07 / 05 / 2024

İzmir Park ziyaretçileri

İzmir Park ziyaretçileri

Konak, Şirinyer, Karabağlar ve Hatay’ın birleşme noktasında Savranoğlu Group tarafından 60 milyon dolarlık yatırım ile kurulan İzmir Park renkli bir açılışla dün hizmete girdi.

Mısır'dan kapıda vize kolaylığı! Türk vatandaşlarının dikkatine!

Türkiye ve Mısır arasında 11 yılın ardından ilişkiler normalleşmeye başladı. Mısır Türkiye’den gelecek ziyaretçileri için kapıda biz de uygulamasına yürürlüğe geçirdi. İşte tüm detaylar…

Hepsi Burada'dan muhteşem kampanya! Alcatel telefon alana JBL kulaklıkta indirim... 29 Aralık fiyat listesi

Hepsi burada 2022 bitmeden ziyaretçileri için cezbedici bir kampanyaya imza atıyor. Seçili Telefon Alışverişinize JBL Free Kablosuz Kulakiçi Kulaklığı Siyah %10 İndirimli veriyor. Peki Alcatel telefon ne kadar?

AVM ziyaretçileri artıyor! 2023'te rekor gelecek! 

AYD Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, 2022’ye çok umutlu başlamamalarına rağmen çok mutlu tamamladıklarının altını çizdi. AVM ziyaretçi sayıları 2023'te rekor kıracak. İşte ayrıntılar...

Vesen Yalıları, Bosphorus Boat Show'da deniz ve yat tutkunlarını buluşturuyor!

Tuzla’nın en gözde noktası Mercan koyunda yükselen Mercan Tuzla Vesen Yalıları, Bosphorus Boat Show'un gayrimenkul sponsoru oldu. Bosphorus Boat Show 11 – 20 Kasım tarihleri arasında, Vesen Yalıları gayrimenkul sponsorluğunda ziyaretçileri ile bir araya gelecek. 

New York’taki 260 milyon dolarlık Little Island parkı ziyaretçilere açıldı!

ABD'nin New York kentinde 260 milyon dolarla hayata geçirilen Little Island parkı ziyaretçilere açıldı. Park ziyaretçiler tarafından yoğun ilgiyle karşılaşıyor. 

Wanda Vista 20 yıl kira garantisi ile tanıtılacak!

Mar Yapı, İstinye Park'ta yabancı yatırımcı ile buluşuyor.15 Haziran- 15 Ağustos tarihleri arasında İstinye Park'ı ziyaret eden yabancı yatırımcılara özel kurulacak stantta, Wanda Vista'yı kira garantisi ile tanıtacak. 

AVM'lerin hem ziyaretçileri hem ciroları arttı!

Alışveriş merkezleri kış aylarında doldu taştı. İstanbul ve Anadolu’daki AVM’lerin hemen hepsinin hem ziyaretçi sayısında hem de ciroları arttı. Ciro artışında kampanyaların yanı sıra sosyal etkinliklerin katkısı da büyük.

Büyükyalı annelerin ruhuna dokundu!

Sakinlerine ve ziyaretçileri için her anlamda “iyi bir yaşam” sunmayı hedefleyen Büyükyalı'da “Annelerin Ruhuna Dokunmak” konulu sağlık söyleşisi düzenlendi. Büyükyalı, annelerin ve anne adaylarının beğenisini topladı.

Four Seasons Resort Bodrum 2020'de açılacak!

Four Seasons, Youtube hesabından son bir ayda yaptığı 3 ayrı paylaşımla İstanbul'un marka elçiliğine soyundu. Resmi Youtube hesabından, yabancı ziyaretçileri Türkiye’ye davet eden üç ayrı paylaşımda bulundu...

İzmir İstinye Park'ın yüzde 70'i tamam!

İzmir İstinye Park'ta inşa faaliyetlerinin yüzde 70'i tamamladı. İzmir İstinye Park, Ağustos 2019’da ziyaretçilere açılacak...

İstanbul Yeni Havalimanı'nı ilk çocuklar ziyaret etti!

Hizmete girdiğinde dünyanın en büyük havalimanı olacak İstanbul Yeni Havalimanı'nın ilk ziyaretçileri, Türkiye'nin yedi bölgesinden gelen 70 çocuk oldu..

İzmir Park yılbaşında açık mı?

İzmir Park, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, İzmir Park yılbaşında açık mı? İzmir Park yılbaşında kaçta açılıyor? İşte İzmir Park 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Guggenheim Müzesi'ndeki som altından klozet dikkatleri üzerine çekiyor!

New York'taki Guggenheim Müzesi, ziyaretçileri som altından klozetini denemeye çağırıyor.

İzmir Park ziyaretçileri Haberi

İzmir Park ziyaretçileri

Konak, Şirinyer, Karabağlar ve Hatay’ın birleşme noktasında Savranoğlu Group tarafından 60 milyon dolarlık yatırım ile kurulan İzmir Park renkli bir açılışla dün hizmete girdi. Akıllı ve mutlu alışverişin yanı sıra misafirleri için renkli yaşam alanları da sunacak olan İzmir Park’ta 70’in üstünde marka arasında giyim, deri, aksesuar ağırlıklı büyük ve orta boy mağazalar; süpermarket, sinema, oyun ve sağlıklı yaşam merkezleri, kafe ve restoranlar yer alıyor.



RENGARENK AÇILIŞ

İzmir Park, ziyaretçilerine kapılarını birbirinden özel sürprizlerle açtı. Açılışta efsanevi Uçan Hollandalı Gemisi dünya turnesi kapsamında İzmir Park’a geldi. Dünyaca ünlü korsan gemisi alışveriş merkezinde çocukları macera dolu bir yolculuğa çıkardı. Clown Art Sirk Korteji’nin gösterileri ile İzmir Park’da eğlence ve coşku doruğa çıktı. Savranoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Savranoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri...