06 / 05 / 2024

izmir ikinci su arıtma tesisi

izmir ikinci su arıtma tesisi

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Tahtalı'dan sonra kentin ikinci içme suyu arıtmasını Bornova'nın Kavaklıdere Köyü'nde kuruyor. Gördes Baraj suyunu arıtarak 1 milyon kişinin su ihtiyacını karşılayacak tesisi Avusturyalı Va Tech Wabag firması yapacak...

İMO'dan kan donduran deprem uyarısı: 'İzmir ikinci Hatay olabilir'

İzmir İnşaat Mühendisi Odası Başkanı Eylem Ulutaş yaptığı açıklamada İzmir'in deprem için oldukça hazırlıksız olduğunu belirterek, "İzmir ikinci Hatay olabilir!" dedi.

Donald Trump’ın oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı nedeniyle ikinci kez hakim karşısında!

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı suçlamasına yönelik süren davanın duruşmasında ikinci defa hakim karşısına çıktı. Trump Jr, savunma tarafının ilk tanığı olarak ifade verdi. Trump Jr, verdiği ifadede suçlamaları reddetti.

İcradan gelen ihale araçları ikinci el piyasasını etkileyecek mi? Kaç adet otomobil satılacak? Hemen bakın!

Son günlerde tartışılan icralık ikinci el araçların ihalesiyle ilgili olarak Otomerkezi.net CEO’su Muhammed Ali Karakaş, “Depolarda 700 bin araç var ancak bu satıştan trafiğe çıkacak nitelikte 25 bin adede zor ulaşılır. Bu da piyasayı fazla etkilemez” dedi.

İkinci el otomobile talep çok ama kredi yok!

Her 10 otomobilden 7’sinin kredi ile satın alındığını belirten Otomerkezi.net CEO’su Muhammed Ali Karakaş, “Bu yılın ikinci yarısı itibarıyla bu durum değişti. İkinci el otomobile talep çok yüksek, ancak şu anda her 10 kişiden ancak 2’si krediye erişebiliyor” dedi.

İstanbul ve İzmir'de su altında kalacak ilçeler tek tek açıklandı! Sahil şeridine dikkat! Tarih verildi! 

80 yıl sonra İstanbul ve İzmir'de sahil şeridinin sular altında kalabileceği gündeme geldi. İstanbul ve İzmir'deki su altında kalacak ilçeler tek tek açıklandı. Peki hangi ilçeler etkilenecek? 

“Asgari ücret daha yüksek olabilirdi” diyen HAK-İŞ kimi suçladı?

Türkiye'nin ikinci büyük işçi konfederasyonu HAK-İŞ, asgari ücretle ilgili kendilerine yapılan eleştirilere yanıt gelirken, rakamın 8 bin 500 TL'den yüksek olmamasıyla ilgili kimi suçladı?

Karaca’da 1 alana 1 bedava! Su bardağı 14.99 TL… 14 Kasım 2022 fiyat listesi

Çeyiz ve mutfak alışverişinin vazgeçilmezi Karaca’da 1 alana 1 bedava kampanyası devam ediyor. Su bardağı 14.99 liraya satılırken ikinci bardak bedavaya geliyor. Peki kampanyada hangi ürünler var? İşte 14 Kasım 2022 fiyat listesi…

İzmir'de yapılması planlanan ikinci çevre yolu çalışmaları TBMM'de!

İzmir'de yapılması planlanan ikinci çevre yolu çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir'de ikinci havalimanı yapılması için yürütülen çalışmalar mecliste!

İzmir'in kuzey bölgelerinin ihtiyacına yönelik olarak ikinci bir havalimanı yapılmasına dair yürütülen çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Kılıç, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ, İzmir Kınık'ta ikinci etap çalışmalarına başladı!

TOKİ tarafından İzmir Kınık'ta hayata geçen konut projesinde ilk etap teslimi yapılırken ikinci etap için de düğmeye basıldı.

İzmir'de ikinci kadın sığınma evi hizmete açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ikinci kadın sığınma evini hizmete açıyor. Engellilerin erişimine uygun olarak inşa edilen binada 12 oda yer alıyor.

İzmir depreminin sorumluları suçlamaları kabul etmedi! İşte ifadeler!

İzmir'de 30 Ekim'de yaşanan deprem sonrasında 4'ü müteahhit 9 kişi gözaltına alınmış, 7 kişi tutuklanmıştı. 114 kişiye mezar olan apartmanların sorumlularının ifadeleri ortaya çıktı. İfadelerde suçluların hiçbirinin suçu kabul etmeyip başkalarını suçlaması dikkat çekti.

İzmir'deki deprem faylarında sıcak su ve gaz çıkışı tespit edildi!

İzmir'de meydana gelen depremden sonra Tuzla ve Gülbahçe fayı üzerinde sıcak su kaynakları, gaz çıkışları ve sıvılaşmaya dair izlere rastlandı.

izmir ikinci su arıtma tesisi Haberi

izmir ikinci su arıtma tesisi

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Tahtalı'dan sonra kentin ikinci içme suyu arıtmasını Bornova'nın Kavaklıdere Köyü'nde kuruyor. Gördes Baraj suyunu arıtarak 1 milyon kişinin su ihtiyacını karşılayacak tesisi Avusturyalı Va Tech Wabag firması yapacak. 


İzmir Büyükşehir Belediyesi, Tahtaiı'dan sonra kentin ikinci içme suyu arıtmasını Bornova'nın Kavaklıdere Köyü'nde kuruyor. Gördes Baraj suyunu arıtarak 1 milyon kişinin su ihtiyacını karşılayacak tesisi Avusturyalı Va Tech Wabag firması yapacak. Bu dev yatırımın imza töreni 21 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirilecek. 


Gördes Baraj suyunu en kısa sürede kente verebilmek için 2 yıl önce Manisa Nuriye'deki 20 milyon liralık yatırımla Sarıkız İçme Suyu arıtma tesisini hizmete alan İzmir Büyükşehir Belediyesi, şimdi de aynı proje kapsamında yer alan Kavaklıdere Arıtma Tesisi'nin yapımı için start veriyor. 


İZSU, 47 milyon 330 bin liraya mal olacak...