04 / 05 / 2024

İzmir Otogarındaki firmalar

İzmir Otogarındaki firmalar

İzmir Otogarı 'nda bayram yoğunluğu yaşanıyor. Ramazan Bayramı tatilini fırsat bilen bazı vatandaşlar memleketlerini ziyarete giderken, bazıları da yazlık bölgelere yolculuk etmeyi tercih ediyor, otogarda doluluk yüzde 100'e yaklaştı

Turizm firmaları ‘yazlık kiralama’ işine girdi! 

Yaz aylarının yaklaşmasıyla beraber tatil planları da hız kazandı İzmir Emlakçılar Odası Başkanı Mesut Güleroğlu,sayfiye yerlerinde fiyat artışlarının yaşanabileceğini belirterek, Bu evleri Trivago, ETS TUR gibi turizm firmalarının pazarlamaya başladığını dile getirdi.

İzmir'de 2019-2023 yılları arasındaki 165 projenin 144'ü tamamlandı! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi 2019-2023 yılları arasındaki 165 projenin 144’ünü tamamlayarak yüzde 87 başarı oranına ulaştıklarını duyurdu. 

Halk GYO'nun İzmir Konak 2 binasındaki 5 adet taşınmazının değeri 126 milyon TL!

Halk GYO'nun İzmir İli Konak İlçesi, Akdeniz Mahallesi, 2802 ada 15 parselde yer alan İzmir 2 binasındaki 5 adet taşınmazının 2023 değerleme raporu yayımlandı. Peki Halk GYO'nun 5 adet taşınmazının değeri ne kadar oldu?

İnşaat alanlarındaki atık betonlara çözüm getirildi! Beton geri dönüşüm sistemi ile hem yatırımcı hem de firma kazanacak

İnşaat alanlarındaki atık betonlar için yeni çözüm getirildi. Beton geri dönüşüm sistemi sayesinde hem firmalar hem de yatırımcı kazanmış olacak. İşte beton geri dönüşümü ile ilgili detaylar...

Finansal kesim dışındaki firmaların net döviz açığı 2,4 milyar dolar azaldı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından açıklanan verilere göre, finansal kesim dışındaki firmaların net döviz pozisyonu açığı, Şubat ayında 86 milyar 798 milyon dolar oldu.

Kiralık konut fiyatlarındaki yıllık artış oranı rekor seviyelere ulaşıyor!

BETAM'ın raporuna göre, kiralık konut fiyatlarındaki yıllık artış oranı yüzde 189,5 olarak kaydedildi. İstanbul'da yıllık kira artışı yüzde 138,5, Ankara'da yüzde  153 ve İzmir'de yüzde 182,1 olarak gerçekleşti.

İBB, İstanbul Otogarı'ndaki ticari alanları kiraya verecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Şehirlerarası ve Uluslararası Yolcu ve Otobüs Terminalinde yer alan ticari alanları işletmeye verecek. Söz konusu ihale 15 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

Alibeyköy Cep Otogarı'ndaki 20 yazıhane ve ticari alan kiraya verilecek! Sakın kaçırmayın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Otopark İşletmeleri Tic. A.Ş. Alibeyköy Cep Otogarı'ndaki 20 yazıhane ve ticari alanı kiraya verecek.

Otobüs biletlerine gelen yüksek zamlar firmaların yeni çareler üretmesine neden oldu! Taksitli satış başladı

Türkiye'de mazota son 6 ayda gelen zamlar bir litre yakıtın 28 liraya dayanmasına neden oldu. Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren firmalar bilet fiyatlarındaki aşırı artış nedeniyle müşteri kaybetmemek için alternatif çareler arıyor.

Ankara-İzmir YHT Hattı'nda çalışmalar hızlanıyor!

Ankara ile İzmir arasındaki seyahat süresini kısaltacak olan Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren Projesi'nde çalışmalar hız kazanıyor. Proje için İngiltere'den 2,45 milyar avroluk kredi desteği alındı.

Murat Bakan'dan Halkapınar-Otogar Metrosu için ayrılan bütçeye tepki!

Murat Bakan 2022 yılı Yatırım Programı’nda Halkapınar-Otogar Metrosu için ayrılan yatırım bütçesine tepki gösterdi. Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Murat Bakan, "Değil metro, 3 bin TL’ye raylı oyuncak tren alamazsınız" dedi.

Ankara İzmir YHT projesi tünel inşaatında ışık göründü!

Ankara-İzmir arasındaki seyahat süresini 3,5 saate düşürecek dev projenin TBM tünelinde ışık göründü. Türkiye'nin en geniş TBM tünelinde çalışmalar aralıksız devam ediyor. 

2021'in ilk 7 ayında 3 bin 580 inşaat işletmesi açıldı!

Ocak-Temmuz arasında 3 bin 580 gerçek kişi inşaat işletmesi faaliyete girdi. Ayrıca, Ocak-Temmuz arasındaki süreçte kapanan firmalar değerlendirildiğinde; inşaat alanındaki firmalar ilk sırada yer aldı.

İzmir Otogarındaki firmalar Haberi

İzmir Otogarındaki firmalar


İzmir Otogarı'nda bayram yoğunluğu yaşanıyor. Ramazan Bayramı tatilini fırsat bilen bazı vatandaşlar memleketlerini ziyarete giderken, bazıları da yazlık bölgelere yolculuk etmeyi tercih ediyor. Otobüs firmaları yetkilileri bu durumdan memnun olduklarını fakat otobüsle yolculuk oranının her sene daha da düştüğünü belirtti. 

İZOTAŞ Genel Müdür Yardımcısı Cenk Dolunay, "Tatil süresinin uzun olması sebebi ile vatandaşlarımızın otobüs taşımacılığına yoğun ilgisi bulunmaktadır. Bu ilgiyle doğru orantılı olarak bayrama az bir süre kala doluluk oranı yüzde 100'e yaklaşmış durumda. Bayram döneminde İZOTAŞ'tan günde ortalama 3 binin üzerinde aracın giriş-çıkış yapmasını beklemekteyiz. Bunun yanı sıra günde 150 bin yolcumuz terminal tesislerimizde ağırlanmaktadır" diye konuştu. 

Dönüşlerin başlayacağı 31 Temmuz-3 Ağustos tarihlerinde de aynı oranda yoğunluk olmasını tahmin ettiklerini belirten Dolunay, "Vatandaşlarımızın bu yoğunluktan etkilenmemesi için ek seferlerle açılacak....