21 / 05 / 2024

izmir ege seramik

izmir ege seramik

Ege Seramik Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Polat tarafından gerçekleştirilen üretim tesisinin açılışına, Ege Seramik Yönetim Kurulu, Ege Seramik yetkili satıcıları, basın mensupları ve çok sayıda davetli katıldı...

İzmir Ege Mahallesi'ndeki dev dönüşüm projesinin temeli atıldı! 706 konutluk yeni proje!

İzmir Ege Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm projesinin 1. etabının temeli atıldı. Yaptığı açıklamada kentsel dönüşüme bakış açısı farkına değinen Başkan Tunç Soyer, “Onların geçer akçesi rant. Bizim geçer akçemiz hak!” diye konuştu.

Seramik devi KAP'a açıkladı, çarklar yavaşladı

İnşaat sektöründe üretimin durması yan sektörleri de olumsuz etkiledi. Siparişler azalınca bazı hatlarını geçici olarak kapatma kararı alan Ege Seramik, bir takım tasarruf tedbirleri uygulamaya koydu.

İş GYO İzmir Ege Perla projesi yıl sonu değerleme raporu!

İş GYO'nun İzmir İli, Konak İlçesi, Mersinli Mahallesi, 296 pafta, 3324 ada, 106 nolu parsele ilişkin değerleme raporu yayınlandı.

İş GYO İzmir Ege Perla kira değerleme raporu!

İş GYO'nun İzmir Ege Perla projesi kira değerleme raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

İzmir Ege Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başladı!

Deprem sonrası kentsel dönüşüm çalışmalarına hız katan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ege Mahallesi’nde dönüşüm için yıkım çalışmalarına başladı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Kentin merkezindeki bu alan, İzmir için yepyeni bir sembol olacak" dedi.

İzmir Ege Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

İzmir’de kentsel dönüşüm için gözlerin çevrildiği en önemli bölgelerden biri olan Ege Mahallesi’nin birinci etabı için yapılan kat karşılığı anahtar teslim yapım ihalesi, sonuçlandı. 3 firmadan teklif sunulan ihaleyi Aslanoğlu Altyapı ve Üst Yapı A.Ş. ve Baykan Otomobil A.Ş. aldı. 

İzmir Ege Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

İzmir'de Konak İlçesi'ne bağlı Ege Mahallesi'nde yapılacak dev dönüşüm için ihale tarihi belirlendi. İzmir Ege Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi 15 Ekim 2020 tarihinde yapılacak...

İzmir Ege Perla Projesi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İzmir İli, Konak İlçesi, Mersinli Mahallesi, 296 pafta, 3324 ada, 106 No'lu parselde yer alan Ege Perla'ya ilişkin değerleme raporunu yayınladı...

İzmir Ege Mahallesi’nde kentsel dönüşüm başlıyor!

İzmir Ege Mahallesi’nde kentsel dönüşümü İzmir Büyükşehir Belediyesi başlatacak devamını ise müteahhitler getirecek.

İzmir Ege Mahallesi 6'ıncı kez dönüşüm ihalesine çıktı! 

İzmir Büyükşehir, Ege Mahallesi 6 kez kentsel dönüşüm ihalesine çıktı. Fakat teklif veren firma çıkmadı. Mahalleliler bir an önce dönüşümün yapılmasını istiyor.

İzmir Ege Perla 2018 yıl sonu değerleme raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İzmir Ege Perla projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

İzmir Ege Mahallesi kentsel dönüşüm ihalesi 27 Eylül'de!

İzmir Büyükşehir, Ege Mahallesi’nde kentsel dönüşüm projesi için 27 Eylül’de dördüncü kez ihale gerçekleştirecek. 

İzmir Ege Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi 27 Eylül'de!

İzmir'de Konak İlçesi'ne bağlı Ege Mahallesi'nde yapılacak dev dönüşüm için ihale tarihi belirlendi. İzmir Ege Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi 27 Eylül'de yapılacak...

izmir ege seramik Haberi

izmir ege seramik


Türk seramik sektörünün lider markası Ege Seramik, üretim tesislerine yaptığı yatırımlar ile sektörde büyümeye devam ediyor. Son olarak, İzmir Kemalpaşa’daki 490 bin metrekarelik alana kurulu üretim tesislerinde gerçekleştirdiği modernizasyon yatırımını bugün düzenlenen açılış ile devreye aldı.


Ege Seramik Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Polat tarafından gerçekleştirilen üretim tesisinin açılışına, Ege Seramik Yönetim Kurulu, Ege Seramik yetkili satıcıları, basın mensupları ve çok sayıda davetli katıldı. 


Açılış töreninde konuşan Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Polat, “Ege Seramik, bugün Türk seramik sektöründe akla gelen ilk 3 firma arasında. Belirlediğimiz hedeflerimize her geçen gün ulaşıyoruz. Yeni üretim tesisimiz ile sektöre damgamızı vurmaya devam edeceğiz” dedi.


Sektörde teknolojiyi her zaman takip eden ve sektöre yenilikler getiren Ege Seramik, üretim tesisindeki modernizasyon çalışmalarını üç ay gibi kısa sürede tamamlayarak, 80x80,...