05 / 05 / 2024

İzmir Sahil Konakları fiyatları

İzmir Sahil Konakları fiyatları

Yunusoğlu İnşaat A.Ş. imzasıyla İzmir Sahilevleri'nde hayata geçirilen İzmir Sahil Konakları'nda 2. etap başladı.

İstanbul ve İzmir'de su altında kalacak ilçeler tek tek açıklandı! Sahil şeridine dikkat! Tarih verildi! 

80 yıl sonra İstanbul ve İzmir'de sahil şeridinin sular altında kalabileceği gündeme geldi. İstanbul ve İzmir'deki su altında kalacak ilçeler tek tek açıklandı. Peki hangi ilçeler etkilenecek? 

Ponti Konakları 3'te yüzde 50 peşin kalanı şubatta ödeme fırsatıyla!

Ayhan Gültekin İnşaat tarafından İzmir Menemen'de yükselen Ponti Konakları 3'te yüzde 50 peşin kalanı şubatta ödeme fırsatıyla satışta! İşte Ponti Konakları 3 ile ilgili detaylar...

SKY Saklıvadi Konakları'nda çalışmalar başladı!

İzmir Urla'da hayata geçirilen SKY Saklıvadi Konakları 10 villadan meydana geliyor. Her villanın kendine ait havuzu bulunan projede inşaat çalışmaları yeni başladı.

İzmir Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda son viraj!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, üç koldan yürüttüğü çalışmalarla Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nı baştan yaratıyor.

Arma Gaziemir ve Sahil Konakları projeleri bu yıl tamamlanacak!

Yunusoğlu İnşaat'ın İzmir'de hayata geçirdiği "Arma Gaziemir" ile Narlıdere'deki "Sahil Konakları" projelerini 2017'de tamamlanacak.

İzmir Sahil Konakları'nda 2. etap başladı!

Yunusoğlu İnşaat A.Ş. imzasıyla İzmir Sahilevleri'nde hayata geçirilen İzmir Sahil Konakları'nda 2. etap başladı.

Çukuraltı Sahil Projesi'nin iptal kararına tepki!

Bir bölümünde kumsalın betona çevrilmesi nedeniyle tartışmalara neden olan Çukuraltı Sahil Projesi, Temiz İzmir Derneği’nin açtığı dava sonucunda iptal oldu. İlçe Belediye Başkanı Soylu, kararın arından CHP’yi hedef alırken, İlçe Başkanı Pala sert konuştu.

Denizİstanbul Mercan Konakları satışta!

Keleşoğlu Holding’in denizle iç içe bir yaşam vaat ettiği Denizİstanbul sahil kasabasında Mercan Konakları'nın satışı devam ediyor..

İzmir Norda Konakları'nda satışlar başladı!

İzmir Norda Konakları projesi İzmir Ulukent'te hayata geçiriliyor. Satışların başladığı projede toplamda 6 blok bulunuyor.

İzmir'e yeni proje Norda Konakları!

Ejder Netaş İnşaat imzasıyla İzmir'de hayata geçirilen Norda Konakları projesi 6 adet konaktan meydana geliyor.

Pendik Sahil Konakları geleceğe yatırım yapıyor!

Pendik Sahil Konakları'nın yüzde 29'u inşaat, yüzde 71 'i ise peyzaj alanından oluşuyor. İstanbul'un çarpık kentleşmesini doğaya önem vererek ortadan kaldırmayı hedefleyen Pendik Sahil Konakları geleceğe de yatırım yapıyor.

İzmir Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'ndaki altgeçitin ikinci etapı başladı!

İzmir Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'ndaki altgeçitin ikinci etap çalışmaları başladı. Projede Küçükyalı-Karataş arası altyapı ve sanat yapıları ihalesi kapsamında altgeçit inşaatı haftasonu yeniden başlayacak.

Pendik Sahil Konakları'nda deniz manzaralı 180 daire!

Evra Grup yakın zamanda tamamladığı Statü Park projesinden sonra yine deniz manzaralı Pendik Sahil Konakları'nı satışa çıkardı. Aile konseptli tasarlanan projede 180 daire yer alıyor.

İzmir Sahil Konakları fiyatları Haberi

İzmir Sahil Konakları fiyatları

Yunusoğlu İnşaat A.Ş. kalitesi ile İzmir Sahilevleri'nde gerçekleştirilen Sahil Konakları'nda 2. etap başladı. İzmir Sahilevleri'nde yer alan Sahil Konakları'nın yeni etabı görücüye çıktı. Yunusoğlu İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Yetkin Yunusoğlu'nun imzasını taşıyan Sahil Konakları 2, İzmir şehir merkezine yakınlığının yanı sıra tasarımıyla da dikkat çekti.


5+1 VE MÜSTAKİL BAHÇELİ


Sahİl Konakları 2'nin sessiz, sakin ve denize yakın bir bölgede yer aldığını söyleyen Yunusoğlu, "Projemiz 4 adet çok özel tripleks villadan oluşuyor. Hepsi 5+1 ve müstakil bahçeli. Özel tasarım peyzaj alanları ile bambaşka bir yaşam kültürü yaratmak istedik. İç mekanlarda ise özel tasarım mobilyalar ile konforu ve şıklığı ön planda tuttuk. Tüm mekanlarımızın ferah, geniş ve aydınlık olmasını istedik ve bu çizgimiz doğrultusunda çok özel alanlar yarattık" dedi. Projenin yaşadığı şehre...