15 / 05 / 2024

İzmir Dijital Gayrimenkul Danışmanı

İzmir Dijital Gayrimenkul Danışmanı

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, sektörün hizmet kalitesini artırmak için seminer ve eğitimlerine tüm hızıyla devam ediyor.

İzmirliler konut sitesi aidatlarıyla savaşıyor! Aidatlar 9 bin 500 TL'ye kadar yükseldi...

İzmir’deki gayrimenkul aidat bedelleri mercek altına aldı. İzmir’de aidatların 1600 ila 9500 TL arasında değiştiği belirtildi.

Marune Gayrimenkul Ve Dijital Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marune Gayrimenkul Ve Dijital Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aramsal Kım tarafından kuruldu.

Dijital gayrimenkul pazarlamanın yeni ortakları! Hepsiemlak ile Zingat el sıkıştı!

Dünyanın önde gelen dijital emlak gruplarından biri olan Property Finder, Türkiye’nin lider dijital platformu Hepsiemlak’a ortak oluyor. Bu ortaklık anlaşması çerçevesinde, Türkiye’nin en yenilikçi emlak sitesi Zingat, Hepsiemlak ile birleşiyor.

Arsago’dan doğada yaşam ve yatırım için yepyeni bir başlangıç!

Türkiye’nin dijital gayrimenkul uzmanı Arsago, doğada yeni nesil yaşam ve yatırım alanları oluşturmaya devam ediyor. Arsago, şehir hayatından uzaklaşarak doğada yeni bir başlangıç yapmak isteyen yatırımcılara hizmetlerine devam ediyor.

Gayrimenkul sektörünü uluslararası arenada neler bekliyor? Dijital dönüşüm başlıyor mu? 

Türkiye gayrimenkul sektörünün tüm bileşenleri sürdürülebilir, sağlıklı ve mutlu bir gelecek ve ortak yarar adına 6. defa RE360 Gayrimenkul Buluşması’nda toplandı. Peki gayrimenkul sektörünü uluslararası arenada neler bekliyor? Dijital dönüşüm başlıyor mu? İşte ayrıntılar...

İzmir'de gayrimenkul yatırımları artıyor!

İzmir Karşıyaka'da faaliyet gösteren Coldwell Banker Life’ın sahibi Uğur Sezginer, İzmir'de gayrimenkul yatırımların arttığını 2022 senesinin de hareketli geçeceğini dile getirdi.

GABORAS, gayrimenkul ticareti için ilk kapsamlı dijital platformu kurdu!

GABORAS, gayrimenkul alım satım, kiralama ve kiraya verme piyasasını ilk defa dijital ortamda ‘360 derece’ hizmet sunacak yenilikçi ve gelişmiş bir ticaret platformu ile tanıştırmak için çalışıyor.

İzmir’de gayrimenkul yatırımcısına en çok kazandıran ilçe hangisi oldu?

Denge Değerleme, İzmir Pandemi Öncesi ve Sonrası Yazlık Gayrimenkul İlçe Raporu’na göre, İzmir'de gayrimenkul yatırımcısına en çok kazandıran ilçe Çeşme oldu.

Dijital Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dijital Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Zeliha Çalık tarafından kuruldu.

Galatasaray, Dijital AŞ, Pazarlama AŞ ve Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme AŞ'yi tek çatı altında topluyor!

Cemal Özgörkey yaptığı açıklamada, Galatasaray Kulübü bünyesinde yer alan Dijital AŞ, Pazarlama AŞ ile Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme AŞ'yi tek bir çatı altında toplayacaklarını söyledi.

İzmir Bornova Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

İzmir Bornova Gayrimenkul Anonim Şirketi Kadıköy'de 2 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Eurofins Real Estate Lux Holding tarafından kuruldu.

Gayrimenkul Yatırım Zirvesi'nde gayrimenkulde dijital çağ konuşulacak!

Gayrimenkul Yatırım Zirvesi 2021’de tema, Dijital Çağ olarak belirlendi. Gayrimenkul Yatırım Zirvesi 24-25 Haziran'da gerçekleştirilecek.

Esas Gayrimenkul dijital dönüşümünü Microsoft Türkiye ile hızlandırıyor!

Esas Gayrimenkul, Türkiye’de ve dünyada büyüyen operasyonlarını etkili bir biçimde yönetmek için uçtan uca yeni bir dijital dönüşüm hareketi başlattı.

İzmir Dijital Gayrimenkul Danışmanı Haberi

İzmir Dijital Gayrimenkul Danışmanı

ERA Gayrimenkul Türkiye, Gayrimenkul Danışmanları ve Brokerların, teknolojinin hızı ve pratikliğini kullanarak iş kalitelerini ve karlılıklarını artırmaları için 26 Temmuz Perşembe günü İzmir’de ‘’Dijital Gayrimenkul Danışmanı’’ eğitimi verecek. 

ERA Gayrimenkul Türkiye, 26 Temmuz Perşembe günü Best Western Premier Hotel İzmir’de 09.30 – 17.30 saatleri arasında, eğitimci, yazar ve pazarlama danışmanı, Kürşat Tuncel önderliğinde, gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Gayrimenkul Danışmanı ve Brokerların dijital dünyayı nasıl kullanmaları gerektiğine dair bilgiler paylaşacak.

Ankara’da yoğun ilgiyle karşılaşan ‘’Dijital Gayrimenkul Danışmanı’’ eğitimi şimdi de İzmir’de yapılacak. Kürşat Tuncel; ‘Dijital pazarlamanın konut pazarlamasında yeri, Google aramalarının konut satışında payı, Dijital pazarlama stratejisi oluşturmak, Google arama motoru reklamları, Arama motoru optimizasyonu, Google görüntülü reklam ağı reklamları, Display reklamlar, Yeniden pazarlama yeniden hedefleme, Sosyal medya pazarlaması, Sosyal medya reklamları,...