12 / 05 / 2024

izmir parke taşı döşeme

izmir parke taşı döşeme

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin özellikle köylerde yürüttüğü çalışmalar tamamlandığında, 1 milyon 65 bin metrekarelik, yani Kültürpark’ın 2.5 katı kadar büyüklüğünde bir alana parke döşenmiş olacak.

İzmir'deki taşkında bini aşkın ev ve iş yeri etkilendi! 25 bin TL'lik katkı sağlanacak!

İzmir'de meydana gelen kuvvetli yağışlardan sonra deniz taştı. Bu kapsamda İzmir'deki taşkında bini aşkın ev ve iş yeri etkilendi. Hasar tespit çalışamalarından sonra vatandaşlara 25 bin TL'lik katkı sağlanması planlanıyor.

Umman Beton'dan yenilik: Saatte 5400 parke taşı, 2700 briket taşı üretiyor!

Umman Beton Santralleri yapı malzemeleri alanında ürettiği çözümlere parke briket makinelerini de ekledi. Bu kapsamda saatte 5400 parke taşı, 2700 briket taşı üretiyor.

İzmir Konak'ta 16.5 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir 3. Sulh Satış Memurluğu, İzmir Konak'ta yer alan arsayı 16 milyon 500  bin TL bedelle satışa çıkardı.

İzmir Konak'ta 10.7 milyon TL'ye icradan satılık 4 gayrimenkul!

İzmir 18. İcra Dairesi İzmir Konak'ta yer alan 4 adet gayrimenkulü 10 milyon 660 bin 328 TL bedelle satışa çıkardı.

İzmir Konak'ta büyük dönüşüm başlıyor!

İzmir’in kalbi Konak’ta kentsel dönüşüm başlıyor. Konak Belediyesi’nin Gültepe’de 14 mahalleyi kapsayan kentsel dönüşüm projesinin temelinin atılmasının ardından ikinci büyük proje olan Beştepeler projesine de onay verildi.

İzmir Konak'ta tapu işlemleri için yeni dönem başladı!

İzmir Konak Belediyesi, vatandaşların tapu işlemlerini kolaylaştırmak için taşınmazların rayiç değerler verilerini Konak Tapu Müdürlüğü’yle elektronik ortamda paylaşacak yeni uygulamayı hayata geçiriyor.

İzmir Konak'ta ruhsat süreci hızlandı!

İzmir'in Konak Belediyesi, hem Kovid-19 sebebiyle geçilen dönüşümlü mesai sistemine hem de İzmir depremi sonrasında başlayan zorunlu taşınma sürecine rağmen daha hızlı ruhsat vermeye başladı.

İzmir'de taşınma ve kira yardımı ödemeleri başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Ev sahiplerine 5 bin lira, kiracılara da 2 bin 500 lira taşınma ve kira yardımını bugün itibarıyla başlatmış durumdayız" dedi.

Hüsnü Şenlendirici İzmir'e taşındı! 

Hüsnü Şenlendirici, İstanbul'dan İzmir'e taşındı. Şenlendirici, İzmir Bergama'daki satın aldığı çiftliğinde köy hayatı yaşıyor...

Çağlar Ertuğrul İzmir'e taşındı!

Genç oyuncu Çağlar Ertuğrul'da şehrin gürültüsünden bunalıp, çareyi doğaya sığınmakta buldu. Yakışıklı oyuncunun İzmir'e taşındığı öğrenildi.

İstanbul Kavram Meslek Yüksekokulu İzmir'e taşınıyor!

Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince İstanbul Kavram Meslek Yüksekokulu İzmir'e taşınıyor..

İzmir Konak'ta 5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir İli Konak İlçesi Karataş Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı taşınmaz 5 milyon 214 bin 380 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Uşak'ta kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Uşak Belediyesi kentin dört bir yanında alt yapı ve üst yapı faaliyetlerini sürdürüyor. Kentin eskiyen ve artık kullanışsız olan yollarında yapılan yenileme çalışmaları kapsamında ilk olarak parke taşlarının sökümü yapıldı.

izmir parke taşı döşeme Haberi

izmir parke taşı döşeme


İzmir Büyükşehir Belediyesi, kış öncesi kentin pek çok ilçesinde asfalt ve parke atağını sürdürüyor. Bergama'daki Bakırçay Şantiyesi’nin ardından, Küçük Menderes Bölge Şantiyesi'ni de devreye alan ve merkez şantiyesinde üretim kapasitesini artıran İZBETON, Ödemiş, Dikili, Kiraz, Bergama, Karaburun, Kınık, Tire ve Beydağ köylerinde asfalt ve parke yatırımlarını sürdürürken, Fen İşleri Daire Başkanlığı da 18 ilçede parke döşüyor.  Aliağa, Menemen, Foça, Torbalı, Selçuk, Urla, Seferihisar, Çeşme, Bergama, Dikili, Kınık, Beydağ, Tire, Ödemiş, Kiraz, Kemalpaşa, Menderes ve Bayındır ilçelerinin özellikle köylerinde 29 milyon 298 bin liralık yatırımla toplam 1 milyon 65 bin metrekarelik parke ve bakım-onarım çalışmaları yapılıyor. Parkelerin bir araya gelmesiyle oluşan alan, 421 bin metrekarelik Kültürpark’ın yaklaşık 2.5 katına eşit bir büyüklüğe ulaşıyor. 

Çalışmalar kapsamında köy yolları çamurdan kurtulurken, kaldırımlar oluşturuluyor,...