15 / 05 / 2024

İzmir İli Seferihisar İlçesinde satılık arsa

İzmir İli Seferihisar İlçesinde satılık arsa

İzmir İli Seferihisar İlçesi'nde yer alan arsaların toplam bedeli 1 milyon 918 bin 700 TL olarak belirlendi. Arsaların satışı Seferihisar Satış Memurluğu tarafından yapılacak.

Büyükşehir ‘yargıda’ demişti: Seferihisar'da SİT alanına otel planları yeniden askıya çıkarıldı!

Konya merkezli Bera Holding’in İzmir’in Seferihisar ilçesindeki doğal SİT bölgesindeki denize sıfır parsele inşa etmek istediği otelin ayrıntıları planları askıya çıkarıldı. İşte detaylar....

İzmir Çiğli'de satılık 23 bin 686 metrekare arsa! 87 milyon TL'ye...

İZELMAN A.Ş., İzmir İli, Çiğli İlçesi, Büyük Çiğli Mahallesi 35280 ada 1 parselde yer alan arsayı satıyor...

TOKİ'den İzmir Seferihisar'a 1032 konut!

TOKİ, İzmir'in Seferihisar ilçesinde 1032 konutun inşası için düğmeye bastı. Söz konusu projenin 218 milyon TL'ye mal olması bekleniyor. 

TOKİ'den İzmir Çiğli'ye iki yeni okul müjdesi! İhalesi bugün!

İzmir İli Çiğli İlçesi Küçükçiğli Mahallesi (Akiş Öğütçü Ortaokulu) 24 Derslikli Eğitim Yapısı, Karşıyaka İlçesi Örnekköy Mahallesi (Engin Hayri Özmeriç İlkokulu) 32 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den İzmir Çiğli'ye iki yeni okul!

İzmir İli Çiğli İlçesi Küçükçiğli Mahallesi (Akiş Öğütçü Ortaokulu) 24 Derslikli Eğitim Yapısı, Karşıyaka İlçesi Örnekköy Mahallesi (Engin Hayri Özmeriç İlkokulu) 32 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den İzmir Çiğli'ye 2 yeni okul!

İzmir İli Çiğli İlçesi Küçükçiğli Mahallesi (Akiş Öğütçü Ortaokulu) 24 Derslikli Eğitim Yapısı, Karşıyaka İlçesi Örnekköy Mahallesi (Engin Hayri Özmeriç İlkokulu) 32 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 15 Nisan'da yapılacak.

İzmir Seferihisar'da 9.6 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Seferihisar Satış Memurluğu, İzmir ili, Seferihisar ilçesi, Camikebir Mahallesi Karakayalar mevkii, 3104 ada 1 parselde yer alan arsayı 9 milyon 582 bin TL'ye satıyor...

TOKİ'den o ile 612 ucuz konut müjdesi!

İzmir İli Seferihisar İlçesi Camiikebir Mahallesi 2. Bölge 612 Konut ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 10:30'da yapılacak.

Bu ilde yaşayanlar için müjde geldi! 

İzmir İli Seferihisar İlçesi Camiikebir Mahallesi 2. Bölge 612 Konut ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

Bu şehirde yaşayan vatandaşlara müjde!

İzmir İli Seferihisar İlçesi Camiikebir Mahallesi 1. Bölge 410 Konut, 30 Adet Dükkan, 1 Adet Cami ve 1 adet İlköğretim Okulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

O şehirde yaşayanlara müjde!

İzmir İli Seferihisar İlçesi Camiikebir Mahallesi 1. Bölge 410 Konut, 30 Adet Dükkan, 1 Adet Cami ve 1 adet İlköğretim Okulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:30'da yapılacak.

Seferihisar Belediyesi'nden 7.2 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

İzmir İli Seferihisar Belediye Başkanlığı, mülkiyetinde bulunan 2 adet arsayı 7 milyon 250 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 30 Aralık 2020 günü gerçekleşecek.

İzmir Seferihisar'da tsunami ev ve iş yerlerine hasar verdi!

İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında yaşanan 6,6 büyüklüğündeki deprem sonrasında afetin yaralarının sarılmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.

İzmir İli Seferihisar İlçesinde satılık arsa Haberi

İzmir İli Seferihisar İlçesinde satılık arsa

İzmir İli Seferihisar İlçesi'nde yer alan arsaların toplam bedeli 1 milyon 918 bin 700 TL olarak belirlendi. Arsaların satışı açık arttırma usulüyle Seferihisar Satış Memurluğu tarafından 14 Ağustos 2014 günü saat 14:20'de gerçekleşecek.


İlanın detayı için