08 / 05 / 2024

İzmir Marinera Çeşme teslim tarihi

İzmir Marinera Çeşme teslim tarihi

Marinera Çeşme projesinde metrekare birim fiyatı 13 bin TL'den başlıyor. Marinera Çeşme projesi Haziran 2019'da teslim ediliyor...

Çeşme'de hazine arazisine kaçak inşaat yapıldı!

İzmir'in Çeşme ilçesinde hazine arazisi üzerinde kaçak inşaat kazısı yaptığı tespit edilen 6 kişi göz altına alındı. 

Çeşme ve Güzelbahçe'deki imar planı askıda! Çiğli'deki Büyük Gül Parkı'nı da ilgilendiriyor... 

İzmir'in Çeşme ve Güzelbahçe ilçelerinde mülkiyeti Hazine'ye kayıtlı kimi parsellerin imar planı değişiklikleri Resmi Gazete ilanı ile birlikte askıya çıkarıldı.

Yazlık ilçede arazi sahibi olmak isteyenlere müjde! Çeşme'de 1.559 metrekarelik arazi satılıyor! 

Çeşme Belediyesi, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Germiyan Mahallesi'nde yer alan araziyi satıyor. Peki Çeşme Germiyan'da yer alan arazinin fiyatı ve geçici teminat bedeli ne kadar? 

Çeşme'de KDV'den muaf arsa fırsatı! Arsa almak isteyenler bu tarihe dikkat! 

İzmir Çeşme Belediyesi, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Ilıca Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Çeşme Ilıca'da yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Marinera Çeşme'de 1+1, 2+1 ve 3+1 daireleri ister satın alın ister kiralayın! İşte Marinera Çeşme fiyat listesi

Nuhoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Marinera Çeşme projesi 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tiplerinden oluşmakta. Bu konutlar satın alınabildiği gibi aynı zamanda kiralanabiliyor da. İşte Marinera Çeşme projesi ile ilgili ayrıntılar...

Çeşme Belediyesi Ilıca'da iki arsa satacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlar dikkat!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, İzmir Çeşme'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış ihalesi 29 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

İzmir Çeşme'de KDV'den muaf arsa satılacak! 

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, İzmir Çeşme Ilıca'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 9 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Çeşme Belediyesi Alaçatı Yat Limanı için ihaleye çıkıyor! 10 yıllığına kiraya verilecek!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı Alaçatı Yat Limanı için kiralama ihalesi düzenliyor. Yat limanı, 10 yıllığına kiraya verilecek...

Çeşme Belediyesi'nden KDV'den muaf arsa fırsatı!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, Çeşme Ilıca'da yer alan arsayı satışa çıkardı. 

Çeşme Belediyesi Ilıca'da KDV'den muaf arsa satacak!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, Ilıca'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 5 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

Çeşme'de 2 bin 673 metrekarelik arsa satılıyor! Yatırımcılara fırsat! 

Çeşme Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Ilıca Mahallesi'nde yer alan bir bütün halinde 7 parsel satılıyor. İşte o arsa satışı ile ilgili detaylar...

Çeşme'de 2 bin 283 metrekarelik arsa satılıyor! KDV'den muaf arsa sahibi olabilirsiniz!

Çeşme Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Ilıca Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte o arsa satışı ile ilgili tüm detaylar...

Mistral GYO İzmir Çeşme projesi başlıyor!

Mistral GYO, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Sakarya Mah. Boyalık mevkiinde hayata geçireceği proje için Düzenleme Şeklinde Satış Vaadi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmesi imzaladı. İşte ayrıntılar...

İzmir Marinera Çeşme teslim tarihi Haberi

İzmir Marinera Çeşme teslim tarihi


Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa İnşaat tarafından hayata geçirilen Marinera Çeşme projesi, İzmir Çeşme'de inşa ediliyor. Marinera Çeşme projesi altı blokta 74 konuttan oluşuyor.


Blokların 3 katlı olduğu Marinera Çeşme projesinde 1+1, 2+1, 3+1  daireler bulunuyor. Marinera Çeşme projesinde daire alanları 53,84 metrekare ile 125,20 metrekare arasında değişiyor.


Kişiye özel ödeme seçeneklerinin sunulduğu Marinera Çeşme projesinde daire teslimlerinin Haziran 2019 yılında yapılması planlanıyor. Marinera Çeşme'de dairelerin bir kısmı deniz manzarasına hakim konumda yer alıyor.


Marinera Çeşme'de metrekare birim fiyatı 13 bin TL'den başlıyor. Marinera Çeşme'de SPA ve kür merkezi, kapalı havuz, masaj odaları, sauna, plates salonu, kafe gibi sosyal imkanlar bulunuyor.



Satış ofisi: Alaçatı Mahallesi, Kemalpaşa Caddesi No: 102/A Çesme, İzmir


Tel: 444 4 616

Web: http://www.marineracesme.com.tr

Gülcihan...