29 / 04 / 2024

izmir istanbul otoyolu ne zaman tamamlanacak

izmir istanbul otoyolu ne zaman tamamlanacak

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, ulaşım projeleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulunurken, Orhangazi Köprüsü aşamasının tamamlandığı İstanbul-İzmir Otoyolu Projesi için tarih verdi.

Hangi büyükşehirler otoyol ile birbirine bağlanacak?

Türkiye, 2023 yılında otoyol ağını 7 bin 839 kilometreye çıkaracak. Karayolları Genel Müdürlüğü, dünyada ve Avrupa ülkelerinde olduğu gibi otoyolların birbirleriyle kesintisiz hale getirilmesi için önemli projeleri hayata geçiriyor.

İstanbul'dan Ankara'ya ikinci otoyol: Orta Anadolu Otoyolu geliyor!

İstanbul-Ankara otoyolunda yaşanan yoğunluk nedeniyle ikinci otoyol için çalışmalara başlandı. “Orta Anadolu Otoyolu” olarak yapılması planlanan yeni otoyol Sakarya’nın Akyazı ilçesiyle Ankara arasında inşa edilecek.

İstanbul-Ankara arasına 200 kilometrelik ve bir milyar euroluk ‘Akyazı-Ankara Otoyolu’ yapılacak!

Akyazı ile Ankara arasında faaliyette olan, Bolu Tüneli’nin de içinde olduğu otoyola, kardeş otoyol geliyor. Maliyetinin bir milyar euro olacağı hesaplanan ve 200 kilometre uzunluğunda olacak Akyazı - Ankara Otoyolu, gidiş geliş üçer şeritli olarak tasarlandı.

2023 Ramazan pidesi fiyatları! Ramazan pidesi kaç TL oldu? Ankara, İzmir, İstanbul Ramazan pidesi fiyatı 2023 kaç TL?

Ramazan’a artık sayılı saatler kaldı. Bu yüzden de Ramazan pidesinin fiyatı da merak konusu oldu. İşte Ankara, İzmir, İstanbul Ramazan pidesi fiyatı 2023!

İstanbul'dan İzmir'e kaç liraya gidilir? İşte otoyol fiyatları ve ücret hesaplama detayları!

İstanbul - İzmir Otoyolu geçiş ücreti ne kadar 2022 sorusunun yanıtı merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki seyahat etmek isteyenlerin en çok tercih ettiği otoyollar arasında yer alan İstanbul - İzmir Otoyolu ücreti nasıl hesaplanır?

İstanbul-İzmir Otoyolu yeni yatırımların önünü açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada İstanbul-İzmir Otoyolu'nun yeni yatırımların önünü açtığını belirtti.

Arsa-arazi fiyatlarına Kuzey Marmara ve İzmir-İstanbul Otoyolu dopingi!

Yakın zamanda inşaatı tamamlanan Kuzey Marmara ve İzmir-İstanbul Otoyolu projesi bölgedeki arsa ve arazilerin değerini ikiye katladı. İzmir’de arsa fiyatların son 1 yılda yüzde 49, son 4 yılda yüzde 133 artış gösterdi

Kuzey Marmara Otoyolu olası felakette İstanbul'u kurtaracak!

Kuzey Marmara Otoyolu hakkında konuşan Karayolları Genel Müdürü Abdülkadir Uraloğlu, Kuzey Marmara Otoyolu'nun olası bir depremde İstanbul'u kurtaracağını dile getirdi. 

İstanbul-İzmir Otoyolu'nun Akhisar Çevre Yolu hizmete açıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Manisa-Akhisar Çevre Yolu Açılış Töreni'nde konuştu. Karaismailoğlu, ''Akhisar Çevre Yolu'nun hizmete girmesiyle kent geçişi 30 dakikadan 5 dakikaya inecek" dedi.

İstanbul-İzmir Otoyolu İzmir'e değer kattı!

İstanbul-İzmir Otoyolu, İzmir'deki konut piyasası canlandırdı. İMDER Başkanı İsmail Yıldırım, "Bu otoyol sayesinde İzmir kısa süre içinde bir cazibe merkezi haline gelecek" dedi...

İstanbul-İzmir Otoyolu gayrimenkul sektörünü olumlu etkiledi!

İzmir Coldwell Banker Liva Yönetim Kurulu Başkanı Pınar Yalınızoğlu yaptığı açıklamada, İstanbul-İzmir Otoyolu'nun açılmasının İzmir’in gayrimenkul sektörünü olumlu etkilediğini söyledi.

İstanbul-İzmir arasında kısalan yol tasarrufu artıracak!

Yap-işlet-devret modeliyle yapımına başlanan İstanbul-İzmir Otoyolu ile birçok alanda tasarruf sağlanması ve çevre kirliliğinin azaltılması planlanıyor.

CHP'den İstanbul-İzmir Otoyolu eleştirisi!

CHP Grup Başkanvekili Özel, "İstanbul-İzmir arasını kısaltacağı belirtilen İstanbul-İzmir Otoyolu'nu kullanan otomobillerin sadece gidiş için 256,3 TL ödeyeceği dikkate alındığında, bu otoyolun vatandaşlarımızın sırtına bindirdiği yük de ortadadır" dedi...

İstanbul-İzmir Otoyolu'nda viyadük yalıtımında ODE imzası!

Türkiye’nin en büyük otoyol projesi olan İstanbul – İzmir otoyolunun birçok noktası ODE Viyadük Membran malzemesiyle kaplandı.

izmir istanbul otoyolu ne zaman tamamlanacak Haberi

izmir istanbul otoyolu ne zaman tamamlanacak


Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, ulaşım projeleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulunurken, Orhangazi Köprüsü aşamasının tamamlandığı İstanbul-İzmir Otoyolu Projesi için tarih verdi. Körfez geçiş köprüsünün ardından projenin diğer bölümlerinde çalışmaların hızla devam ettiğini söyleyen Arslan, "İzmir-İstanbul otoyolu projesinde önemli aşama kat ettik. Çalışmalarımız devam ediyor. 2018 sonu, 2019 yılı başında projemizi tamamlamış olacağız" dedi.



HIZLI TREN YOLA ÇIKIYOR


Bakan Arslan, 14 saatte ulaşımı sağlanan İzmir-Ankara tren hattını 3 buçuk saate indirecek hızlı tren projesi hakkında bilgi verdi. Bakan Arslan, "Ankara-İzmir hızlı treninde inşa çalışmalarımız devam ediyor. Afyon'dan Ankara'ya kadar çalışmalarımızı yaptık. Ankara-Polatlı hattında çalışmalarımız devam ediyor. 2017 itibari ile güzergah üzerindeki tüm hatlarda çalışmalar başlamış olacak" dedi.


Yeni...