19 / 05 / 2024

İzmir garı

İzmir garı

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü; İzmir'deki gar binasının tadilat işini 26 Aralık tarihinde ihaleye çıkarıyor. Açık ihale usulü yapılacak işin süresi 300 gün olarak belirlendi.

Tugay Kartal: Haydarpaşa Garı eski işlevine devam etmeli!

Tugay Kartal, “Gar’ın hızlı tren istasyonu olmasını istemiyoruz. Garın kapatılmadan önceki işlevine devam ederek, tüm trenlerin burada hizmet vermesini ve halkın bu sayede ucuz seyahat hakkının olmasını istiyoruz” dedi.

Haydarpaşa Garı, Hızlı Tren’in ilk istasyonu olacak!

Haydarpaşa Gar, Kadıköy Meydanı ve Çevresi Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı’na, peron alanlarıyla ilgili yapılan itirazı görüşen İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi, planların revize edilmesine karar verdi.

Manisa Horozköy gar binası hayat bulacak!

Manisa’nın Yunusemre ilçesindeki atıl durumda bulunan tarihi Horozköy Gar Binası Yunusemre Belediyesi tarafından yeniden canlandırılacak. Binada kadınlara yönelik kurs ve aktiviteler yapılacak.

Haydarpaşa Garı'nın restorasyonunda son durum!

Haydarpaşa Garı’nda kimsenin çok şey bilmediği restorasyon süreci başlayacaktı. Habertürk Gazetesi hem bu tarihi mekânı keşfe çıktı hem de restorasyonla ilgili bilgileri “içeriden” aldı.

Samsun Gar-Tekkeköy raylı sistem hattı Ekim'de tamam!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Gar-Tekkeköy arasına yapılacak 14 kilometrelik raylı sistemimiz için ilk ray döşememizi Allah'ın izniyle gerçekleştirdik" dedi

Haydarpaşa Garı'nda son durum ne?

Haydarpaşa Garı için mücadelede sona yaklaşıldı. Gar aslına uygun restore edilecek ve Ulaştırma Bakanlığı’nın planlarında trenler yine gara girecek.

Ankara Hızlı Tren Garı Mayıs’ta açılıyor!

Türkiye’ye ulaşımda çağ atlatan Yüksek Hızlı Trenler’in (YHT) kesişme noktası olan Ankara’da 235 milyon dolar harcamayla tamamlanacak olan ilk havalimanı konseptindeki tren garı baharda hizmete girecek.

Nihat Özdemir: Ankara YHT Garı'nın yüzde 80'i tamamlandı!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, toplamda 235 milyon dolara mal olan Ankara Yüksek Hızlı Tren Garı'nın (YHT) bugün itibarıyla yüzde 80'ini tamamladıklarını söyledi.

Aykurt Nuhoğlu: Haydarpaşa Garı’nın arkası da park olmalı!

Haydarpaşa Garı’nın restorasyon projesini onaylayan Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, “Gar binasının orijinal haline dönmesi güzel ama garın arkasında buluna arazi de ticari olarak kullanılmamalı. Bu alan yeşil alan ve park olmalı” dedi.

Tarihi Haydarpaşa Garı restore edilecek!

Haydarpaşa mücadelesi zaferle bitti. Tarihi garın çatısına kafeterya ve asansörden oluşan ekleme iptal edildi. Bina aslına uygun restore edilecek.

Aydın Tren Garı binasının granit taşlar dökülmeye başladı!

27 Mayıs 2015'te Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açılarak yeniden hizmete giren Aydın Tren Garı binasının duvarlarına döşenen granit taşlar dökülmeye başladı.

Ankara Yüksek Hızlı Tren Garı Projesi'nin basın toplantısı 10 Aralık'ta!

Ankara Yüksek Hızlı Tren Garı Projesinin basın toplantısı 10 Aralık Perşembe günü Raffles Otel'de gerçekleşecektir. Toplantı saat 17:00’de başlayacaktır.

Samsun Gar-Tekkeköy arası viyadük inşaat çalışmaları sürüyor!

Samsun’un iki yakasını birleştirecek olan raylı sistemin Gar-Tekkeköy arasındaki viyadük çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

İzmir garı Haberi

İzmir garı


Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü; İzmir'deki gar binasının tadilat işini ihaleye çıkarıyor. Açık ihale usulü yapılacak işin süresi 300 gün olarak belirlendi. 


İhalesi; 26 Aralık'ta saat 14.00'te TCDD 1. Bölge Müdürlüğü Emlak ve İnşaat Müdürlüğü Haydarpaşa'da yapılacak. 



İHALE İLANI:


YHT İÇİN PERON,ÜST GEÇİT YAP. TCDD 1.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ HAYDARPAŞA - Evrak No: 10441


İZMİT GARDA YHT İÇİN PERON,ÜST GEÇİT YAPILMASI İLE GAR BİNASININ TADİLATI


T.C DEVLET DEMİRYOLLARI İSLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ(TCDD) 1. BÖLGE EMLAK


VE İNŞAAT MÜDÜRLÜĞÜ


İZMİT GARDA YHT İÇİN PERON,ÜST GEÇİT YAPILMASI İLE GAR BİNASININ TADİLATI yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.


İhale Kayıt Numarası : 2014/165827


1- İdarenin


a) Adresi : TCDD 1. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ EMLAK VE İNŞAAT MÜDÜRLÜĞÜ 34716...