01 / 05 / 2024

İzmir özelleştirme ilanları

İzmir özelleştirme ilanları

Özelleştirme Yüksek Kurulu, İzmir'de Hazine'ye ait bazı taşınmazları özelleştirme kararı aldı. Konuya ilişkin Kurul kararı, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. Kurul, söz konusu özelleştirme işlemlerinin 2 yıl içinde tamamlanmasını öngörüyor.

Özelleştirme İdaresi 12 ilde 16 adet gayrimenkul satıyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı 12 ilde yer alan 16 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin en yüksek geçici teminat bedeli 2 milyon lira, en düşük geçici teminat bedeli ise 600 lira olarak belirlendi.

Özelleştirme İdaresi 9 ilde 16 adet gayrimenkul satıyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı 9 ilde yer alan 16 adet gayrimenkulü satış yöntemi ile özelleştirecek. İhale 20 Şubat 2014 ve 6 Mart 2014 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Özelleştirme İdaresi 5 ilde 16 adet gayrimenkul satıyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı 5 ilde yer alan 16 adet gayrimenkulü 15 Ocak 2014 ve 16 Ocak 2014 tarihlerinde saat 17:00 'de gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkaracak...

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'ndan 24 adet gayrimenkul!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'ndan: Farklı illerde bulunan 24 adet gayrimenkul satış yöntemi ile özelleştirilecek...

Ankara'daki bir taşınmazın da içinde olduğu özelleştirme kapsamında 214 milyon 855 bin TL'lik satış gerçekleşti!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından Aydın, İzmir ve Muş'taki bazı taşınmazların satışı ve Ankara'daki bir taşınmaza dair imar planı değişikliğine yönelik karar alındı. 

Özelleştirme dairesi tarafından 4 ildeki taşınmazların nihai pazarlık görüşmesi yapıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından İstanbul, Erzurum, İzmir ve bunun yanı sıra, Muş'daki bazı taşınmazların özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı.

Özelleştirme öncesi kamu arazilerinde 6 imar planı değişikliği yapıldı: İstanbul, İzmir, Ankara... Peş peşe açıklandı! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından imzalanan kararlar ile İstanbul, Aydın, Balıkesir, İzmir, Ankara ve Çanakkale'de kamuya ait arazilerde, özelleştirme öncesinde imar planı değişikliklerine gidildi. 

İstanbul, İzmir ve Kütahya'da 7 gayrimenkul satılıyor! Özelleştirme İdaresi Başkanlığı resmen duyurdu!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı İstanbul, İzmir ve Kütahya illerinde yer alan 7 gayrimenkulü satılıyor. İşte fiyat ve büyüklükleri...

Özelleştirme ihalesinde 4 gayrimenkule gelen teklif dudak uçuklattı!

Ankara ve İzmir'de yer alan toplamda 4 taşınmazın özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmesinde 360,1 milyon TL'lik teklif yapıldı. İşte kalem kalem o teklifler

Özelleştirme İdaresi'nden bomba satış! İstanbul, İzmir, Muğla ve Ankara'daki araziler de var! İşte il il satış listesi..

Özelleştirme yoluyla kamu arazilerinin ve üzerinde yer alan yapıların satışı devam ediyor. İstanbul, İzmir, Muğla ve Ankara'daki araziler de var. İşte il il satış listesi...

7 şehirdeki bazı taşınmazlar özelleştirme kapsamına alındı!

Aralarında İzmir Torbalı, Ankara İncek, Erzurum Palandöken ve Çukurova'daki arazi ve binaların yer aldığı devlete ait 7 ildeki 9 ayrı taşınmaz daha özelleştirme kapsamında 41.7 milyon Türk Lirası bedelle satıldı.

14 ildeki 30 kamu arazisi için özelleştirme kararı!

Ankara, Amasya, Balıkesir, Bayburt, Bilecik, Bitlis, Elazığ, Eskişehir, Kastamonu, Kırklareli, Niğde, Aydın, Şanlıurfa, İzmir'de yer alan kamu arazileri için özelleştirme kararı alındı

7 şehirdeki 13 gayrimenkul için özelleştirme kararı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB),  Ankara, İzmir, Tokat, Yozgat, Diyarbakır, İstanbul ve Nevşehir'deki 13 taşınmaz, için özelleştirme kararı aldı.

Özelleştirme İdaresi'nden otel ve konut izni!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) Antalya Kemer, Bodrum Bitez, İzmir Gümüldür, Tekirdağ Marmara Ereğlisi’nde bulunan arsalarının imar planlarını değişti.

İzmir ve Siirt'te özelleştirme kararı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Siirt ve İzmir'de bulunan 2 gayrimenkul alanını özelleştirecek. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Özelleştirme İdaresi Alsancak imar planı askıda!

Özelleştirme İdaresi'nin onayladığı İzmir Konak İlçesi, Alsancak Mahallesi, 1823 ada, 17 parselin Ticaret+Konut Alanı ve Park Alanı amaçlı hazırlanan imar planı askıda...

ÖİB'den 17 ilde 14 özelleştirme kararı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Denizli, Kahramanmaraş, Gaziantep, İzmir, Van, Düzce, Bolu, Kırıkkale, Kocaeli, Aydın, Sivas, Konya, Afyonkarahisar, Ankara, Çanakkale, Nevşehir ve Tokat illerinde 14 özelleştirme kararı yayınladı.

İzmir özelleştirme ilanları Haberi

İzmir özelleştirme ilanları

Özelleştirme Yüksek Kurulu, Maliye Hazinesine ait İzmir'in Urla ilçesindeki bazı taşınmazları özelleştirme kapsam ve programına aldı  


Konuya ilişkin Kurul kararı, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.  


Buna göre, mülkiyetleri Maliye Hazinesine ait Sıra Mahallesi'nde bulunan 389 ada 1 parsel numaralı 27 bin 614 metrekare yüzölçümlü taşınmaz ile aynı mahalledeki 391 ada 1 parsel numaralı 33 bin 339 metrekare yüzölçümlü taşınmazın, Zeytinalanı Mahallesi'nde bulunan 27 ada 1 parsel numaralı 22 bin 987 metrekare yüzölçümlü taşınmazın dörtte üç hissesine isabet eden 17 bin 240,25 metrekarelik kısmı ile aynı mahalledeki 26 ada 1 parsel numaralı 3 bin 970 metrekare yüzölçümlü taşınmazın dörtte üç hissesine isabet eden 2 bin 977,50 metrekarelik kısmının özelleştirme kapsam ve programına alınmasına karar verildi.  


Kurul, söz konusu özelleştirme işlemlerinin...