06 / 07 / 2024

izmir kaza haberleri

izmir kaza haberleri

Kaza dün saat 23.15 sıralarında meydana geldi. Yokuş aşağı kayan bir kamyonet ve bir otomobil, 1 numaralı apartmana çarptı. Aynı apartmanda beşinci kaza olduğunu belirten mahalleliler, her gece sokakta korku içinde yürüdüklerini belirtti.

İflas haberleri gelmeye başladı! Şirketler tek tek kepenk kapatıyor! İzmir ilk sırada!

Ege Bölgesi'nde ekimde 427 şirket iflas haberini açıklalarken, 10 ayda bu rakam 5 bin 51'e ulaştı. Manisa'da 402 şirket iflas ederken İzmir'de 2 bin 217 şirket kepenk kapattı.

Son Dakika! Üst üste korkutan depremler: Önce İzmir Buca sonra Muğla Datça

Son dakika deprem haberleri. Ege kıyıları sallanmaya devam ediyor. AFAD, birkaç saat arayla iki deprem haberi verdi. İşte detaylar...

Kiralık araçlarla kaza yapılırsa neler yapmak gerekiyor? Uzmanından tek tek tavsiyeler geldi!

Enuygun.com Araç Kiralama İş Geliştirme Müdürü Zafer Sağlam, kiralık araçla kazan yapılması halinde yapılması gerekenleri açıkladı. Sağlam, "Kiralık araç ile seyahat eden kişiler de tüm diğer sürücüler gibi kaza anında sakin kalmalılar" dedi.

Son Dakika! İzmir'de deprem oldu!

Son dakika deprem haberleri. Kandilli Rasathanesi, İzmir'in Buca ilçesinde bir deprem olduğunu duyurdu. 

Son Dakika Kandilli Rasathanesi duyurdu: İzmir'de korkutan deprem

Son dakika deprem haberleri. Kandilli Rasathanesi İzmir'in Çeşme açıklarında deprem olduğunu duyurdu. İşte detaylar...

Arka arkaya indirim haberleri geliyor! Ayçiçek yağına bir indirimde A101'den yapıldı

Pandemi döneminden beri arka arkaya yapılan zamların ardından indirim haberleri de arka arkaya gelmeye başladı. Şimdi de Ayçiçek yağında büyük indirim A101'den yapıldı. A101 market zinciri ayçiçek yağında büyük indirim gerçekleştirdiğini ilan etti.

Trafikte çok sık kaza yapan kötü sürücüler yandı? Trafik sigorta primleri yüzde 200 zamlanacak!

Trafikte araç kullanırken kurallara uymayan veya çok sık kaza yapan sürücüler bundan sonra yandı. Zorunlu Trafik Sigortası yönetmeliğinde yapılan değişikliğe göre kaza sayısı fazla olan sürücüler yüzde 200’e varan oranla sigorta primlerini zamlı ödeyecek.

İnşaat sektörü indirim haberleri ile çalkalanıyor! İnşaat demir fiyatları dibe vurdu! Demir fiyatları ne kadar?

İnşaat demir fiyatları son zamanlarda üst üste gelen indirim haberleri çalkalanıyor. Bugün demir fiyatlarına yine 100 lira indirim geldi. 1 ton demir 15 bin 650 lira oldu. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? İnce ve kalın inşaat demir fiyatları ne kadar? İşte 29 Nisan 2022 inşaat demir fiyatları

Kanal İstanbul'da Boğaz’dan daha sık mı kaza olacak?

Kanal İstanbul projesi'nin İşletme Risk Değerlendirme Raporu’na ulaşıldı. Rapora göre, Kanal İstanbul'da yaşanabilecek kaza sıklığı riski İstanbul Boğazı'ndan daha fazla...

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? 

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? İstanbul izmir otoyolu Ağustos 2019 geçiş ücreti nedir? İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti kaç TL 2019? İşte tüm merak edilenler...

Halkalı-Sirkeci Banliyö Hattı'nın deneme sürüşünde kaza!

İstanbul Florya’da, Halkalı - Sirkeci Banliyö hattında deneme seferi yapan Marmaray treni ile demiryolu yenileme aracı çarpıştı. Kaza sonucunda yaralıların olduğu öğrenildi.

İzmir-Çandarlı Otoyolu'nun inşaatında kaza! 1 ölü!

İzmir’in Aliağa ilçesinde inşaası süren İzmir-Çandarlı Otoyolu'nda kaza meydana geldi. Olay sonucu 1 işçi hayatını kaybetti.

Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu inşaatında kaza!

Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu'nun Karadeniz Mahallesi İstasyonunda kaza meydana geldi. Kaza sonucu 1 işçi öldü. 

izmir kaza haberleri Haberi

izmir kaza haberleri


Karabağlar'da bir sokakta art arda birden fazla trafik kazası olması üzerine mahalle sakinleri, yetkililerden çözüm istedi.


Kaza, Yeşilyurt semti Kültür Caddesi 9168/2 Sokak'ta, dün saat 23.15 sıralarında meydana geldi. Yokuş aşağı kayan bir kamyonet ve bir otomobil, 1 numaralı apartmana çarptı. Aynı apartmanda beşinci kaza olduğunu belirten mahalleliler, her gece sokakta korku içinde yürüdüklerini belirtti. Karabağlar Belediyesi'ne başvurduklarını fakat çözüm bulunmadığını belirten vatandaşlardan Funda Fazeli, her an bir kaza olacağı endişesiyle rahat uyuyamadıklarını söyledi....