30 / 04 / 2024

izmir tramvay projeleri son durum

izmir tramvay projeleri son durum

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Konak Tramvayı'nın hat imalatlarındaki son etaplardan biri daha geçiliyor. 15 Kasım Çarşamba gününden itibaren eski Vergi Dairesi’nden Üçkuyular İskelesi Kavşağı yönüne yapılan  ulaşım "tek taraflı" olarak trafiğe kapatılacak. 

Karşıyaka Tramvayı'nda deneme seferleri başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, imalat çalışmalarını yüzde 90 oranında tamamladığı Karşıyaka Tramvayı'nda deneme seferlerine aralık ayı sonunda başlayacak

Karşıyaka tramvayı yıl sonunda deneme seferlerine başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kent içi ulaşıma yeni bir soluk getirecek Konak ve Karşıyaka tramvay hatlarının yapımı tüm hızıyla sürüyor.

İzmir tramvay projelerinde son durum ne?

İzmir’in ana ulaşım omurgasını raylı sistem ile oluşturan İzmir Büyükşehir Belediyesi, yapım çalışmalarını hızla sürdürdüğü Konak ve Karşıyaka tramvaylarında büyük aşama kaydetti.

Konak tramvayında son durum!

Konak tramvay projesinde yoğun tempoyla çalışan İzmir Büyükşehir Belediyesi, tramvay güzergahlarındaki inşaat çalışmalarının vatandaşları en az etkileyecek şekilde gerçekleştirilmesi için geçici trafik düzenlemeleri yapıyor.

İzmir tramvay projelerinde son durum!

İzmir’in ana ulaşım omurgasını raylı sistem ile oluşturan İzmir Büyükşehir Belediyesi, yapım çalışmalarını hızla sürdürdüğü Konak ve Karşıyaka tramvaylarında büyük aşama kaydetti. İşte İzmir tramvay projelerinde son durum...

Konak tramvay hattının rayları döşeniyor!

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nın kara ve deniz tarafında olmak üzere yola 4. şerit olarak projelendirilen Konak tramvayı, çim zemin üzerinde ilerleyecek. Orta refüjde, Ankara Asfaltı’ndaki gibi “yeşil yol” oluşturulacak.

Karşıyaka Tramvay Hattı'nın inşaatı başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Konak ve Karşıyaka tramvay projelerinde atölye, depo inşaatları ve hat üzerindeki altyapı deplase çalışmaları başladı. Proje, ihale şartnamesine göre 2017 yılı yaz aylarında tamamlanacak.

İzmir tramvay projeleri için yer teslimi yapıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent ulaşımına yeni bir ivme kazandıracak en önemli yatırımlarından Konak ve Karşıyaka tramvaylarında yer teslimini yaptı, çalışmalara başlandı. Her iki projeyi de yerli bir firma gerçekleştirecek

Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı Yatırım programına alınmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini tamamlayıp onay aldığı ve finansmanını sağladığı Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı projeleri yatırım programında alınmadı.

CVS Hava Kent yeni konut projeleri için düğmeye bastı! Hedefinde İzmir, Muğla ve Ankara var! 

Kooperatif modeliyle mega kent İstanbul’da markalı konut projeleri hayata geçiren CVS Hava Kent, Anadolu’da projeler geliştirmek için düğmeye bastı.

TOKİ İzmir 2023 projeleri için tarih belli oldu! Üç projeyle tam 892 yeni konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

TOKİ İzmir 2023 projeleri için tarih belli oldu... Üç projeyle tam 892 yeni konut geliyor... Sakın kaçırmayın...

TOKİ İzmir 2023 projeleri için tarih belli oldu! Tam 369 konutluk iki yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ İzmir 2023 projeleri için tarih belli oldu... Tam 369 konutluk iki yeni projeyi kaçırmayın... İşte TOKİ İzmir 2023 projeleri ile ilgili detaylar...

İzmir'de satışta olan konut projeleri Mayıs 2023!

Başlatılan kampanyalarla konut piyasasının hareketlendiği şu günlerde Egenin incisi İzmir'de de 51 konut projesinin satışı devam ediyor. İşte İzmir'de satışta olan konut projeleri Mayıs 2023...

TOKİ İzmir projeleri için tarihler belli oldu! O ilçelere 920 yeni ve ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İzmir projeleri için tarihler belli oldu. TOKİ yeni projeleri kapsamında İzmir'in iki ilçesinde 920 konut inşa edecek.

İzmir Çiğli Tramvay Hattı'nın yüzde 35'i tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Çiğli'de hayata geçirilen tramvay hattı projesinde tamamlanma oranı yüzde 35’e ulaştı.

İzmir halkı bu projeleri bekliyor!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Selim Türsen bugünkü köşe yazısında İzmir'de hayata geçirilen projeleri kaleme aldı. 

İzmir'de metro projeleri için bütçeler belirlendi!

İzmir'de 2022 Mali Yılı için bütçe kararları alındı. Ayrılan bütçeler arasında metro projeleri de yer alıyor.

İzmir Çiğli Tramvayı'nda ilk raylar döşendi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, şehir içi ulaşımda raylı sistem ağını güçlendirmek amacıyla inşaat çalışmalarına start verilen Çiğli Tramvayı’nda incelemeler yaptı. 

İzmir konut projeleri 2021!

2021 yılının teslim projeleri hangileri? 2021 yılında hangi projeler satışa çıkacak? Türkiye’nin nerelerinde 2021 teslim projeleri var? İşte İzmir konut projeleri 2021...

İzmir Çiğli Tramvay hattı inşaatında yeni mezun mimar ve mühendisler çalışacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli Tramvay ihalesi için bir ilke imza attı. Tramvayın inşaatında yeni mezun mimarlar ve mühendisler istihdam edilecek. 

İzmir Çiğli tramvay projesinde sözleşme imzalandı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Karşıyaka-Çiğli arasında hizmet sunacak 11 kilometrelik Çiğli Tramvayı'nın yapımı için ihaleyi kazanan firmayla sözleşme imzaladı. Soyer, 14 istasyondan oluşan hattın iki yılda yapılacağını planladıklarını belirtti.

izmir tramvay projeleri son durum Haberi

izmir tramvay projeleri son durum

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin çevreci, ekonomik ve konforlu kent ulaşımı adına hayata geçirdiği tramvay projesinin Konak bölümünde artık hat üzerindeki son bağlantılar yapılıyor. Bu kapsamda, halen çalışmaların sürdüğü ve kısmen trafiğe kapatılmış olan Şehit Binbaşı Ali Resmi Tufan Caddesi'nde tamamlanması planlanan çalışmalar için, eski Vergi Dairesi’nden Üçkuyular İskelesi Kavşağı yönünde ulaşım, 15 Kasım Çarşamba gününden itibaren "tek taraflı" olarak trafiğe kapatılacak. Bu süreçte Fahrettin Altay Kavşağı’ndan Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’na erişim, Mithatpaşa Caddesi üzerinden Güzelyalı 19/1 Sokak yolu ile sağlanacak.

Aynı bölgede, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı deniz tarafı ile Ali Resmi Tufan Caddesi arasında hayata geçirilecek hat bağlantıları için Hava Eğitim Komutanlığı önünde gerçekleştirilecek çalışmalar ise 2 etap halinde uygulanacak. Bölgedeki tüm imalatların Kasım ayı içinde tamamlanması planlanıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi