19 / 05 / 2024

İzmir Metrosu Göztepe istasyonu açıldı mı

İzmir Metrosu Göztepe istasyonu açıldı mı

Büyükşehir Belediyesi; Ege Üniversitesi, Evka-3, İzmirspor ve Hatay’dan sonra sonra Göztepe istasyonunu da hizmete açtı. 30 Nisan 2014’de ise geriye kalan Poligon ve Fahrettin Altay istasyonlarında deneme seferlerine başlanacak

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan İBB’ye Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu için 75 milyon Euro’luk ek kredi!

İBB ve EBRD arasında, Ümraniye – Ataşehir - Göztepe metro hattı projesinde kullanılmak üzere, toplam 75 milyon Euro’luk ek kredi anlaşmasına imza atıldı. İşte ayrıntılar...

Forum Göztepe geliyor! İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesine Belediye Başkanı Selvitopu’dan destek

Turkmall eli ile Esentepe'de uygulanacak ve İzmir'in en büyük kentsel dönüşüm projesi unvanını alacak olan Forum Göztepe'ye Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu desteklerini iletti. İşte detaylar…

Ümraniye-Göztepe Metrosu'nda hak edişler ödenmedi! Metro inşaatı durduruldu!

Ümraniye-Göztepe Metrosu'nda firmalara ödemelerin yapılmaması sebebiyle inşaat durduruldu. 

Forum Göztepe 10 soruda tüm detaylarıyla!

Turkmall, İzmir'deki yeni projesi Forum Göztepe için düğmeye bastı. Peki Forum Göztepe nerede inşa ediliyor? Projede kaç konut var? İşte Forum Göztepe 10 soruda tüm detaylarıyla...

Forum Göztepe'yle 1.450 konut geliyor! Yeni proje! 

İzmir'deki en büyük kentsel dönüşüm projesi olacak olan Forum Göztepe için düğmeye basıldı. Projede 2+1 ve 3+1 konut tipleri yer alıyor...

Göztepe Stadı açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Bayraklı'da Deprem Konutları Temel Atma ve Göztepe Stadı Açılış Töreni'nde önemli açıklamalar yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından sonra Göztepe Stadı'nın açılışı gerçekleştirildi.

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu ne zaman açılacak?

2017 yılında inşasına başlanan Ümraniye - Ataşehir - Göztepe Metrosu için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yeni metro hattının 2022 yılının sonuna yetiştirilmesi hedefleniyor.

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı inşaatında son durum ne?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu inşaatının Atakent durağındaki son tünel açma çalışmasını incelemelerde bulundu. İmamoğlu, hattın 2022 sonunda açılacağını belirtti. 

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu 2022'de açılacak!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yapımına yeniden başlanan Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı”nın yapım çalışmalarını yerinde inceledi. İmamoğlu, metro hattının 2022'de hzimete açılacağını müjdeledi.

Göztepe Gürsel Aksel Stadı açılıyor!

İzmir Göztepe'de yeni yapılan Gürel Aksel Stadyumu 26 Ocak'ta açılıyor. Federasyonun yaptığı değişiklikle Göztepe Gürel Aksel Stadyumuna sevindirici bir haber geldi. Federasyonun ayakta maç izlemeye izin vermesiyle stadın kapasitesi 25 binden 30 bine yükseliyor.

Ümraniye- Ataşehir- Göztepe Metrosu'nun inşaatı yeniden başladı!

44 bin yolcu kapasiteli Göztepe-Ataşehir-Ümraniye Metro Hattı'nda inşaat çalışmaları yeniden başladı. 13 kilometre uzunluğundaki hattın 2022 yılında tamamlanması planlanıyor.

Göztepe Gürsel Aksel Stadı açılış için gün sayıyor!

İzmir ekiplerinden Göztepe ligin ikinci yarısından itibaren maçlarını Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynayacak. 2 senedir inşaatı süren stadyumun en geç 17 Ocak'ta kullanıma hazır olması bekleniyor.

Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda geri sayım!

İzmir'in 94 yıllık hayali olan Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda geri sayım başladı. 218 milyon 900 bin TL’ye mal olan stat Süper Lig’in ikinci yarısında 24-26 Ocak haftasında oynanacak devrenin ilk iç saha maçında açılacak.

İzmir Metrosu Göztepe istasyonu açıldı mı Haberi

İzmir Metrosu Göztepe istasyonu açıldı mı


Büyükşehir Belediyesi; Ege Üniversitesi, Evka-3, İzmirspor ve Hatay’dan sonra sonra yerin 26 metre altındaki Göztepe istasyonunu da hizmete açtı. 30 Nisan 2014’de ise geriye kalan Poligon ve Fahrettin Altay istasyonlarında deneme seferlerine başlanacak. “3 katlı” Göztepe İstasyonu’ndan binen metro yolcuları, bir süre ücretsiz seyahat yapabilecek.


İzmir Büyükşehir Belediyesi, Hatay ve İzmirspor’un ardından Üçyol–Üçkuyular hattının üçüncü İstasyonu Göztepe’ye seferleri de başlattı. Bir süredir deneme çalışmaları gerçekleştirilen Göztepe’de seferlere geçildi. İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmirspor ve Hatay istasyonlarının açılışında olduğu gibi Göztepe İstasyonu’ndan binişleri de ücretsiz yaptı

Göztepe seferlerine katılarak vatandaşların  mutluluğuna ortak olan  İzmir Metro A.Ş Genel Müdürü Sönmez Alev, “Hattın ve İstasyonun testleri yapıldı.  İşletme açısından biz 15 gündür trenlerimizi sürüyorduk. Bugün de güvenli bir biçimde seferlerimize başlayarak yolcularımızı aldık” dedi.


Alev, Göztepe...