02 / 05 / 2024

İzmir Nest Yapı Güzelbahçe

İzmir Nest Yapı Güzelbahçe

Nest Yapı Güzelbahçe iletişim bilgileri kapsamında web adresi ve iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor...

Nest Modern Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Nest Modern Yapı Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kral Karakoç ve Harun Yılmaz ortaklığında kuruldu. 

TOKİ İzmir İlk Evim, İlk İş Yerim projesi için kura çekimleri başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında İzmir genelinde yapılacak 12 bin 400 konut için hak sahiplerinin kurayla belirlenmesine başlandı.

Nest Global Yapı İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Nest Global Yapı İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Nest Global Yapı İnşaat Anonim Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Cema Nest İnşaat Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Cema Nest İnşaat Yapı Anonim Şirketi Kartal'da Mehmet Sıddık Akkuş tarafından kuruldu.

Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu'nda sevindiren gelişme: Yüzde 50'si tamamlandı!

İzmir'de yapımı devam eden Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu'nun ray döşeme işlemlerinin yarısı tamamlandı.

Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu'nda istasyon inşaatları başladı!

İzmir'de yapımı devam eden Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu'nda istasyon çalışmaları başladı. 

İzmir’in yapı stoku güvensiz mi?

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO)’nun İzmir Şubesi tarafından, İzmir Deprem Sempozyumu düzenlendi. Sempozyumda İzmir'in yapı stoku masaya yatırıldı.

İstinyePark İzmir bugün açılıyor!

Orjin Grup tarafından İzmir Üçkuyular'da inşa edilen İstinyePark İzmir bugün açılıyor. Türkiye Cumhuriyeti tarihinin İzmir'de yapılmış ikinci en büyük özel sektör yatırımı olan İstinyePark İzmir, kentin en büyük AVM'si olmaya aday...

İstinyePark İzmir yarın açılıyor!

Orjin Grup imzasıyla İzmir Üçkuyular'da hayata geçirilen İstinyePark İzmir yarın kapılarını açıyor. Türkiye Cumhuriyeti tarihinin İzmir'de yapılmış ikinci en büyük özel sektör yatırımı olan İstinyePark İzmir, şehirdeki en büyük AVM olmaya aday projelerden...

İzmir Narlıdere Metrosu'nun maliyeti belli oldu!

İzmir'de yapımı devam eden Narlıdere Metrosunda tünel birleşim törenine katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer toplam uzunluğu 7.2 kilometreyi bulan metro inşaatının 2 milyar 500 milyon liraya mal olduğunu açıkladı. 

Nest Mimarlık Yapı  Anonim Şirketi kuruldu!

Nest Mimarlık Yapı  Anonim Şirketi Küçükçekmece’de  5 milyon TL sermaye bedeli  ile İlkar İnaş Yapı Anonim Şirketi Conoğlu İnşaat Sanayi Ve Spor Tesisleri Ticaret Li  tarafından kuruldu.

Karşıyaka Stadı için meclis araştırması önergesi verildi! 

İzmir'de yapımına başlanılan Karşıyaka Stadı'nın bitirilememesinin sebeplerinin araştırılması amacıyla meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi

İzmir’in yapı stoku envanteri çıkarılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir'de yürütülen deprem çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. İzmir’in yapı stoku envanterinin çıkarıldığına dikkat çeken Soyer, 33 bin 100 yapıya deprem sertifikası verileceğini belirtti ve çalışmaların TMMOB ile sürdürüldüğünü kaydetti.

İzmir Nest Yapı Güzelbahçe Haberi

İzmir Nest Yapı Güzelbahçe

İzmir Güzelbahçe Bölgesi'nde yükselen Nest Güzelbahçe, Nest Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Nest Yapı Güzelbahçe iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 


7 dönümlük alan üzerindeki Nest Yapı Güzelbahçe Evleri'nde 39 daire ile 1 villa bulunuyor. İzmir Nest Yapı Güzelbahçe projesinde konutların alanları 156 metrekareden başlıyor ve 186 metrekareye kadar yükseliyor. 


8 bloktan meydana gelen Nest Yapı Güzelbahçe Konutları'nda çocuk oyun alanı, bahçe ve peyzaj düzenlemesi, güvenlik ve alarm sistemi, yangın dedektörü, yüzme havuzu bulunuyor. 




Nest Yapı Güzelbahçe fiyat listesi!

Nest Yapı Güzelbahçe satılık konut fiyatları 450 bin TL'den başlıyor. Villaların fiyatları ise 700 bin TL'den başlıyor. 


Nest Yapı Güzelbahçe ödeme koşulları!

Nest Yapı Güzelbahçe ödeme planı...