26 / 07 / 2024

izmir kablosuz internet projesi

izmir kablosuz internet projesi

IBM Türk 'ün düzenlediği, "teknolojinin rekabet içindeki rolü"nün paylaşıldığı toplantıda konuşan İzmir Ticaret Odası (İTO) Başkanı Ekrem Demirtaş, İzmir'in bilgi kent olması gerektiğini dile getirdi.

A101’de mikser 1300 TL’ye, çay makinesi 580 TL’ye, kablosuz hoparlör 140’ye düştü!

A101 yeni indirimli ürünler kataloğunu resmi internet sitesinden paylaşırken, 11 Mayıs’ta mikser 1300 TL’ye, çay makinesi 580 TL’ye, kablosuz hoparlör 140’ye düşecek. İşte 11 Mayıs A101 fiyat listesi...

Necip Nasır: Konutta en büyük talep İzmir'de olacak!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, önümüzdeki dönemde konut satışlarında Türkiye genelinde en hızlı yükselişin izmir'de yaşanmasını beklediklerini söyledi.

Ege Yapı’nın internet sitesine Üstün Başarı Ödülü!

Gayrimenkul sektörünün öncü ve yenilikçi firmalarından olan Ege Yapı, yenilenen kurumsal internet sitesiyle önemli bir uluslararası ödülün sahibi olarak Interactive Media Awards 2016’da “Gayrimenkul” kategorisinde “Üstün Başarı Ödülü”ne layık görüldü.

İzmir Doğanlar Stadı Temmuz'da açılacak!

İzmir yıkılan Alsancak Stadı ile yaşlı ve sorunlu Atatürk Stadı'nın yerine izmir Büyiıkşehir ve Bornova belediyeleri, Doğanlar Stadı'nı bitirdi.

İzmir Karşıyaka'da icradan 7 milyon TL'ye satılık fabrika!

İzmir Karşıyaka 4. İcra Müdürlüğü, izmir İli Çiğli İlçesi'nde yer alan fabrikayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 7 milyon TL olarak belirlendi.

İnternet bankacılığı ile kira gelir vergisi ödenir mi?

1 Ocak- 31 Aralık 2015 tarihleri arasında taşınmaz malını kiraya vererek gelir elde eden kimseler, 2016 yılında vergi ödemek ile mükellef oluyor. Peki, internet bankacılığı ile kira gelir vergisi ödenir mi?

Zermeram projesinin internet sitesi açıldı!

Zermeram projesinin internet sitesi açıldı. Seha Yapı projesi Zermeram Konya'da ev fiyatları 295 bin liradan başlıyor. Projede toplam 1.077 konut yer alıyor...

Tual Adalar'ın internet sitesi açıldı!

Dağ Mühendislik projesi Tual Adalar Kartal projesinin internet sitesi açıldı. Tual Adalar Kartal projesinde ev fiyatları 340 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor...

250 milyon yıllık mağara muhteşem bir eve dönüştürüldü!

Avusturalya’da şirket sahibi Angelo Mastropietro, 250 milyon yıllık mağarayı modern bir eve dönüştürdü, üstelik yerden ısıtması, sıcak suyu ve kablosuz internet bağlantısı bile var.

İzmir Körfez Geçişi ulaşımı rahatlatacak!

Mimar, Kentbilimci Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp bugünkü yazısında Balçova, Üçkuyular-Karşıyaka, Mavişehir arası 5 km lik Izmir ‘Oto-Ray Körfez Geçişi’ Projesi'ni anlattı. İşte o yazı..

Bizimtepe Aydos'un www.bizimtepeaydos.com internet sitesi açıldı!

Halk GYO Vakıf GYO'nun Bizimtepe Aydos Sancaktepe projesine ait www.bizimtepeaydos.com internet sitesi açıldı. Bizimtepe Aydos Evleri'nde fiyatlar 310 bin TL'den başlayarak değişiyor...

İnternet üzerinden tapu randevu nasıl alınır?

Tapu dairesinde taşınmaz tapu devir işlemleri için öncelikle randevu alınması gerekiyor. Tapu dairesindeki işlemler için Alo 181 hattından ya da internetten randevu alınabiliyor. Peki, internet üzerinden tapu randevu nasıl alınır?

Emlak vergisi internet vergi dairesi!

1319 sayılı Kanun gereğince, taşınmaz mal sahipleri emlak vergisi ödemek ile mükellef oluyor. Peki, belediyeye gitmek istemeyen mükellefler vergilerini internetten ödeyebilir mi? Emlak vergisi internet vergi dairesinden nasıl ödenir?

izmir kablosuz internet projesi Haberi

izmir kablosuz internet projesi


IBM Türk'ün düzenlediği, "teknolojinin rekabet içindeki rolü"nün paylaşıldığı toplantıda konuşan İzmir Ticaret Odası (İTO) Başkanı Ekrem Demirtaş, İzmir'in bilgi kent olması gerektiğini dile getirdi. 


Teknolojik gelişme

Demirtaş, "İzmir'i bilgi kenti yapalım. Bilgiye erişen kullanan tüm kentte internete kablosuz ulaşılsın. İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne öneriyi götürdük. Ama ikna edemedik" dedi. Kendisinin saat kullanmadığını, teknoloji ile birlikte artık neredeyse ofisin cep elefonlarına sığdığını dile getiren Demirtaş, "Her yer ofis. 1987 yılında kendi iş yerimde bilgisayar kullandım. Ne kadar mali veri varsa oradan alıyordum. Odaya başkan oldum. Orada daktilo vardı. Hemen bilgisayara geçtik. Daktiloları kaldırdık. Bir tanesi odamda hatıra olarak duruyor. Ben saat kullanmıyorum, telefonumda var. Teknolojik gelişimi yakından takip ediyorum. Kayıtlarımız dijital ortamda. Esnek çalışma sistemi uyguluyorum. Tek şartımız bilgisayar ve telefonun yanımızda olması....