13 / 05 / 2024

izmir sis

izmir sis

Anadolu Ajansı'ndan alınan bilgiye göre İzmir'de hava ulaşımını sis engeli vurdu. İzmir'de 2 gündür sabah ve akşam saatlerinde yoğunlaşan sis, hava ulaşımında aksamalara yol açıyor...

Sis Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sis Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sonay Karademirlidağ tarafından kuruldu.

Pergel Sis Teknik Yapı İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pergel Sis Teknik Yapı İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Çetin Çelik tarafından kuruldu.

Sis Dağı'nda imar affı ve yıkım!

Sis Dağı'nda kaçak olarak inşa edilen yapılar imar barışı uygulaması kapsamında tek tek yıkılıyor.

Sis Dağı'ndaki 68 eve yıkım tebligatı gönderildi!

Trabzon ve Giresun illerinde bulunan Sis Dağı'nda yıkımlar bu sabah saatlerinde yeniden başladı. Yaylada toplamda 68 evin sahiplerine tebligat gönderildi.

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? 

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? İstanbul izmir otoyolu Ağustos 2019 geçiş ücreti nedir? İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti kaç TL 2019? İşte tüm merak edilenler...

Trabzon Sis Dağı Yaylası’nda yıkımlar devam ediyor!

Trabzon’da geçtiğimiz günlerde başlayan kaçak yapı yıkımlarına hızla devam ediyor. Yıkımlar en fazla ve izinsiz yapılaşmanın olduğu Sis Dağı Yaylası’nda sürüyor.

Garant Expo Fuar Ve Stand Hizmet İşleri Havuz Ve Su Isıtma Sis.Rek. Tan.İnş.İth.İhr.Tic.Paz.Ltd.Şti. kuruldu!

Garant Expo Fuar Ve Stand Hizmet İşleri Havuz Ve Su Isıtma Sis.Rek. Tan.İnş.İth.İhr.Tic.Paz.Ltd.Şti. bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Sümer ve Basri Feyyaz Atılgan ortaklığında kuruldu. 

Deltatürk İnşaat Taahhüt Elektrik Elekt. Bilgisayar Sis. Turzm. Petr. Eml. Medikal Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirket

Deltatürk İnşaat Taahhüt Elektrik Elekt. Bilgisayar Sis. Turzm. Petr. Eml. Medikal Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İsmail Hakkı Polat ve Mehmet Serdaroğlu ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Sis Taahhüt Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sis Taahhüt Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün İzzet Sarıyer ve Sekan Ulusal ortaklığında kuruldu.

Yenitepe İzmir daire fiyatları!

Yenitepe İzmir daire fiyatları 156 bin TL'den başlıyor. İzmir Karabağlar'da hayata geçirilen Yenitepe izmir projesi 20 bloktan oluşuyor...

İstanbul Sis İnşaat Mimarlık Organizasyon Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Sis İnşaat Mimarlık Organizasyon Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 30 bin TL sermaye bedeli ile Özgen Aksu ve Hilal Öztürk Aksu ortaklığında kuruldu.

Necip Nasır: Konutta en büyük talep İzmir'de olacak!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, önümüzdeki dönemde konut satışlarında Türkiye genelinde en hızlı yükselişin izmir'de yaşanmasını beklediklerini söyledi.

İzmir Sedeftepe Vadi Evleri oturuma hazır!

Sedeftepe Vadi Evleri'nde "Bornova'da Al, Bodrum'da Kal" kampanyasıyla ev alanlar, Bodrum İsis Otel'de 3 gece 4 gün ücretsiz konaklayabiliyor.

izmir sis Haberi

izmir sis

Yoğun sis nedeniyle dün Adnan Menderes Havalimanı çıkışlı bazı seferlerin iptal olduğu, bu havalimanına inmesi beklenen bazı uçakların Dalaman ve Bodrum'a yönlendirildiği İzmir'de, bu sabah da sisin etkisi görülüyor. 


Adnan Menderes Havalimanı uçuş bilgisi kayıtlarından edinilen bilgiye göre, THY'nin bu sabah 07.45 ve 09.00'da gerçekleştirilmesi planlanan "TK2309 ve TK2311" sefer sayılı İstanbul seferleri iptal edildi. 


Havalimanından diğer uçuşların ise gecikmeli olarak yapılması planlanıyor. 


Uçuşları olumsuz etkileyen sisin, öğle saatlerine kadar etkili olması...