07 / 05 / 2024

izmir turizm teşviki

izmir turizm teşviki

İzmir'in sorunlarını anlatan İzmir Kent Konseyi Başkanı Güman Kızıltan, İnciraltı, Kültürpark ve Fuar İzmir ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kızıltan İzmir'e turizm teşviğinin verilmesi gerektiğini savundu.

Konut arzının artması için satış teşviki ve arsa gerekli!

İstanbul Ticaret Odası Gayrimenkul Hizmetleri Meslek Komitesi, sektörle ilgili derneklerle bir araya gelerek sektörü değerlendirdi ve çözüm önerileri açıklandı.  Konut arzının artması için satış teşviki ile boş arsanın gerektiği belirtildi. 

Yapancıya konut satışı teşviki kiralık ve satılık konut piyasasını darmaduman etti!

Ülkeye taşınan yabancılara sağlanan devlet teşvikleri ve konut piyasasının serbestleşmesi ve turizm amaçlı kısa vadeli ev kiralama uygulamasının yaygın hale getirildiği Portekiz'de kiralık ve satılık konut piyasası darmaduman oldu.

İzmir Menderes'te 7 adet gayrimenkul satışa sunuldu! Arsa, arazi ve ev sahibi olmak isteyenler dikkat! 

İzmir Menderes Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Menderes ilçesinde yer alan 7 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Menderes'te yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

ABD'de tüm Tesla Model 3 araçlara vergi teşviki!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, ABD'li elektrikli otomobil üreticisi Tesla'nın tüm Model 3 araçlarının, ABD Hazine Bakanlığı tarafından belirlenmiş olan yeni batarya tedariki kriterleri kapsamında vergi teşvikinden faydalanabileceği bildirildi.

Emekliye son dakika destek müjdesi: Tam 3 bin 753 TL ödeme yapılacak!

Türkiye'deki emekli vatandaşlar için seçim öncesi zam müjdesi geldi. Çalışan emeklilere 5 puanlık prim teşviki sağlandı ve tutarları açıklandı. Emekli maaşlarıyla ilgili detaylar son dakika haberlerinde...

İşçi başına 35 bin-48 bin TL prim teşviki veriliyor! EYT’lilere ekstra müjde var!

Sigortalı istihdamın artırılması; gençlere, kadınlara iş kapısı açılması kapsamında milyonlar vatandaş için prim indirim, teşvik ve destekler verilirken, bu imkânlardan yararlanan kişi sayısı 12 milyonu geçti. 18 başlıkta verilen prim prim teşvikinin detayları araştırılıyor.

İzmir Menderes'te 8 taksitle imarlı arsa fırsatı!

İzmir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Balçova Emlak Müdürlüğü, İzmir Menderes'te yer alan arsayı 8 taksitle satışa çıkardı.

EYT'lilere bir müjde daha! 1 Nisan'a kadara vaktiniz var! Acele edin

EYT yasası netleşince Resmi Gazete’de yayınlandı. Hemen maaş belgelerini alan vatandaşlar ilk aylıkları için sabırsızlanıyor. EYT yasasıyla birlikte emekli olup çalışmaya devam edecekler için sosyal sigorta prim teşviki de devreye alındı.

İzmir Ödemiş'te 6 adet arazi satılıyor! 345 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

İzmir ili Ödemiş Belediyesi, İzmir ili, Ödemiş ilçesinde yer alan 6 adet araziyi satıyor. Gayrimenkul sahibi olmak isteyenler hemen baksın! İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan İzmir Menderes'te satılık arsa!

Satışa çıkardığı arsaların ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden tek tek yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü İzmir Menderes'te arsa satıyor. Merakla beklenen ihale 8 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

Otomobilde hurda teşviki! Bu uyarıya dikkat

Sıfır otomobillerde fiyat artışlarının yanı sıra bulunabilirlik sorunu vatandaşları ikinci el araçlara yönlendiriyor. Ancak ikinci el alırken dikkat edilmesi gereken bazı durumlar söz konusu. ‘Zombi araç’ olarak ifade edilen binlerce ağır hasarlı araç trafikte dolaşmakta. İşte dikkat çeken uyarı...

Konut krizi nasıl çözülür?

Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş, Türkiye genelinde yaşanan konut krizinin çözümünde planlı bir şekilde özel sektörün yeni konut üretiminin teşviki ile çözülebileceğini kaleme aldı. 

100 Milyar TL verilecek! Hazine Bakanı Nureddin Nebati açıkladı

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, teşvik belgeli yatırımlar dahilinde yatırımcılara 2022 yılı içerisinde toplam olarak yaklaşık 100 milyar TL vergi teşviki vereceklerini açıkladı.

izmir turizm teşviki Haberi

izmir turizm teşviki

İzmir Kent Konseyi Başkanı Güman Kızıltan ile kent konseyi ve İzmir'in sorunları hakkında konuştuk. İzmirlilerin sorunlarına çare aramak ve kente hizmet etmek için çalışmalar yaptıklarını ifade eden Kızıltan kent ile ilgili projelerini aktardı. Kızıltan İzmir'e turizm teşviğinin verilmesi gerektiğini savundu. İnciraltı'nm termal merkezi olabileceğini belirten Kızıltan bölgenin Türkiye'nin kalbi olabileceğini söyledi. 


Kültürpark ve Fuar İzmir ile ilgili de açıklamalarda bulunan Kızıltan, "Aziz Kocaoğlu kimsenin yapamadığı bir şeyi yaptı ve Fuar İzmir'i İzmir'e kazandırdı. Önemli olan dünyadaki çok değerli fuarları buraya getirip onlarla ortak olabilmek. Kültürpark'm kültür ve eğlence merkezi haline getirilmesi gerekiyor. 

Kafeteryalar, botanik bahçeleri burada yer alabilir. Oradaki pavyonların yıkılması gerekiyor" dedi. Kızıltan İzmir'deki sorunların çözülmesi için ortak akıl çağrısında bulundu. 


Kent konseylerinin kuruluş amacı nedir? 


Kent konseyleri kentler için çok faydalı...