03 / 10 / 2024

İzmir kira garantili projeler

İzmir kira garantili projeler

İnşaat firmaları konut projelerinde yatırımcının ilgisini çekmek ve satışlarına hız vermek için 1 yıldan 8 yıla kadar kira garantisi sunuyor. İşte Anadolu Bölgesi'ndeki kira garantili konut projeleri....

MülkPay Sistemi ile gayrimenkule erişim kolaylaşacak!

İnşaat sektörünün İzmir’deki güçlü temsilcileri arasında yer alan Sirius Yapı, Türkiye'de ilk defa hayata geçirdiği paylaşımlı mülkiyet sistemi MülkPay ile kira garantili, tapulu ve uygun fiyatlı konut yatırımı imkanı sunuyor.

KYK'ya kiralanan bazı yurtlar, 'kira garantili' denilerek satılıyor!

Kredi ve Yurtlar Kurumu’na (KYK) bağlı bazı yurtların emlak sitelerinde “kira garantili KYK yurdu” denilerek satışa sunulduğu belirlendi. İşte ayrıntılar...

Sirius Florida'da 660 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen inşaat sektörünü yeni bir yatırım modeliyle hareketlendirmeyi hedefleyen Sirius Yapı, uygun ödeme koşullarıyla ortak tapulu, kira garantili bir yatırım fırsatı için düğmeye bastı.

İngiltere'de Türk yatırımcılar için konut projeleri yapılıyor! 25 yıl boyunca yıllık yüzde 10 kira garantili!

İngiltere, Türk vatandaşlarına banka ve borsaya alternatif bir yatırım aracı sunuyor.  Deutsche Bank, UBS gibi yatırım bankaları tarafından toplu olarak alınan özel emlak projelerinden artık perakende satış işlemleri de yapılmaya başlandı.

Radisson Red Hotel İzmir'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı! Gayrimenkul yatırımında son trend!

Dünyaca ünlü otel markası Radisson'un Türkiye’de ilk defa İzmir’de hayata geçireceği Radisson Red Hotel'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı sunuluyor. İşte merak edilen detaylar... 

Folkart'tan müthiş fırsat! Ticari alanlarda kira garantisi!

Müşteri ihtiyaçlarını karşılamak için yeni projeler üreten Folkart Yapı, kira garantili ofis ve ticari alanlarını satışa çıkardı.

Shantigo Karavan, kira garantili karavan satışını başlatıyor!

Türkiye’de karavan sektöründeki canlılık ekonomiyi de hareketlendirdi. İstanbul’da karavan kiralama ve satışı yapan Shantigo Karavan, kira garantili karavan satışını hayata geçirdi.

Mistral GYO'nun Mistral İzmir projesinde toplam kira tutarı 1 milyon 13 TL'ye ulaştı!

Mistral GYO'nun Mistral İzmir projesi, ofis kulesinde yer alan brüt 476 metrekare (yarım kat) yüzölçümünde ve ofis niteliğindeki bağımsız bölümün, 8 yıl süreli, aylık kira ödemeli olarak kiralanması için ek bir sözleşme imzalandı.

TAV Havalimanları, kira ödemelerini 2024 yılına erteledi!

TAV Havalimanları, DHMİ tarafından Antalya, Ankara, Gazipaşa, İzmir ve Bodrum havalimanlarının işletme hakkı sürelerinin ikişer yıl uzatıldığını ve kira ödemelerinin 2024 yılına ertelendiğini açıkladı.

Türklere Amerika'da konut sahibi olma fırsatı!

Amerika'nın emlak broker'larından International Realtors Group ile Cengiz Bayırlı'nın kurucusu olduğu Property Invest USA şirketi birleşti. Birleşmeyle birlikte portföyü çoğaltan ortaklar, Türk yatırımcılara cazip fiyatlı ve üç yıl kira garantili ev satın alma imkanı sunuyor.

Dar gelirli aileler artık kira ödemeyecek!

Türkiye'nin en büyük ve en pahalı üç şehri arasında gösterilen Ankara, İstanbul ve İzmir için kentsel dönüşüm kira yardımı rakamı 1.150 lira olarak ödeniyor. Peki kira yardımı nasıl alınıyor, başvurular nasıl yapılıyor? İşte tüm merak edilenler...

2021'de Bir Kira Bir Yuva kampanyası ile 1 milyon 840 bin lira ödeme yapıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Bir Kira Bir Yuva kampanyası ile yeni yılın ilk 15 gününde 184 kişiye 1 milyon 840 bin lira ödeme yapıldı. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan İzmir'de 432 bin kişiye 237 milyon kira yardımı!

İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Albayrak, şehir genelinde 2013'ten bu yana 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Kanunu kapsamında hak sahiplerine 237 milyon TL kira yardımı yapıldığını belirtti.

İzmir kira garantili projeler Haberi

İzmir kira garantili projeler

1-) Univa Öğrenci Evi Kampüsü

Univa Öğrenci Evi Kampüsü toplamda 260 öğrenci evinden meydana geliyor. Yüzde 72'sinin satışı tamamlanan öğrenci evleri yatırımcısına 8 yıl gibi Türkiye ortalamasının çok altında bir sürede yatırım dönüşü olanağı sağlıyor. 

2018'in ilk çeyreğinde özellikle Arap yatırımcılar tarafından tek seferde satın alınan Univa Öğrenci Evi Kampüsü projesinde öğrenciler kendilerini kendi evinde hissedecek. 

Univa’da, kişi başı 850 TL kira bedeliyle üç öğrencinin kalabileceği öğrenci evlerinde yatırımcı toplamda 2 bin 550 TL kira getirisine sahip olabilecek.


Telefon: 444 92 17
Web: http://www.univa.com.tr/

2-) DAP İzmir

DAP İzmir projesi DAP Yapı imzasıyla İzmir Bornova'da hayata geçiriliyor. 1 yıl kira garantisi sunan projede  toplam 707 konut ve ticari alanlara yer veriliyor. 

31 ve 32 katlı iki ayrı kule...