17 / 05 / 2024

izmir gürçeşme yeşildere arası kaç dakika

izmir gürçeşme yeşildere arası kaç dakika

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ nin kamulaştırmalarla birlikte 6 milyon TL' ye mal ettiği Gürçeşme Karayolu Üst Geçidi, hem Gürçeşme ve Yenişehir hem de Buca trafiğini rahatlatacak...

Mistral GYO'dan Çeşme'ye 88 konutluk yeni proje! Kumsal Boyalık için start verildi!

Mistral İzmir’den sonra yeni yatırımlara yönelen Mistral GYO, portföyüne bir imza proje daha ekliyor. “Kumsal Boyalık” doğa mirası Çeşme’nin en değerli koyu Boyalık’ta, bölgenin en özel ve en prestijli projesini hayata geçiriyor.

Konak'ta kentsel dönüşümde 3'üncü dev adım: Gürçeşme 1. Etap Plan Revizyonu kabul edildi!

Konak Gürçeşme 1. Etap Uygulama İmar Planı Revizyonu resmen Meclis'ten geçti. İşte o planlarla ilgili tüm detaylar...

Konak, kentsel dönüşümle modern bir görünüm kazanacak!

İzmir’in Konak ilçesine bağlı Gürçeşme bölgesinin imar planları Konak Belediyesi Meclis İmar ve Kentsel Dönüşüm komisyonlarından geçti. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, projelerin hayata geçirilmesinin ardından ilçenin modern bir görünüm kazanacağını söyledi.

Saygın Trend Palmiye'de 1+1'ler 3 milyon 670 bin TL'ye! İzmir Gülbahçe'de yazlık fırsatı! 

İzmir Gülbahçe'de inşa edilen Saygın Trend Palmiye projesinde yer alan 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 3 milyon 670 bin TL'den başlıyor. İşte Saygın Trend Palmiye projesi ile ilgili detaylar...

Elazığ, Sivrice deprem konutlarıyla modern bir görünüme kavuştu!

Elazığ'da 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremin merkez üssü Sivrice hayata geçirilen depreme dayanıklı konut ve iş yerleriyle modern bir görünüme sahip oldu.

Tasarruf finansman şirketlerine yönelik yönetmelik taslağı görüşe açıldı!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), Tasarruf Finansman Şirketlerinin Kuruluş ve Faaliyet Esasları Hakkında Yönetmelik Taslağı'nı görüşe açtı.

İzmir Güzelbahçe'de 10 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir 5. Satış Memurluğu, Güzelbahçe İlçesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 10 milyon TL olarak belirlendi. 

Mithat Can Özer ve Alina Boz Çeşme’ye yerleşecek!

Mithat Can Özer ve Alina Boz Çeşme’ye yerleşme kararı aldı. Çiftlere Sezen Aksu'dan ise veto geldi.

Fahrettin Koca: Dr. İsmail Niyazi Kurtulmuş Hastanesi modern bir görünüme kavuştu!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda 45 günde restore edilen hastanenin modern bir görünüme kavuştuğunu belirtti.

Kapadokya'da kaçak barakaların olduğu alan modern görünüme kavuşturuldu!

Nevşehir Derebağ Cevizli mevkisinde sac ve briketten yapılmış barakaların yer aldığı alan, TOKİ tarafından modern bir görünüme kavuşturuldu.

Mehmet Nuri Ersoy: Çeşme’ye kanal değil turizm merkezi yapacağız!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Çeşme’deki acil kamulaştırmalarla ilgili açıklama yaptı. Bakan Ersoy, Çeşme’ye bakanlık olarak dev bir turizm merkezi inşa etmek için harekete geçtiklerini söyledi.

İzmir Torbalı ve Çeşme’ye modern itfaiye binası!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Torbalı ve Çeşme’deki iki itfaiye binasının inşaatını tamamladı.

Albassam Group'tan, Urla ve Çeşme'ye 15 milyar TL'lik proje! 

Suudi Arabistan merkezli Albassam Group'un, Çeşme ve Urla'da acele kamulaştırılan arazilerde proje yapacağı iddia edildi. 4 milyon metrekareye yayılan projede, 6 bin odalı 2 lüks ve 2 bin 500 odalı 50 butik otel yapılacak...

izmir gürçeşme yeşildere arası kaç dakika Haberi

izmir gürçeşme yeşildere arası kaç dakika


İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kamulaştırmalarla birlikte 6 milyon liraya mal ettiği Gürçeşme Karayolu Üst Geçidi, hem Gürçeşme ve Yenişehir hem de Buca trafiğini rahatlatacak. 


Gürçeşme ile Yeşildere Caddesi arasında, İzmir Banliyö Sistemi-İZBAN’ın üstünden aşarak bağlantı sağlayacak 'Gürçeşme Karayolu Üst Geçidi' tamamlandı. İZBAN hattını dört ayaklı köprü ile aşarak kesintisiz ulaşım imkanı sağlayan geçit için 50 metre uzunluğunda köprü inşa edildi, 300 metre uzunluğunda yol düzenlemesi yapıldı. Buca’dan gelip Konak, Bornova, Karşıyaka, Alsancak ya da Çankaya yönüne gitmek isteyen sürücüler, yeni köprü sayesinde Yenişehir’deki Gaziler Caddesi’ne inmeden Yeşildere yolu üzerinden istediği güzergaha gidebiliyor. Yine kuzey aksından ve Konak’tan Buca’ya gitmek isteyenler, yeni taşıt geçidini kullanarak ulaşımlarını rahatlıkla sağlayabilecek. 


Gürçeşme Karayolu Üst Geçidi için İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Gürçeşme Caddesi bölgesinde 2.5 milyon TL’lik...