30 / 04 / 2024

İzmir Tavuk Yetiştirme Tesisi ve Gübre Kurutma Tesisinin toplantısı

İzmir Tavuk Yetiştirme Tesisi ve Gübre Kurutma Tesisinin toplantısı

İzmir İli, Kemalpaşa İlçesi'nde yer alan Yumurta Tavukçuluğu Yetiştirme Tesisi ve Gübre Kurutma Tesisi projesinin yapılmasına ilşkin ÇED toplantısı 24 Aralık 2015 günü saat 14:00'da yapılacak.

Ankara'daki bir taşınmazın da içinde olduğu özelleştirme kapsamında 214 milyon 855 bin TL'lik satış gerçekleşti!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından Aydın, İzmir ve Muş'taki bazı taşınmazların satışı ve Ankara'daki bir taşınmaza dair imar planı değişikliğine yönelik karar alındı. 

Özelleştirme dairesi tarafından 4 ildeki taşınmazların nihai pazarlık görüşmesi yapıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından İstanbul, Erzurum, İzmir ve bunun yanı sıra, Muş'daki bazı taşınmazların özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı.

Özelleştirme öncesi kamu arazilerinde 6 imar planı değişikliği yapıldı: İstanbul, İzmir, Ankara... Peş peşe açıklandı! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından imzalanan kararlar ile İstanbul, Aydın, Balıkesir, İzmir, Ankara ve Çanakkale'de kamuya ait arazilerde, özelleştirme öncesinde imar planı değişikliklerine gidildi. 

Migros 'Yetişen Alıyor' kampanyasında yüzde 50 indirim! Çay 29 ve tavuk eti 29 TL! 5 Kasım 2022 fiyat listesi

Migros Market indirimli ürünlerini 'Yetişen Alıyor' kampanyasıyla satışa sundu. Peki hangi ürünler indirime girdi, fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? İşte 5 Kasım 2022 fiyat listesi...

Migros'ta kıyma, tavuk eti çay ve süt ürünlerinde yüzde 30'a varan indirim! Yetişen alıyor! 3 Kasım 2022 fiyat listesi..

Migros Market kampanyalı ürünlerinin fiyatlarını yayımladı. Migros'ta kıyma, tavuk eti çay ve süt ürünleri gibi bir çok ürün indirimli fiyatıyla satışa sunuldu.  Peki Migros'ta hangi ürünler ne kadar indirime girdi, fiyatları ne kadar oldu?

Fibrobeton Yatırım Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Fibrobeton Yatırım Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Arif Dündar Yetişener ve Muhammed Maraşlı ortaklığında kuruldu.

A101'de tavuk ve yumurta indirimi! Fiyatlar dip yaptı, yetişen alacak! İşte 25 Eylül 2022 fiyat listesi

A101'in "Büyük olduğu için ucuz, ucuz olduğu için büyük" kampanyasının ürünleri açıklandı. Kampanya kapsamında tavuk ve yumurta fiyatları dip yaptı. Peki A101'de yumurta ve tavuk fiyatları ne kadar?

İstanbul, İzmir ve Kütahya'da 7 gayrimenkul satılıyor! Özelleştirme İdaresi Başkanlığı resmen duyurdu!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı İstanbul, İzmir ve Kütahya illerinde yer alan 7 gayrimenkulü satılıyor. İşte fiyat ve büyüklükleri...

Özelleştirme ihalesinde 4 gayrimenkule gelen teklif dudak uçuklattı!

Ankara ve İzmir'de yer alan toplamda 4 taşınmazın özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmesinde 360,1 milyon TL'lik teklif yapıldı. İşte kalem kalem o teklifler

Özelleştirme İdaresi'nden bomba satış! İstanbul, İzmir, Muğla ve Ankara'daki araziler de var! İşte il il satış listesi..

Özelleştirme yoluyla kamu arazilerinin ve üzerinde yer alan yapıların satışı devam ediyor. İstanbul, İzmir, Muğla ve Ankara'daki araziler de var. İşte il il satış listesi...

7 şehirdeki bazı taşınmazlar özelleştirme kapsamına alındı!

Aralarında İzmir Torbalı, Ankara İncek, Erzurum Palandöken ve Çukurova'daki arazi ve binaların yer aldığı devlete ait 7 ildeki 9 ayrı taşınmaz daha özelleştirme kapsamında 41.7 milyon Türk Lirası bedelle satıldı.

14 ildeki 30 kamu arazisi için özelleştirme kararı!

Ankara, Amasya, Balıkesir, Bayburt, Bilecik, Bitlis, Elazığ, Eskişehir, Kastamonu, Kırklareli, Niğde, Aydın, Şanlıurfa, İzmir'de yer alan kamu arazileri için özelleştirme kararı alındı

7 şehirdeki 13 gayrimenkul için özelleştirme kararı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB),  Ankara, İzmir, Tokat, Yozgat, Diyarbakır, İstanbul ve Nevşehir'deki 13 taşınmaz, için özelleştirme kararı aldı.

İzmir Tavuk Yetiştirme Tesisi ve Gübre Kurutma Tesisinin toplantısı Haberi

İzmir Tavuk Yetiştirme Tesisi ve Gübre Kurutma Tesisinin toplantısı

SENOBA TARIM GIDA ÜRÜNLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. tarafından; İzmir İli, Kemalpaşa İlçesi, Halilbeyli Köyü, Soğukkuyu Mevkii'inde "YUMURTA TAVUKÇULUĞU YETİŞTİRME TESİSİ VE GÜBRE KURUTMA TESİSİ (540.000 adet/dönem tavuk, 90 ton/gün gübre işleme kapasiteli)" faaliyeti gerçekleştirilmesi planlanmaktadır. Söz konusu planlanan faaliyet için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili Halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için "Halkın Katılım Toplantısı" yapılacaktır. 


Toplantı Yeri: İzmir İli, Kemalpaşa İlçesi Halilbeyli Köyü, Halilbey Köy Meydanı, Havuzlu Kavehane

Toplantı Adresi: 85. yıl Cumhuriyet Cad. No:1 Halilbey Köy Meydanı, Halilbeyli Köyü,  Kemlapaşa/İZMİR

Toplantı Tarihi: 24.12.2015 

Toplantı Saati:...