkul Eğitim İnşaat Sanayi Ticaret İthalat İhr. Limited Şirketi kuruldu!

Şems İstanbul Danışmanlık Turizm Gayrimenkul Eğitim İnşaat Sanayi Ticaret İthalat İhr. Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ma'in Abdallah A.Kareem Alkhatib ve Moayad Yousef Hasan Alnajjar ortaklığıyla kuruldu...

Çeşme'de kaçak yapılara Yapı Kayıt Belgesi verildi!

İzmir Çeşme'de hazine arazisindeki temeli atılmış üç inşaatla ilgili Yapı Kayıt Belgesi alındığı ortaya çıktı. 

Alachaty Turizm'den Çeşme'ye yeni otel!

Alachaty Turizm Anonim Şirketi İzmir Çeşme'de 30 milyon 600 bin TL yatırımla yeni bir otel inşa edecek

Hasan Akgün’e marina inşaatı davası!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'ün Büyükçekmece Yat Limanı projesinin inşaatını bir Alman firmasına ihale ettiği iddia edildi. Firma dolandırıcılıktan ceza alınca ihale Akgün’ün kardeşinin ofisine geçti. Akgün'e ise dava açıldı.

Çeşme Termal Sağlık Merkezi için imzalar atıldı!

İzmir Çeşme'de yılın 12 ayı boyunca turizmin canlı kalmasını sağlayacak "termal sağlık merkezi" projesi için imzalar atıldı.

İzmir Çeşme inşaat projeleri Haberi

İzmir Çeşme inşaat projeleri

Tatil anlayışındaki kalitesiyle ünlülerin gözdesi Çeşme, inşaat sektörünü de harekete geçirirken birçok seçkin projeye bir yenisi daha eklendi. Alaçatı Viento Hotel'e özel bir tanıtım gerçekleştirildi. Davete Cemiyet hayatından birçok tanıdık sima...