03 / 05 / 2024

izmir ova yolu asfaltlama

izmir ova yolu asfaltlama

İzmir Büyükşehir Belediyesi, ova yolu asfaltlamalarında, İzmir-Londra arasındaki mesafeden daha fazla yol kat etti. Büyükşehir Belediyesi, 3 bin 600 kilometrelik çalışma için 340 milyon TL harcadı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ova yollarına 218 milyon TL harcadı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, tarlalara daha kolay ulaşım sağlamak ve ürün kalitesini artırmak için başladığı ova yolu asfaltlamalarına 218 milyon TL harcadı...

İzmir Balçova'da kooperatif arsası 'üyelere haber verilmeden satıldı' iddiası!

İzmir Balçova'da yer alan 47 senelik kooperatifin arsası, üyelerin iddiasına göre habersiz ve değerinden daha düşük bedelle satıldı. İşte ayrıntılar...

İzmir'de 1 milyar TL'lik dev satış! Ege Park Balçova AVM ile 5 yıldızlı Encore Otel'in yeni sahibi belli oldu!

Bir süredir satışta olan, İzmir’deki Ege Park Balçova AVM ve bünyesindeki 5 yıldızlı Encore Otel 1 milyar TL’ye satıldı. İşte Ege Park Balçova AVM ve  Encore Otel'in yeni sahibi...

İzmir'deki Ege Park Balçova AVM ve otel icradan satışa çıkarıldı!

Geçen yıl hayatını yitiren İzmirli iş insanı Kasım Pırlant'a ait olan İzmir'deki Balçova Ege Park AVM ve otel, İzmir 3. İcra Dairesi tarafından satışa çıkarıldı. 305 milyon lira değer biçilen taşınmaz için ilk açık artırma ihalesi 21 Mart’ta yapılacak.

İzmir Balçova'da gayrimenkul sahibi olabilirsiniz! İhalesi 2 Aralık'ta!

Dokuz Eylül Üniversitesi, İzmir ili, Balçova ilçesi, İnciraltı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

İzmir Balçova'da ev sahibi olma fırsatı! Balçova Belediyesi 5 konut satıyor!

İzmir Balçova Belediyesi, İzmir ili, Balçova ilçesi, Balçova Mahallesi'nde yer alan 5 adet konutu satıyor...

İzmir'de yapılması planlanan ikinci çevre yolu çalışmaları TBMM'de!

İzmir'de yapılması planlanan ikinci çevre yolu çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul-İzmir Otoyolu'nun Akhisar Çevre Yolu hizmete açıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Manisa-Akhisar Çevre Yolu Açılış Töreni'nde konuştu. Karaismailoğlu, ''Akhisar Çevre Yolu'nun hizmete girmesiyle kent geçişi 30 dakikadan 5 dakikaya inecek" dedi.

İzmir'de yapılması planlanan ikinci çevre yolu mecliste!

İzmir'de yapılması planlanan ikinci çevre yolu meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Balçova'da 9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İzmir Balçova İnciraltı Mahallesi'nde yer alan kargir ev ve dam ve tahminen beş dönüm narenciye bulunan sebze bahçesi nitelikli taşınmaz satışa sunuluyor. Gayrimenkulün satış ihalesi 2 günde gerçekleştirilecek. 

İzmir Çiğli’ye 21 milyonluk yeni imar yolu yatırımı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli’de 3.2 kilometrelik yeni imar yolu ile 21 milyon liralık yatırım gerçekleştirdi. Şubat ayında başlayan ve yüzde 60’ı tamamlanan çalışmaların ekim sonunda tamamlanması planlanıyor.

İzmir Balçova'da imar itirazı!

İzmir Balçova Arsa Mağdurları Derneği tarafından imar isyanları sürüyor. Balçova Arsa Mağdurları Derneği adına konuşan Mustafa Kemal Turan, önemli açıklamalarda bulundu.

Fuar İzmir Geçici Servis Yolu açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'nin en büyük fuarcılık tesisi Fuar İzmir'e ulaşımı rahatlatacak olan “geçici servis yolu” projesini, Çarşamba günü hizmete açacak.

İzmir Balçova'da 31.3 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Balçova İnciraltı Mahallesi'nde bulunan arsa üzerinde 10 yıllığına sınırlı ayni hak tesisi karşılığı inşaat yaptıracak. İhalesi Kapalı Teklif Usulü ile gerçekleşecek inşaat işinin bedeli 31 milyon 334 bin 310 TL olarak belirlendi.

izmir ova yolu asfaltlama Haberi

izmir ova yolu asfaltlama

İzmir Büyükşehir Belediyesi, tarlalara daha kolay ulaşım sağlamak ve ürün kalitesini artırmak için başladığı ova yolu asfaltlamalarında, İzmir-Londra arasındaki mesafeden daha fazla yol kat etti. Büyükşehir Belediyesi, 3 bin 600 kilometrelik çalışma için 340 milyon TL harcadı. 

Türkiye tarihinde ilk kez ova yollarına yatırım yaparak tarım arazilerini tozdan kurtaran İzmir Büyükşehir Belediyesi,bir yandan sathi kaplama çalışmalarına devam ederken bir yandan da sınırlarına yeni bağlanan ilçelerde zemin hazırlığı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 2004 yılında başlatılan ova yollarının düzenlenmesi projesi kapsamında bugüne kadar 18 milyon metrekare üretim yolunun sathi kaplaması gerçekleştirdi.

Çalışmalar kapsamında, 5 metre genişliğinde 3 bin 600 kilometre yolu asfaltlayarak İzmir Londra arasındaki 3 bin 556 kilometrelik mesafeyi bile geride bıraktı. 

Büyükşehir Belediyesi, 340 milyon lira kaynak ayırdığı bu çalışmalarıyla çiftçileri...