19 / 05 / 2024

İzmir Gaziemir Taş Ocağı projesi

İzmir Gaziemir Taş Ocağı projesi

zmir'in Gaziemir Ilçesi'nde, ilçenin yüzölçümünün üçte birine eşdeğer olan 210 hektarlık alanın bakanlık tarafından imara açıldığını belirten yüzlerce kişi, Gaziemir Belediyesi ve Gaziemir Çevre Platformu öncülüğünde yürüyüş yaptı.

Vakıf GYO İki Konak'ta son dakika gelişmesi! 4.4 milyarlık sözleşme sona erdirildi!

Vakıf GYO tarafından İzmir Konak'ta hayata geçirilecek olan İki Konak projesinde son dakika gelişmesi yaşandı. Söz konusu projenin yüklenici sözleşmesi iki taraflı olarak sona erdirildi. İşte detaylar...

İzmir'deki taşkında bini aşkın ev ve iş yeri etkilendi! 25 bin TL'lik katkı sağlanacak!

İzmir'de meydana gelen kuvvetli yağışlardan sonra deniz taştı. Bu kapsamda İzmir'deki taşkında bini aşkın ev ve iş yeri etkilendi. Hasar tespit çalışamalarından sonra vatandaşlara 25 bin TL'lik katkı sağlanması planlanıyor.

Milli Emlak'tan Gaziemir'de yüzde 20 indirimle satılık dükkan!

İzmir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Daire Başkanlığı, İzmir Gaziemir Atıfbey Mahallesi'nde yer alan dükkanı satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 12 Aralık'ta yapılacak.

İzmir Gaziemir'e 483 konutluk yeni proje geliyor!

S.S. İzmir Otoskop2 Konut Yapı Kooperatifi, İzmir Gaziemir'de 483 konutluk yeni proje inşa edecek. 483 konutun yer alacağı proje 211 milyon 794 bin 207 TL'ye mal olacak.

İstanbul Ankara ve İzmir'deki Hazine'ye ait taşınmazlar satılıp imar planı değişti! İşte yeni sahipleri

Özelleştirme kapsamındaki bazı taşınmazların satışı ve imar planı değişikliği onaylandı. Mülkiyeti Maliye Hazinesi'ne kayıtlı Ankara, İstanbul ve İzmir'deki taşınmazlara en yüksek fiyat tekliflerini veren şirketler belli oldu. İşte detaylar...

İzmir Gaziemir'e 275 konut için imzalar atıldı!

İzmir Gaziemir Aktepe-Emrez Mahalleleri için Kentsel Dönüşüm projesi başlıyor. Proje kapsamında 275 konut ve 9 ticari ünite inşa edilecek.

İzmir Konak'ta 16.5 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir 3. Sulh Satış Memurluğu, İzmir Konak'ta yer alan arsayı 16 milyon 500  bin TL bedelle satışa çıkardı.

İzmir Konak'ta 10.7 milyon TL'ye icradan satılık 4 gayrimenkul!

İzmir 18. İcra Dairesi İzmir Konak'ta yer alan 4 adet gayrimenkulü 10 milyon 660 bin 328 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziemir Sarnıç sakinleri tapu için çözüm bekliyor!

İzmir Gaziemir'e bağlı Sarnıç Mahallesi'nde 40 yıldır devam eden tapu sorunu için vatandaşlar çözüm bekliyor. 

İzmir Gaziemir'de kentsel dönüşüm başlıyor!

İzmir Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, ilçede hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Onur Çakır bugünkü köşe yazısında söz konusu çalışmaları kaleme aldı.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

Ege Bölgesi'ndeki CHP'li belediye başkanları Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla online toplantı düzenledi. Toplantıda İzmir Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda kentsel dönüşüm için destek istedi. 

Hüsnü Şenlendirici İzmir'e taşındı! 

Hüsnü Şenlendirici, İstanbul'dan İzmir'e taşındı. Şenlendirici, İzmir Bergama'daki satın aldığı çiftliğinde köy hayatı yaşıyor...

İzmir Gaziemir Aktepe dönüşüm projesinin detayları belli oldu!

İzmir Gaziemir Aktepe kentsel dönüşüm projesinin detayları belli oldu, proje 169 milyon 742 bin 204 TL yatırım bedeliyle hayata geçirilecek.

İzmir Gaziemir Taş Ocağı projesi Haberi

İzmir Gaziemir Taş Ocağı projesi

İzmir'in Gaziemir Ilçesi'nde, ilçenin yüzölçümünün üçte birine eşdeğer olan 210 hektarlık alanın bakanlık tarafından imara açıldığını belirten yüzlerce kişi, Gaziemir Belediyesi ve Gaziemir Çevre Platformu öncülüğünde 'Susma haykır, taş ocağına hayır' diye slogan atarak, ormanlık alana yürüdü. 


Burada basın açıklaması yapan Belediye Başkanı CHP'li Halil İbrahim Şenol, "Binlerce zeylin ağacının bulunduğu 210 hektarlık alan talan edilecek. Burada siyasi amaç güdülmeksizin yaşadığımız kente, çocuklarımızın geleceğine sahip çıkacağız. Kentimizde rant uğruna çok büyük çevre katliamları yaşanıyor" dedi.

Abdullah Arda Meydanı'nda bugün saat 11.00 sıralarında Gaziemir Belediyesi ve Gaziemir Çevre Platformu öncülüğünde toplanan sivil toplum kuruluşları üyeleri, öğrenciler, sporcular ve ilçede yaşayanlar 'Susma haykır, taş ocağına hayır', "Doların değil doğanın yeşili' diye slogan atarak yürüyüşe geçti. 


Ellerinde 'Ocağına ağaç dikerim', Taş ocağına hayır' vc 'Ayağa...