03 / 07 / 2024

izmir narbel yolu çöktü mü

izmir narbel yolu çöktü mü

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Narlıdere’de 11.5 milyon liraya yaptırdığı Nar-Bel yolunda korkulan oldu. Dik rampası ve eğimi nedeniyle şikayet konusu olan yolda çökmeler meydana gelirken, yolun bir kısmı kapatıldı

İzmir'de yapılması planlanan ikinci çevre yolu çalışmaları TBMM'de!

İzmir'de yapılması planlanan ikinci çevre yolu çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul-İzmir Otoyolu'nun Akhisar Çevre Yolu hizmete açıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Manisa-Akhisar Çevre Yolu Açılış Töreni'nde konuştu. Karaismailoğlu, ''Akhisar Çevre Yolu'nun hizmete girmesiyle kent geçişi 30 dakikadan 5 dakikaya inecek" dedi.

İzmir'de yapılması planlanan ikinci çevre yolu mecliste!

İzmir'de yapılması planlanan ikinci çevre yolu meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Çiğli’ye 21 milyonluk yeni imar yolu yatırımı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli’de 3.2 kilometrelik yeni imar yolu ile 21 milyon liralık yatırım gerçekleştirdi. Şubat ayında başlayan ve yüzde 60’ı tamamlanan çalışmaların ekim sonunda tamamlanması planlanıyor.

Fuar İzmir Geçici Servis Yolu açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'nin en büyük fuarcılık tesisi Fuar İzmir'e ulaşımı rahatlatacak olan “geçici servis yolu” projesini, Çarşamba günü hizmete açacak.

Narlıdere'de uzun süren inşaat çalışmaları tepki görüyor!

Narlıdere'de geçtiğimiz aylarda çöken Narbel Yolu'ndaki inşaat çalışmalarının uzun sürmesine çevre sakinleri tepki gösterdi.

Narbel Yolu'ndaki inşaat çalışmaları çevre sakinlerini tedirgin ediyor!

Türkiye'nin en pahalı yolu" olarak bilinen İzmir'in Narlıdere ilçesinde geçtiğimiz aylarda çöken Narbel Yolu'nda yapılan çalışmalar çevre sakinlerini tedirgin ediyor.

İzmir Otokent'e ikinci bağlantı yolu müjdesi!

İzmir Otokent Yönetim Kurulu Başkanı Feyzi Demir, 2011 yılında İzmir Çevreyolu'ndan Otokent'e yapılan iniş yolunun ardından, şimdi de otoyola giriş için yeni bir bağlantı yolu daha yapılacağının müjdesini verdi

İzmir Narbel Yolu trafiğe açıldı!

İzmir'in en pahalı yolu olan ve geçtiğimiz Ocak ayında çöken Nar-Bel yolu, Yeni Asır'ın gündeme getirdiği haberlerin ardından yeniden düzenlenerek trafiğe açıldı.

Narbel Yolu'nda sonra başka bir yolda da göçük meydana geldi!

Karabağlar Tahsin Yazıcı Mahallesi'ndeki yolda da tıpkı Narbel'de olduğu gibi çökme meydana geldi. Öğrencilerin okula gelip giderken kullandıkları yolda hala önlem alınmadı.

İzmir Narlıdere Narbel Yolu'nda istinat duvarı yeniden yapılıyor!

Narlıdere'de 2 Ocak'ta çöken Narbel Yolu'nun yeniden kullanılabilmesi için istinat duvarı yapımına başlandı. Ancak çevre sakinleri, göstermelik inşa edilen duvarın yine çökeceği görüşünü taşıyor.

İzmir'de Narbel Yolu'nun çökmesiyle gözler çevredeki gecekondulara çevrildi!

Narbel'de yolun çökmesinin ardından gözler buradaki gecekondulara çevrildi. Olası bir toprak kaymasında facia yaşanabileceğini belirten yöre sakinleri, "Biz de insan gibi yaşamak istiyoruz" dedi.

İzmir Çukuraltı Sahil Yolu Projesi'ne otel işletmecileri destek verdi!

Menderes Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan Çukuraltı Sahil Yolu Projesi’ne bölgede faaliyette bulunan otel işletmecileri destek verdi.

izmir narbel yolu çöktü mü Haberi

izmir narbel yolu çöktü mü


İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Narlıdere'de yaptırdığı ve Danıştay'ın plan hiyerarşisine uygun olmadığına karar verip yeniden bilirkişi raporu istediği Nar-Bel yolunu koruyan istinat duvarı yıkıldı. Gece yarısı yaşanan olayda can ve mal kaybı yaşanmazken, yolun bir kısmı da çöktü. Yolun imar kanununa aykırı inşa edildiğini ve tehlike oluşturduğunu belirterek bölgede yaşayanların açtığı davanın avukatlığını üstlenen Mustafa Kemal Turan, yıkılan istinat duvarını Yeni Asır'a yerinde gösterdi. "


Bu yolu facialar bekliyor


Danıştay'ın davayla ilgili yeni bilirkişilere inceleme yaptırılmasını kararlaştırdığını ifade eden Turan, "Danıştay'dan dönen bu yanlışlık, görülen istinat duvarının yıkılmasıyla kendini bir kez daha göstermiştir. Ben şunu ifade etmek istiyorum ki bundan daha vahim daha insan hayatını tehlikeye sokucu facialar bu yolu beklemektedir. Büyükşehir Belediyesi'nin acilen bu hukuka, bilime ve tekniğe aykırı yolu baştan...