05 / 05 / 2024

izmir Kavaklıdere İçme suyu Arıtma Tesisi

izmir Kavaklıdere İçme suyu Arıtma Tesisi

İZMİR Büyükşehir Belediyesi, Tahtalı'dan sonra şehrin en büyük yüzeysel içme suyu arıtması olan Kavaklıdere İçme Suyu Arıtma Tesisi'nin temelini 19 Nisan 2014 Cumartesi günü atıyor...

İzmir Narlıdere Metrosu’nun son istasyonu da açıldı! 

Toplamda 287 milyon Euro’luk yatırımla Fahrettin Altay ile Narlıdere’yi bağlayan Narlıdere Metrosu'nun merakla beklenen son istasyonu da hizmete açıldı. Söz konusu metro hattı 15 Nisan tarihine kadar ücretsiz olacak.

İzmir Narlıdere'deki 2 milyon 430 bin metrekarelik rezerv alanda flaş gelişme!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın rezerv alan olarak ilan ettiği İzmir'in Narlıdere ilçesinde yer alan toplamda 243 dönümlük alanın parselasyon planları da askıya çıkarıldı. Söz konusu araziler Bayburt Grup tarafından Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na devredilmişti.

İzmir Narlıdere Metrosu 24 Şubat'ta açılıyor! 7 bin 750 araç trafikten çekilecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli Tramvayı’nın ardından Narlıdere Metrosu'nun da açılışını 24 Şubat'ta gerçekleştirilecek. Peki Narlıdere Metrosu'nda hangi duraklar var? İşte ayrıntılar... 

İzmir Narlıdere Metrosu 7 Şubat'ta açılıyor! 

İzmir’in yükselen incisi Narlıdere yıllardır beklediği metroya kavuşuyor. Şubat ayında açılması beklenen söz konusu metro hattı ile beraber ilçeye yerleşen vatandaşların sayısında artış bekleniyor. 

İzmir Narlıdere Sahilevleri'ndeki imar planı askıda! 7 bin 30 metrekarelik parselin statüsü değişti!

İzmir Narlıdere Sahilevleri’ndeki eğitim alanını özel eğitim alanına dönüştüren İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin imar planı değişikliği askıya çıkarıldı.

İzmir Narlıdere'deki Folkart Sitesi'nde büyük yangın: 40 dairelik bloktaki evler kullanılamaz hale geldi!

İzmir'in Narlıdere ilçesinde yer alan Folkart Sitesi'nde dün akşam saat 22:00 sıralarında yangın çıktı. Yangın 8 saat sonra kontrol altına alındı. 40 dairelik bloktaki evler kullanılamaz hale geldi. 

TOKİ Muğla Kavaklıdere 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Muğla Kavaklıdere sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Muğla Kavaklıdere’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Muğla Kavaklıdere’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Muğla Kavaklıdere sosyal konut projesi

Kavaklıdere Yaşam Vadisi'nin hizmete gireceği tarih belli oldu

İstanbul Beylikdüzü'nden yapımına devam edilen Kavaklıdere Yaşam Vadisi'nin hizmete gireceği tarih belli oldu. 3 etap halinde planlanan Kavaklıdere’de toplamda 4,5 kilometrelik bir alanda 301 bin metrekarelik yaşam vadisi çalışmaları yapılıyor.

İzmir Narlıdere kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm projesi için el birliği yapan Narlıdere Belediye Başkanı ve Ali Engin dava hakkında basın açıklamasında bulundu.

İzmir Narlıdere’de kentsel dönüşüm projesine dava açıldı!

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm projesinden memnun olmayan vatandaşlar dava açtı.

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm süreci nasıl olacak?

İzmir'de Narlıdere'de 4 mahallede hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesini Narlıdere Çatalkaya Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Haydar Esen ve S.S. Çatalkaya Konut Yapı Kooperatif Başkanı Zeynal Koçak değerlendirdi.

İzmir Narlıdere'deki kentsel dönüşüm planına halktan itiraz! 

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm sürecinde mağdur olan halk dönüşüm planlarına itiraz etti. Dönüşüm planına itiraz eden halk, itirazlarına yanıt alamadıkları için hukuki süreç başlattılar. 

İzmir Narlıdere’de kentsel dönüşüm için dava açıldı! 

İzmir Narlıdere’de kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde  yer alan dört mahalle için dava süreci başlayacak.

izmir Kavaklıdere İçme suyu Arıtma Tesisi Haberi

izmir Kavaklıdere İçme suyu Arıtma Tesisi

İZMİR Büyükşehir Belediyesi, Tahtalı'dan sonra şehrin en büyük yüzeysel içme suyu arıtması olan Kavaklıdere İçme Suyu Arıtma Tesisi'nin temelini 19 Nisan 2014 Cumartesi günü atıyor. 


İzmir Büyükşehir Belediyesi, Tahtalı'dan sonra kentin en büyük yüzeysel içme suyu arıtması olan Kavaklıdere Tesisi'nin temelini Cumartesi günü atıyor. Bornova'nın Kavaklıdere Köyü'nde kurulacak tesis, yılda 1 milyon kişinin temiz su ihtiyacını karşılayacak. Gördes Baraj suyunu en kısa sürede kente verebilmek için 2.5 yıl önce Manisa Nuriye'deki 20 milyonluk yatırımla Sarıkız içme Suyu Arıtma Tesisi'ni hizmete alan Büyükşehir, şimdi de aynı proje kapsamında Kavaklıdere Tesisi'ni kuruyor. 47 milyon 330 bin liraya mal olacak tesisin temeline ilk harcı Başkan Aziz Kocaoğlu koyacak. 150 bin metrekarelik alanda yer alan tesis, 1.5 yıl içinde tamamlanacak. 



Ayrıntılı...